graficka karta
-
galerryapp
Amateur
graficka karta
ahojte.. rozbehal som starucky desktop ktory som preinstaloval a pc je celkom fajn...
hraval som na tom len cs1.6 a chcel by som obcas zadrtit cs go... chcem mat ale solidnejsie fps...
momentalne tam je graficka karta 9400gt.
nerozujem sa tomu switchnutiu.. musim si pozriet len karty ddr2?
resp co ovplyvnuje to ci ju napasujem do zakladnej dosky?
poviete mi co ine by ma mohlo este limitovat?
ak chete dopisem aj procak prip ostatok ak treba..
ps.. nechcem najlepsiu gk aku tam mozno dat ale nieco na com budu slusne fps na cs go..
prip ak mate niekto funkcnu lepsiu gk tak ponuknite
alebo jenpodstatne to pci-e
doska k9n6pgm2-v
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2020, 19:02)
hraval som na tom len cs1.6 a chcel by som obcas zadrtit cs go... chcem mat ale solidnejsie fps...
momentalne tam je graficka karta 9400gt.
nerozujem sa tomu switchnutiu.. musim si pozriet len karty ddr2?
resp co ovplyvnuje to ci ju napasujem do zakladnej dosky?
poviete mi co ine by ma mohlo este limitovat?
ak chete dopisem aj procak prip ostatok ak treba..
ps.. nechcem najlepsiu gk aku tam mozno dat ale nieco na com budu slusne fps na cs go..
prip ak mate niekto funkcnu lepsiu gk tak ponuknite
alebo jenpodstatne to pci-e
doska k9n6pgm2-v
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2020, 19:02)
Re: graficka karta
Keby si napísal komplet celú zostavu, čo je to zač, to by určite pomohlogalerryapp napísal:ak chete dopisem aj procak prip ostatok ak treba..
-
galerryapp
Amateur
wueej Fildinko z posilnovania.. ahoj a nech to rastie.. rano sa na to mrknem .. a dik 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak chces darujem ti gtx 480 evga ale mal som s nou velke problemy pri novsich hrach.
evga-480gtx-pri-hrani-hier-hodi-restart-t177850.html
evga-480gtx-pri-hrani-hier-hodi-restart-t177850.html
Na DDR nepozeraj. Potrebujes grafiku do PCI-E. Este treba pozriet, ze ci mas 6 pin konektor na grafiku alebo ci bude treba aj redukciu.
Ľudia, mám GTX 1660Ti od Asusu a v podstate aj pri hrach kde je vyťažená len 60-70% ma okolo 88 stupňov. Nie je to trochu veľa?
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akú máš zostavu? Resp. lepšia otázka je ako máš vyriešené chladenie?
Ale podľa príspevkov na fórach nie si jediný s týmto problémom. Verzia od ASUSu očividne nemá dobré chladenie.
Ale podľa príspevkov na fórach nie si jediný s týmto problémom. Verzia od ASUSu očividne nemá dobré chladenie.
Mám tam Ryzen 3600 a na ňom be quiet! Dark Rock 4, B450 Tomahawk Max, nejaký NVMe disk a skriňu EVOLVEO T3. Vpredu sú na nasávanie 2 vetráky, vzadu jeden a hore tiež jeden.
Nie, len spredu.
Ktoru verziu karty mas? Ak Strix tak ta teplota je dost vysoka. Ked je to TUF tak to je mozne.
Alebo - mal si take teploty vzdy ci len v poslednej dobe?
Alebo - mal si take teploty vzdy ci len v poslednej dobe?
Nie je to asi ani jedna z nich. Na krabici mam len Asus Dual 1660ti.
Či to robilo aj skôr neviem. V podstate som to zistil len pred troma dňami, keď som nevedel prečo mi miestami seka GTA V. GPU ide pri GTA V na cca 80-90% a teplota sa drží na 88-90 stupňov.
Či to robilo aj skôr neviem. V podstate som to zistil len pred troma dňami, keď som nevedel prečo mi miestami seka GTA V. GPU ide pri GTA V na cca 80-90% a teplota sa drží na 88-90 stupňov.