Ahojte!
Mám doma starší NTB od lenova ideapad 110s 11ibr. Menili sme tam klávesnicu lebo stará bola nefunkčná a odvtedy sa nechce NTB zapnúť. Svieti iba ledka baterky ked je zapojený adaptér, keď adaptér odpojím a skúsim zapnúť blikne 3krát oranžová ledka. Skúsil som odpojiť baterku držať napájanie 20s, 30s aj 120s (všetko čo som našiel na nete) a stále nič. 2krát sa NTB zapal raz sa dalo dostať aj do windowsu druhý krát sa vypal pri načítavaní (vtedy bol napájaný zo siete). Proste NTB keď sa pokúsim zapnúť ledka čo signalizuje že je zapnutý zasvieti a potom hned zhasne. Čiže on ako keby sa chce zapnúť ale niečo mu v tom bráni.
Lenovo 110s - Nechce sa zapať
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Lenovo 110s - Nechce sa zapať
Zapať a vypal
Reklamuj tam, kde ti menili klávesnicu.
Tak, tak, chod do servisu s tym, ze po vymene nejde zapat, ze predtym si tym problem nebol. Len pocitam, ze sa to bude tazko reklamovat, pretoze v servise urcite zapli notebook a skusili klavesnicu. Mozno je len daky konaktor zle zapojeny.
Tu klavesnicu ste si menili vy sami doma resp. nejaky znamy alebo to bolo v servise? Ak v servise, tak to ist reklamovat. Ak doma, tak si najst na youtube video na vymenu klavesnice na tento konkretny model laptopu a tam si prejst cele od zaciatku co vsetko sa odpoji pri rozoberani a po vymene klavesnice co a ako sa ma vsetko pozapajat naspat, teoreticky to moze byt iba nejaky konektor nezapojeny/zle zapojeny. Ak by vsetko bolo pozapajane ako ma byt a stale by sa nedal zapnut laptop, tak to vidim na pokazenu zakladnu dosku.