Caute,
riesim celkom zaujimavy problem. Kupil som powerbanku Xiaomi Power Bank 3 Pro 20000mAh USB-C ktora ma Cckovy vstup a zaroven vystup. Snazim sa ju nabit original lenovo USB-C kablom avsak nabijem ju len v HP EliteBook. V druhom HP Envy mi ju nenabija, len blikaju vsetky 4 diody, ktore symbolizuju chybu nabijania. Nejaky napad co by to mohlo byt? Envy ma iny symbol pri konektore. Vdaka.
USB-C nenabija powerbanku
-
starysomar
Hardcore addict
Re: USB-C nenabija powerbanku
Pozri do Envy návodu (ak to tam nájdeš, teda ak to tam je) aký maximálny prúd poskytne to USB-C
Myslim, ze to tym nebude. Powerbanka ma USB-C ako in/out, dokazes cez Ccko nabijat powerbanku ale aj nabijat powerbankou druhe zariadenia. Netusim, ci sa to nahodou nejakym sposobom nebije a laptop/powerbanka nevie co ma v tom pripade robit. Skusal som Envy mat aj s nabijackou aj bez, aj vypnute ale stale nic...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nechapem prečo cez notebook nabijas?vsak si to nabijaj cez klasicku nabijacku od telefonu 
Samozrejme mam USB-C nabijacku ale vela cestujem a minimalizujem setup a ked sa mi toto stane na ceste tak to nepotesi. A hlavne ma zaujima dovod cim to je...
zistil si, aky ma maximalny vystupny prud jeden aj druhy notebook?
jop, pre elitebook a envy to je 5V@3A ak sa nemylimcinges napísal:zistil si, aky ma maximalny vystupny prud jeden aj druhy notebook?
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2020, 18:49)
Ziadne ine napady?