Priateľkyn ex
Priateľkyn ex
Ahojte, mám menší problém, cez ktorý sa neviem preniesť a chcel by som nejakú radu. Našiel som si priateľku s ktorou sme niečo krátko cez pol roka. Je mi s ňou úplne skvelé obaja máme 23 rokov. Ja som však pred ňou nemal žiadnu skúsenosť so sexom, no ona sa cca pred rokom s bývalým rozišla. Bol jej jediný s ktorým spala, no z rozprávania to bol asi celkom debil a spávala s ním z nutnosti. Sama sa priznala, že by to už druhykrát nespravila, ale čas späť nevráti. A práve cez túto vec sa nejak neviem preniesť, občas ma napádajú situácie ako to s ňou robí a ona sa pritom asi komfortne necitíla. Ako mám takúto vec prestať riešiť, a nemyslieť na to? Niekedy ma to trochu štve, že nebola moja prvá.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Priateľkyn ex
Tak ju nechaj a skús nájsť nejakú 23 ročnú pannu. Vypusti to z hlavy, ak vám to klape, nemáš čo riešiť
Nerieš hlúposti.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak si nenajdes ozaj inu pannu tak by ti stale chodilo hlavou ako niekto klati tvoju frajerku..musis sa nad to preniest
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nechapem co vlastne riesis, mat tvoje problemy, keby som bol zena a toto mi povies, si moj byvaly 
kopni do seba 4 vodky a keď ju zbadas nahú už na tie ko*ko*iny ani nepomyslis[emoji16]
si ma predbehol toto som mu presne chcel napisat.
ako riesit ze holka mala predtym uz z jednym chalanom sex ako sorry
.
nemaj strach v posteli to bude rovnake drevo ako panna ak ti o toto ide
made my day take pi*ov*** riesit vyser sa nato a cim skor ju pretiahni
ako riesit ze holka mala predtym uz z jednym chalanom sex ako sorry
nemaj strach v posteli to bude rovnake drevo ako panna ak ti o toto ide
made my day take pi*ov*** riesit vyser sa nato a cim skor ju pretiahni