čierne pixely pri hraní - grafický problém?
čierne pixely pri hraní - grafický problém?
Zdravím
. Vie mi prosím Vás niekto poradiť čím sú spôsobené tieto zváštne tmavé pixely? Zobrazujú sa v každej hre - prikladám aj screenshoty. Mám grafickú kartu SAPPHIRE PULSE RADEON RX 570 OC a procesor AMD RYZEN 5 2600. Stiahnuté najnovšie ovládače.
Re: čierne pixely pri hraní - grafický problém?
Podla toho co vidim na screenshotoch tie tmave pixely su na presne vymedzenych miestach, napr len obrysy tvare ci iba pozadie pri suboji, takze by som to videl na problem v ovladacoch. Skus si stiahnut posledne tri verzie ovladaca na grafiku priamo z AMD stranky a odinstaluj tie najnovsie ovladace a nainstaluj najstarsi graficky ovladac z tych troch predoslych verzii a otestuj v hrach. A tak sa tie tmave pixely budu stale zobrazovat s tym najstarsim ovladacom na grafiku, tak tie ovladace odinstaluj a nainstaluj si druhe natstarsie ovladace a opat otustuj grafiku v hrach. A tak pokracuj dalej.
Zaroven si tiez nainstaluj najnovsi ovladac chipsetu na maticnu dosku od vyrobcu dosky.
Este otazka, nemas pretaktovanu grafiku resp. processor? Ak ano, daj grafiku aj CPU na default takty a tak testovat tie ovladace na grafiku.
Daj potom vediet vysledok.
Zaroven si tiez nainstaluj najnovsi ovladac chipsetu na maticnu dosku od vyrobcu dosky.
Este otazka, nemas pretaktovanu grafiku resp. processor? Ak ano, daj grafiku aj CPU na default takty a tak testovat tie ovladace na grafiku.
Daj potom vediet vysledok.