Nintendo Switch
Re: Nintendo Switch
Zdravím,
mal by som takú otázočku hlavne pre tých, ktorí túto konzolu vlastnia, že aký majú názor na kupovanie Switch v 2020? Oplatí sa, hlavne ak mám doma 4k telku, alebo radšej počkať na novú generáciu? Chcel by som ho kúpiť kvôli tomu, že som Nintendo ešte nikdy nemal, resp. čakám na Playstation 5. Doma mám iba Xbox360, okrem toho som nikdy nevlastnil žiadnu inú konzolu (dobre, za pol boda sa počíta asi PS Vita, tú mám tiež až dodnes).
Ďakujem
mal by som takú otázočku hlavne pre tých, ktorí túto konzolu vlastnia, že aký majú názor na kupovanie Switch v 2020? Oplatí sa, hlavne ak mám doma 4k telku, alebo radšej počkať na novú generáciu? Chcel by som ho kúpiť kvôli tomu, že som Nintendo ešte nikdy nemal, resp. čakám na Playstation 5. Doma mám iba Xbox360, okrem toho som nikdy nevlastnil žiadnu inú konzolu (dobre, za pol boda sa počíta asi PS Vita, tú mám tiež až dodnes).
Ďakujem
Podľa mňa si ju zamiluješ. Aj keď si hardcore games Zelda nevyhrala 200+ game od the year ocenení len tak za nič.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak máš chuť hrať primárne first party hry od Nintenda a oceníš možnosť hrať v handheld mode / mimo domu, tak kupuj.
Je to skvelá konzola a momentálne na ňu vychádza aj množstvo 3rd party hier.
Je to skvelá konzola a momentálne na ňu vychádza aj množstvo 3rd party hier.
A aké sú odhady? Kedy by mohla teoreticky Nintendo predstaviť next gen konzolu? Či v blízkej budúcnosti je to nereálne?
-
Wishmaster
Medium Professional
Nintendo neni Sony alebo Microsoft .. oni si idu uplne inou, svojskou cestou. Cize necakam nijake velke ohlasenie do konca tohto roka co sa tyka nejakej nove verzie Switchu alebo podobne..
Pripadne ohlasia nieco v style ako bol napr Ring Fit .. pretoze Ninntendo
Pripadne ohlasia nieco v style ako bol napr Ring Fit .. pretoze Ninntendo
tiez si myslim ze skor ako za 2 roky tu nebude switch 2, maximalne tak nejaky dalsi refresh.
V podstate aby mohli konkurovat xboxu a sony museli ist vlastnou cestou a rozhodne na nich nespadá klasicky cyklus.
Len šialenec by si novou konzolou odstrihol čoskoro 60 mil komunitu, ktorá stále prudko rastie.
Len šialenec by si novou konzolou odstrihol čoskoro 60 mil komunitu, ktorá stále prudko rastie.
aktualne zase celkom pekne zlavy. kupil som NBA 2k20 za 3 eura (aj ked to asi nikdy hrat nebudem, mozno niekedy vyskusame na nejakej akcii s kamaratmi/kolegami) a mother russia bleeds za 1 euro (aj ked to vypada ze uz je prec).
zaujimave su okami za 10, civka 6 za 20 ci mortal kombat za 30. (nad civilizaciou este rozmyslam)
skoda ze nintendovky su klasicky len o 10 eur dole. to su asi hry ktore sa proste stale predavaju, nemaju dovod zlacniet.
zaujimave su okami za 10, civka 6 za 20 ci mortal kombat za 30. (nad civilizaciou este rozmyslam)
skoda ze nintendovky su klasicky len o 10 eur dole. to su asi hry ktore sa proste stale predavaju, nemaju dovod zlacniet.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Cauko. pridam sa k teme. Synator ma aktualne xbox one S obcas na tom nieco hraje ak nema zaracha
a uvazujem ze na vianoce by som mu zaobstaral switch. Hrava minecraft, sem tam gta, a rocket leauge a pod. Ma teda zmysel switch pre 9r chlapca ? pripadne zahram sa s tym aj ja ? 
Ako ja veľmi uvažujem či živiť 2 ekosystémy a stojím pred opačnou voľbou.
Va každom prípade Switch je super konzola a aspekt hanheldu sa ti rýchlo vzije do tvojich zvykov.
Va každom prípade Switch je super konzola a aspekt hanheldu sa ti rýchlo vzije do tvojich zvykov.
ja by som v tom taky problem nevidel, nieco kupis na xbox, nieco na switch. jedine co by si musel dvojmo mat je subscription ak chces hrat online, ale to je par eur na switchi a niektore hry to nepotrebuju vobec (napriklad rocketleague).
switch je ako sekundarna konzola idealna, lebo je tam vela exkluziviek ktore inde nenajdes, je lahko prenosny a jednoducho si zahraju viaceri. ja mam prenosny obal ktory je mensi nez xbox samotny a nosim v nom switch, 4 ovladace, nabijacku a pripojku na hdmi.
no a pre deti je to idealka, chapem ze jeho uz bavia asi ine veci ale taky mario ci pokemoni su zabavne aj pre dospeleho cloveka.
switch je ako sekundarna konzola idealna, lebo je tam vela exkluziviek ktore inde nenajdes, je lahko prenosny a jednoducho si zahraju viaceri. ja mam prenosny obal ktory je mensi nez xbox samotny a nosim v nom switch, 4 ovladace, nabijacku a pripojku na hdmi.
no a pre deti je to idealka, chapem ze jeho uz bavia asi ine veci ale taky mario ci pokemoni su zabavne aj pre dospeleho cloveka.
No tak zase by som nepovedal, že Switch má tak strašne veľa exkluzivít... Tiež ho mám, ale okrem Maria (+ Luigi), Donkey Kong, Pokémonov, Zeldy, Splatoon, Animal Crossing a Arms toho viac není... Akože hej, sú to dobré hry na odreagovanie, ale zase by som nepovedal, že sú to plnohodnotné AAA tituly pre dospelého človeka. Mňa bavia, ale iba preto, lebo seba považujem za veľké decko 
Switch má k dnešnému dňu 77 exkluzivít. Na porovnanie PS4 ich má 74. Vieme obaja v akom životnom cykle sa obe konzoly nachádzajú. Nerozumiem prečo by napríklad Mario Oddyssey, Smash, Fire Emblem alebo Zelda neboli plnohodné tituly.
Pretože sú to arkádovky. Možno okrem Zeldy, ktorá je viacmenej plnohodnotná RPG (s arkádovou grafikou, aj keď v Nintendo je grafika až druhoradá). Proste sú to oddychovky, ktoré je najlepšie si zapnúť pred spaním. A teraz nehovorme o Tetris99 alebo Snipperclips ako o nejakej obrovskej exkluzivite prosím. O tom ani nehovoriac, že polovica tých exkluzivít sa viaže na Mario. Na Switch nemáš alternatívu napr. ku Read Dead Redemption, GTA, alebo Uncharted. Mario som prešiel možno za 6 hodín, odvtedy som tú hru ani nezapol. Zeldu hrávam, tá je dobrá hra. Luigis Mansion ešte nemám vybalený. Ale okrem toho si nemyslím, že by som našiel nejaký obrovský hit na Switch, ktorá by prilákala masu hráčov. Možno okrem pokémonov, ale ako som čítal, tak je to momentálne dosť odfláknutá hra, za ktorú si momentálne nemienim vyhodiť 50eur
Oddysey si prešiel za 6 hodín?
Well...ok then.
Well...ok then.
tych exkluzivit je dost, samozrejme nie kazdeho musia zaujimat.
a prave preto som pisal ze je to idealna sekundarna konzola. RRD ci Uncharted mozes hrat na PSku, switch zoberies do ruky ked si chces oddychnut a odreagovat sa.
ja sa teraz hravam na switchi menej, ale obcasne si ho napriklad zoberiem do postele alebo na gauc ked nechcem za pocitacom sediet. za hry moc penazi nevyhadzujem vacsinou kupujem mensie hry ked su v akcii v store. vacsie hry kupujem radsej v krabicke aby som to potom vymenil za nejaku inu hru. takto za 30 eur si postupne zahras hromadu hier.
ja skor ale vidim problem v tom ze teba tie hry nelakaju. maria si mozno presiel za 6 hodin, ale to neznamena ze tam nie je ovela viac contentu. aj GTA sa da prejst za par hodin.
zelda je jedno z najlepsich rpg vseobecne a coskoro vychadza druhy diel. pokemoni, smash bros alebo animal crossing su celkom komplexne hry, urcite ovela komplexnejsie nez na prvy pohlad vypadaju.
a prave preto som pisal ze je to idealna sekundarna konzola. RRD ci Uncharted mozes hrat na PSku, switch zoberies do ruky ked si chces oddychnut a odreagovat sa.
ja sa teraz hravam na switchi menej, ale obcasne si ho napriklad zoberiem do postele alebo na gauc ked nechcem za pocitacom sediet. za hry moc penazi nevyhadzujem vacsinou kupujem mensie hry ked su v akcii v store. vacsie hry kupujem radsej v krabicke aby som to potom vymenil za nejaku inu hru. takto za 30 eur si postupne zahras hromadu hier.
ja skor ale vidim problem v tom ze teba tie hry nelakaju. maria si mozno presiel za 6 hodin, ale to neznamena ze tam nie je ovela viac contentu. aj GTA sa da prejst za par hodin.
zelda je jedno z najlepsich rpg vseobecne a coskoro vychadza druhy diel. pokemoni, smash bros alebo animal crossing su celkom komplexne hry, urcite ovela komplexnejsie nez na prvy pohlad vypadaju.
Už mám zachránenú princeznú. Neviem čo je na tom také neskutočné
Ja mám na serióznejšie hry PC, switch je super na co-op s frajerkou, ale aj ten handheld je parádna vec, do vlaku alebo keď som odcestovaný tak super. Práve preto som kupoval práve switch a nie konkurenciu. A nepovedal by som, že sa tie exkluzivity nedajú považovať za plnohodnotné hry, aj keď teda je pravda, že som tam najdlhší čas hral third party tituly.
Ak máte prístup k americkému kontu, stiahnite si Control a vyskúšajte Cloud gaming. Ide to uplne na paradu.
Aj keď to nie je úplne čerstvá správa, aspoň to tu trošičku oživím 
https://www.sector.sk/novinka/260344/ni ... witchu.htm
https://www.sector.sk/novinka/260344/ni ... witchu.htm