Čo vám vadí na fore?
Re: Čo vám vadí na fore?
Bola to otazka a bol som zvedavy, hlavne preto ze tak stare temy boli na prvy pohlad ozivene stabilnymi uzivatelmi a boli hned dve.
Nazov tejto temy je "co vam vadi", mas pravdu, mne toto vadi, preto som sa na to pytal, vadi mi spajanie starych tem, hlavne takto starych, na inych forach to je zakazane, taktiez ak viacero ludi riesi problem v starych temach, nemaju vzdy rovnake poziadavky a nasledne je v tom chaos, neda sa jednoducho zistit kto sa pyta, ake ma poziadavky...
Co sa tyka velmi starych tem, tak mne sa zobrazuju ako neprecitane, nie vzdy si vsimnem datum, zacnem citat prispevky a potom zistim ze tema ma 10 rokov, odpoved prakticky straca vyznam, tak je to aj celkom frustrujuce, stracat s tym cas.
Takze to ze sa do starych tem prispievat moze, neznamena ze to niekomu nemoze vadit.
Vlastne takmer vo vsetkych forach kde som zacinal, bolo jedno hlavne pravidlo, jeden problem, jedna tema, prave preto aby to bolo prehladne, lahko sa reagovalo.
Nazov tejto temy je "co vam vadi", mas pravdu, mne toto vadi, preto som sa na to pytal, vadi mi spajanie starych tem, hlavne takto starych, na inych forach to je zakazane, taktiez ak viacero ludi riesi problem v starych temach, nemaju vzdy rovnake poziadavky a nasledne je v tom chaos, neda sa jednoducho zistit kto sa pyta, ake ma poziadavky...
Co sa tyka velmi starych tem, tak mne sa zobrazuju ako neprecitane, nie vzdy si vsimnem datum, zacnem citat prispevky a potom zistim ze tema ma 10 rokov, odpoved prakticky straca vyznam, tak je to aj celkom frustrujuce, stracat s tym cas.
Takze to ze sa do starych tem prispievat moze, neznamena ze to niekomu nemoze vadit.
Vlastne takmer vo vsetkych forach kde som zacinal, bolo jedno hlavne pravidlo, jeden problem, jedna tema, prave preto aby to bolo prehladne, lahko sa reagovalo.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
su temy, ktore ma nezaujimaju, ale su v sekcii, ktora ma zaujima. nove prispevky v sekcii sposobia, ze pri prehliadani fora je cela sekcia oznacena zelenou a ja neviem, ci je to novym prispevkom do tej nezaujimavej temy alebo prispevkom do inej temy, pripadne nova tema.
je moznost niektore temy ignorovat?
je moznost niektore temy ignorovat?
-
yoggy
Ja pouzivam funkciu "Zobrazit aktivne temy" a tymto sposobom nemusis prechadzat kazdu kategoriu...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Staci dat pouzit Zobrazit nove prispevky: search.php?search_id=newposts Zobrazia sa vsetky temi s novymi prispevkami. Ak sem chodis casto, tak za dva dni tam mas prispevky na jednej strane, takze to velmi rychlo prebehnes.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
oki super, tak to mi trochu ulahci zivot. len skoda, ze to v tych prehladoch tiez nie je zgroupavane po sekciach ako na hlavnej stranke. ale to uz by sa teoreticky dalo doriesit nejakym javascriptom, skusim nieco zbuchat ..
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2020, 0:10)
nejak takto napr
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2020, 0:10)
nejak takto napr
Spoiler
let s = new Set()
let b = $('.block-start')
$('tr:last-child', b).remove()
$('table tr[valign="middle"] td:nth-child(3) p:last-child a', b).each(function(e, v){
let s1 = v.innerHTML
if(!s.has(s1)){
s.add(s1)
let c = b.clone()
$('.cap-right', c)[0].innerHTML = s1
$('table tr[valign="middle"] td:nth-child(3) p:last-child a', c).each(function(ee, vv){
if(vv.innerHTML !== s1){
vv.closest('tr').remove()
}
})
b.closest('form').append(c)
$('<br />').insertAfter(c)
}
})
b.remove()
let b = $('.block-start')
$('tr:last-child', b).remove()
$('table tr[valign="middle"] td:nth-child(3) p:last-child a', b).each(function(e, v){
let s1 = v.innerHTML
if(!s.has(s1)){
s.add(s1)
let c = b.clone()
$('.cap-right', c)[0].innerHTML = s1
$('table tr[valign="middle"] td:nth-child(3) p:last-child a', c).each(function(ee, vv){
if(vv.innerHTML !== s1){
vv.closest('tr').remove()
}
})
b.closest('form').append(c)
$('<br />').insertAfter(c)
}
})
b.remove()
-
Silmer
Darca
to by malo podla mna zmysel keby tu bolo tak 100 novych prispevkov denne, a nie ako teraz ked tu je 70 novych prispevkov za tyzden. Zas sa tolko nenascrolujes 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mozno keby si mal viac ako 7 prispevkov za posledne 3 roky, bolo by lepsie :p
Preco bola zamknuta tema www.hojko.com - Zobrazenie témy - Smartfon do 400€?
Teraz autor temy nemoze zareagovat, zaujimalo by ma za kolko ten mobil kupil, je mozne ze kupil pouzity a mal pocit, ze za dobru cenu, vlastne ani ja nemozem zareagovat a chcel som, lebo on nerozumie, preco ostatnych "vyrusilo", ze si kupil prave ten mobil. Ide o to, ze viacero ludi minulo svoj cas na rady a on ich odignoroval a kupil mobil, ktory ani nesplna jeho vlastne poziadavky, taki ludia su, spytaju sa a nasledne si aj tak spravia po svojom, prip. ani nenapisu co nakoniec kupia.
Kazdopadne, preco sa vo vseobecnosti zamykaju temy, ak nejde o spam, flame alebo inzeraty?
Je tu uz teraz malo uzivatelov a malo prispevkov a takto ich bude este menej, na inych forach take zamykanie tem nie je bezne a nevidim v tom nejaky zmysel, pritom uplne OT temy sa nezamykaju, ani nerozdeluju - kde prvy uzivatel nieco hlada a o 5 rokov ju niekto ozivi a ma uplne ine poziadavky, je to OT a v teme je chaos a take temy sa toleruju, nechapem to, vysvetli mi to niekto, hojko?
Teraz autor temy nemoze zareagovat, zaujimalo by ma za kolko ten mobil kupil, je mozne ze kupil pouzity a mal pocit, ze za dobru cenu, vlastne ani ja nemozem zareagovat a chcel som, lebo on nerozumie, preco ostatnych "vyrusilo", ze si kupil prave ten mobil. Ide o to, ze viacero ludi minulo svoj cas na rady a on ich odignoroval a kupil mobil, ktory ani nesplna jeho vlastne poziadavky, taki ludia su, spytaju sa a nasledne si aj tak spravia po svojom, prip. ani nenapisu co nakoniec kupia.
Kazdopadne, preco sa vo vseobecnosti zamykaju temy, ak nejde o spam, flame alebo inzeraty?
Je tu uz teraz malo uzivatelov a malo prispevkov a takto ich bude este menej, na inych forach take zamykanie tem nie je bezne a nevidim v tom nejaky zmysel, pritom uplne OT temy sa nezamykaju, ani nerozdeluju - kde prvy uzivatel nieco hlada a o 5 rokov ju niekto ozivi a ma uplne ine poziadavky, je to OT a v teme je chaos a take temy sa toleruju, nechapem to, vysvetli mi to niekto, hojko?
-
Mek
Addict
O zamknutie temy som poziadal ja, lebo sa zacali konat osobne utoky, ktore som uz nechcel dalej odrazat. Ludia su na nete bezdovodne apriori hnusni, neviem co je to dnes za modu, pritom ja som si slusne vypytal radu a vysmiali ma. Keby to tu cital nejaky zaciatocnik, asi si pomysli svoje a 3x si premysli, ci sa zaregistruje a bude prispievat. Kazde forum tvoria iba ludia a kvalita fora sa odvija od kvality a (ne)priatelskosti ludi.
-
hojko
Site Admin
Dreamer: Temu som nezamkol ked som reagoval, bola uz zamknuta od moderatora fora. Osobne by som to nezamkol, pretoze mozno casom bude niekto hladat nieco podobne a bol by tam pridal komentar.
Mek: Najskor si si mohol urobit prieskum trhu, hoci si v prvom prispevku napisal, ze si to nerobil, no napisal si svoje nerealne poziadavky. Potom ti tam ludia napisali, ze mas smolu, napisali ti k rozliseniu, rootu, k blokovaniu reklam. A zrazu su tito ludia bezdovodne hnusni??? Keby to cital zaciatocnik, tak si asi tiez povie to co reagujuci ludia, ze hladas neexistujuci mobil, ze si si nedal ani tu namahu, aby si si to za 2 minuty vyklikal niekde na Phone Arena ci Alze a nakoniec to zhodis vsetko na ludi, ze su zli na teba. Myslim si, ze diskusiu si zaklincoval tym co si si kupil, pretoze si kupil nieco co nesplnalo tvoje poziadavky a isiel si cestou vlastneho rozumu, pricom nazory a rady inych ludi si v pohode ignoroval. Len aby si mal predstavu co ten telefon nesplna z tvojich poziadaviek, tak je to: velkost displeja, root, vymenitelna bateria, nevykrojeny displej (ma tam selfie fotak cez displej)... Ale v pohode, kludne to hod na ludi, ze oni su zli, oni su bezdovodne hnusni, ze ta vysmiali. Napokon si myslim, ze si sa vysmial sam a to tym co si kupil a ake si mal poziadavky.
Mek: Najskor si si mohol urobit prieskum trhu, hoci si v prvom prispevku napisal, ze si to nerobil, no napisal si svoje nerealne poziadavky. Potom ti tam ludia napisali, ze mas smolu, napisali ti k rozliseniu, rootu, k blokovaniu reklam. A zrazu su tito ludia bezdovodne hnusni??? Keby to cital zaciatocnik, tak si asi tiez povie to co reagujuci ludia, ze hladas neexistujuci mobil, ze si si nedal ani tu namahu, aby si si to za 2 minuty vyklikal niekde na Phone Arena ci Alze a nakoniec to zhodis vsetko na ludi, ze su zli na teba. Myslim si, ze diskusiu si zaklincoval tym co si si kupil, pretoze si kupil nieco co nesplnalo tvoje poziadavky a isiel si cestou vlastneho rozumu, pricom nazory a rady inych ludi si v pohode ignoroval. Len aby si mal predstavu co ten telefon nesplna z tvojich poziadaviek, tak je to: velkost displeja, root, vymenitelna bateria, nevykrojeny displej (ma tam selfie fotak cez displej)... Ale v pohode, kludne to hod na ludi, ze oni su zli, oni su bezdovodne hnusni, ze ta vysmiali. Napokon si myslim, ze si sa vysmial sam a to tym co si kupil a ake si mal poziadavky.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Myslím, že hojko to pekne zhrnul 
Ono nejde len o to, ze kupil mobil nesplnujuci poziadavky, ale chcel 4,3" a kupil si najvacsiu lopatu 6,5" a s otvorom na kameru, v tej velkosti su lepsie mobily aj bez vyrezov ci otvorov, prip. su aj mensie s vyrezom, tak sa dalo urcite vybrat lepsie a mobil by mohol byt ovela blizsie tym povodnym poziadavkam.
hojko - ja som sa pytal aj vseobecne, preco sa pomerne casto zamykaju temy, ale ked uz si tu, tak mam dalsiu otazku:
Pouzivam rozsirenie na kopirovanie odkazov a tam je pouzity nazov stranky, bezne je to nazov clanku a potom stranka z ktorej pochadza, priklady:
Sledujte historický let astronautov NASA: Na obrazovke i priamo na oblohe
Zlé počasie znižuje šance druhého štartu vesmírnej lode Crew Dragon | Aktuality.sk
Na hojku je ale format iny:
www.hojko.com - Zobrazenie témy - Smartfon do 400€?
To "zobrazenie temy" v nazve mi pride zbytocne, idealny nazov by bol asi tento:
Smartfon do 400€ | hojko.com?
BTW ak by niekoho zaujimalo to rozsirenie, tu je odkaz:
CopyTabTitleUrl – Get this Extension for Firefox (en-US)
CopyTabTitleUrl - Chrome Web Store
Da sa nastavit klavesova skratka, predvolene je to Alt+C, alebo 1-klik na toolbar tlacidlo, alebo klik pravym tlacidlom na karte/tab-e a 1-klik pre skopirovanie odkazu vo zvolenom formate, pre fora ako hojko je to:
${title}
Je to uzitocne rozsirenie, 1-klik riesenie, takze este jednoduchsie ako skopirovat odkaz z pola adresy a vyzera to aj na fore lepsie a nic-nehovoriaci odkaz na ktory treba kliknut, aby clovek zistil, o co vobec ide.
hojko - ja som sa pytal aj vseobecne, preco sa pomerne casto zamykaju temy, ale ked uz si tu, tak mam dalsiu otazku:
Pouzivam rozsirenie na kopirovanie odkazov a tam je pouzity nazov stranky, bezne je to nazov clanku a potom stranka z ktorej pochadza, priklady:
Sledujte historický let astronautov NASA: Na obrazovke i priamo na oblohe
Zlé počasie znižuje šance druhého štartu vesmírnej lode Crew Dragon | Aktuality.sk
Na hojku je ale format iny:
www.hojko.com - Zobrazenie témy - Smartfon do 400€?
To "zobrazenie temy" v nazve mi pride zbytocne, idealny nazov by bol asi tento:
Smartfon do 400€ | hojko.com?
BTW ak by niekoho zaujimalo to rozsirenie, tu je odkaz:
CopyTabTitleUrl – Get this Extension for Firefox (en-US)
CopyTabTitleUrl - Chrome Web Store
Da sa nastavit klavesova skratka, predvolene je to Alt+C, alebo 1-klik na toolbar tlacidlo, alebo klik pravym tlacidlom na karte/tab-e a 1-klik pre skopirovanie odkazu vo zvolenom formate, pre fora ako hojko je to:
${title}
Je to uzitocne rozsirenie, 1-klik riesenie, takze este jednoduchsie ako skopirovat odkaz z pola adresy a vyzera to aj na fore lepsie a nic-nehovoriaci odkaz na ktory treba kliknut, aby clovek zistil, o co vobec ide.
-
hojko
Site Admin
Dreamer: Cital som to co kupil, mne to prislo vtipne, ale som nemal potrebu na to reagovat. Reagoval som az potom s tou cenou ked som to cital, no to bola tema uz zamknuta. Ako som uz uviedol - byt na mne, tak temu nezamknem.
Co sa tyka tych nazvov tem, chystame prechod na nove phpBB, takze tie veci budeme riesit az tam. Viem, ze je to tam zbytocne, uvedomujem si to uz par rokov, len som to nikdy neriesil.
Co sa tyka tych nazvov tem, chystame prechod na nove phpBB, takze tie veci budeme riesit az tam. Viem, ze je to tam zbytocne, uvedomujem si to uz par rokov, len som to nikdy neriesil.
ake narocne by bolo fixnut to? nie je to len jeden riadok kodu?
Nenasiel som vhodnejsiu temu, vytvoril som nove temy pre rozsirenia Chrome a Thunderbird, tema pre Firefox rozsirenia uz existuje, ale ma nespravny nazov:
Firefox ake pouzivate pluginy ?
Mohli by ste zmenit nazov temy, prosim, napr. na "Firefox rozsirenia"? Dakujem.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2020, 14:44)
Preco nemozem upravit tento svoj prispevok? Nemozem nic pridat, ale ani odobrat, vzdy sa zobrazi chyba.
post2358212.html#p2358212
Skusal som pridat tento prispevok do temy "Chyby na hojko.com", ale aj tam sa zobrazila podobna chyba.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2020, 14:51)
Tak teraz je dokonca tema "Chyby na hojko.com" hore ako aktivna tema, s datumom 20 Jún 2020, 14:38, ale moj novy prispevok tam chyba, je tam len starsi prispevok a s nespravnym datumom, zvlastne.
Vazne, kedy uz bude nove forum?
Firefox ake pouzivate pluginy ?
Mohli by ste zmenit nazov temy, prosim, napr. na "Firefox rozsirenia"? Dakujem.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2020, 14:44)
Preco nemozem upravit tento svoj prispevok? Nemozem nic pridat, ale ani odobrat, vzdy sa zobrazi chyba.
post2358212.html#p2358212
Kód: Vybrať všetko
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]
Index for table './hojkocomdb01/phpbb_posts.MYI' is corrupt; try to repair it [126]Kód: Vybrať všetko
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]
Duplicate entry '' for key 'post_text' [1062]Tak teraz je dokonca tema "Chyby na hojko.com" hore ako aktivna tema, s datumom 20 Jún 2020, 14:38, ale moj novy prispevok tam chyba, je tam len starsi prispevok a s nespravnym datumom, zvlastne.
Vazne, kedy uz bude nove forum?
-
masterdead
SysAdmin
Snad sa mi tie chyby s databazou podarili odstranit. Nove forum je uz hotove, caka sa len na modifikacie.
Ten spominany prispevok uz bolo mozne upravit, dik za opravu.