Ja sa v nej vôbec nevyznám
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám
Nemusíš to zveličovať, nie som 12 ročne decko čo sa urazí do krvy a bude sa tváriť ako keby mi niekto zjedol večeru.. je to v pohode, ako som už pár krát písal.. je to len jedna baba z milióna dalších
nemyslim prave teba ale skôr ňu , len aby sa tam netvarila jak keby ste sa v živote nepoznali vieš že sa ani nepozdravi etc potom to bude divne aj pre tebamaiikY napísal:Nemusíš to zveličovať, nie som 12 ročne decko čo sa urazí do krvy a bude sa tváriť ako keby mi niekto zjedol večeru.. je to v pohode, ako som už pár krát písal.. je to len jedna baba z milióna dalších
Ked sa mu nepozdravi, tak to bude len a len jej hanba.
-
maiikY
Light Star
Skúsil som jej napísať predvčerom len tak či odpíše vôbec a nie, instagram ale príbehy veselo pridávala
každopádne aj keby mi teraz zniesla modré z neba, nie je dobrý nápad riešiť niečo so ženou ktorá je ešte príliš naviazaná na bývalého
toľko krásnych žien chodí do toho fitka, že ju ľahko niektorá zatieni .. a keď sa nepozdravi, jej hanba
To vidime ako ti je lahostajna. Ty si jej nepisal ani zo srandy, ani zo zvedavosti. Napisal si jej preto, lebo si to nevydrzal. Pisal si ako na nu kasles a vidis, nie je to pravda a si z nej stale hotovy.
-
maiikY
Light Star
Nie, vážne som bol len zvedavý. Vážne mi to je už jedno, neriešim ju absolútne.. ako nemusíme mi veriť jasné, ja vás ani nebudem presviedčať
len som chcel vedieť či ma v sebe toľko zachovať sa dospelo alebo nie..
Pokial ti je ukradnuta, tak nemas potrebu ani dovod je pisat.
-
maiikY
Light Star
Už ani nemám.
Predvcerom si ten dovod mal?
-
maiikY
Light Star
Áno, zvedavosť 
Seba klamať môžeš, ale nás neoklameš 
Ja som vravel že nevydrzis.
Autor temy sa chcel teda na 100% ujistiť že či urobil dobre ked nemajú medzi sebou kontakt a ked mu tá baba nič neodpíše tak to znamená že urobil dobre. A už vie aj dalšie riešenie najsť si inú babu ktorá tú babu zatieni. Prípadné dotahovačky o tom ze či vydržal alebo nevydržal jej niečo napísať aj tak situáciu nevyriešia. Neexistuje človek co by si nikdy do ust nenasral a neurobil pravý opak niečoho co predtým tvrdil že urobí.
-
maiikY
Light Star
Blastbit napísal:Autor temy sa chcel teda na 100% ujistiť že či urobil dobre ked nemajú medzi sebou kontakt a ked mu tá baba nič neodpíše tak to znamená že urobil dobre. A už vie aj dalšie riešenie najsť si inú babu ktorá tú babu zatieni. Prípadné dotahovačky o tom ze či vydržal alebo nevydržal jej niečo napísať aj tak situáciu nevyriešia. Neexistuje človek co by si nikdy do ust nenasral a neurobil pravý opak niečoho co predtým tvrdil že urobí.
Ďakujem za správny názor
ta vec bola už uzavretá tak veľa krát že toto ti už nikto neverí 
ho tu skadlite jak mali chlapci za to, ze jej napisal
ja ho chapem, nemusi z nej byt mimo, ale ked je sanca, ze by ju mohol aspon poriesit, tak tomu dat este sancu a skusit napisat spravu je to najmenej.
zatial ta vec je uzavreta 2x uvidime ako daleko to dojde
-
maiikY
Light Star
Dnes sa mi slečinka ozvala, pýtala sa ako sa mám či sa nechcem ísť niekam prejsť.. a na vaše prekvapenie som nešiel, teda ani nejdem 
Ale odpísal si jej že "už niečo máš"? Alebo že nejdeš "kvôli korone"?
-
maiikY
Light Star
Zatiaľ som jej neodpisoval, ale tak či tak by som nešiel lebo mám dosť roboty so zadaniami do školy