Žiadne notifikácie pri maile
Žiadne notifikácie pri maile
Ahojte, riešim taký zaujímavý problém:
Mám 3x IMAP účet, 1x Gmail. Všetko mám v mailovom klientovi (na MACu Spark, na WIN Thunderbird).
Zvláštnosťou je, že 1 IMAP účet mi síce ide (maily chodia a odchádzajú), ale nezobrazujú sa mi žiadne notifikácie o nových mailoch, taktiež žiadne zvukové upozornenia (zapnuté mám všetko). Nejdú mi na MACu, na WIN a ani na iOS. Skúšal som rôznych klientov, rovnaký výsledok.
Tento email je firemný na platon.sk, ostatné účty mám na websupporte. Problém v klientoch nebude, keďže ostatné maily sa mi notifikujú normálne, no platon.sk tvrdí, že u nich tiež nie je problém.
Má niekto nápad čo s tým? Už som premýšľal, že si dám ten účet zmazať a vytvoriť nanovo. Myslíte, že to pomôže?
Vďaka
Mám 3x IMAP účet, 1x Gmail. Všetko mám v mailovom klientovi (na MACu Spark, na WIN Thunderbird).
Zvláštnosťou je, že 1 IMAP účet mi síce ide (maily chodia a odchádzajú), ale nezobrazujú sa mi žiadne notifikácie o nových mailoch, taktiež žiadne zvukové upozornenia (zapnuté mám všetko). Nejdú mi na MACu, na WIN a ani na iOS. Skúšal som rôznych klientov, rovnaký výsledok.
Tento email je firemný na platon.sk, ostatné účty mám na websupporte. Problém v klientoch nebude, keďže ostatné maily sa mi notifikujú normálne, no platon.sk tvrdí, že u nich tiež nie je problém.
Má niekto nápad čo s tým? Už som premýšľal, že si dám ten účet zmazať a vytvoriť nanovo. Myslíte, že to pomôže?
Vďaka
Re: Žiadne notifikácie pri maile
Email ti stiahne ale neoznami ze dosiel? To moc nema spojitost s poskytovatelom.
Presne tak. Email príde, ale bez akejkoľvek notifikácie. Tiež mi nedáva zmysel spojitosť s poskytovateľom, ale ako som písal, ostatné IMAP účty idú a aj na iných klientoch mi notifikácie pre tento jediný mailový účet nejdú.
A tie nove maily mas klasicky stale neprecitane pokial ich neotvotis?
ahojte chcem sa opytat mam tiez 3x imap a 1x gmail z dvoch imap mi chodi vsetko do gmail uctu a 1 imap mi nezobrazuje vobec spravy vcom moze byt problem ?
mam to normalne nastavene vsetky 3 emaily v Gmaily nastavenia -pridat ucet - vsetko je nastavene rovnako na vsetkych 3 emailoch
Dakujem za kazdu radu
mam to normalne nastavene vsetky 3 emaily v Gmaily nastavenia -pridat ucet - vsetko je nastavene rovnako na vsetkych 3 emailoch
Dakujem za kazdu radu
-
starysomar
Hardcore addict
"3x imap a 1x gmail" - tie IMAP sú iné, či gmailové?
-
starysomar
Hardcore addict
V NICH nastavuješ (povoľuješ) preposielanie - nie v Gmaili.
Gmail "nemôže" svojvoľne stiahnuť z iných - Ty môžeš dať preposlať
Gmail "nemôže" svojvoľne stiahnuť z iných - Ty môžeš dať preposlať
ako hovorim z 2 mi to ide bez problemov a nic som nenastavoval ale ten 3 ma problem as tomu nechapem ... nechcem preposielat lebo mi to bude hadzat vsetky maily iba do dorucenych a nebudu sa triedit podlya toho ako to mam nastavene ... nemoze to byt tym ze pouzivam primarnu aplikaciu na ten jeden mail kde som stale prihlaseny ?