mozes byt rad ze ti vobec boli ochotni pracovat s vlastnym dielom - robim pre daimler a denne som v kontakte s autorizakmi v celej europe, a je to fakt vynimka ked su ochotni prijat diel ktory si zakaznik sam prinesie - vynimka su krajiny ako rumunsku, bulharsko slovinsko .. tam technici kludne davaju aftermarket diely bez zaruky za cash do vackujapaja napísal:nedam za diel 2500eur a porovnavat olej je bullshit, to su len moje poznamky nic viac
Kvalitné autoservisy
Re: Kvalitné autoservisy
no jo to mi bolo tiež vysvetlene
ale ako vidim pomaly sa sem dostavaju rôzne "dielne" ako japancustoms napriklad alebo iní ktorí vedia spraviť to čo treba a neposkladaju auto skôr než zavolaju že je problem
ty to nehráš.. už pochop že keď je auto na zdvihaku tak zvyčajne sa zavolá zakaznikovy že je nejaký problem a či to viem vyriešiť alebo to zložia naspäť
keby zavolali mohol sa doniesť druhý diel a bolo mi to spravene v tej cene ktoru som zaplatil
keby zavolali mohol sa doniesť druhý diel a bolo mi to spravene v tej cene ktoru som zaplatil
-
yoggy
A ty nechapes, ze nikto ti nebude drzat auto na zdvihaku len aby si ty priniesol svoj diel a ze ho potrebuju na dalsie auta?
ano lebo servis ma len jeden zdvihak a je problem dať auto dole a dať ho vonku ach..
-
yoggy
Jasne a kvoli tvojmu autu teraz nebudu pouzivat ten zdvihak. Myslis, ze preco autoservisy nechcu brat diely od ludi? Presne v takych pripadoch...
Nedbanlivosť ďalšieho servisu v Košiciach presnejšie Vektor na Juz.Triede 66
Mne jeden znamy robil na aute a povedal som mu nech ho pozrie cele..
Presnejšie tato šruba drži pokope priečne rameno na sklon kolesa a nie nieje možne aby sa to zajazdy uvoľnilo
Ako by ste to riešieli vy so servisom ? (nedbanlivosť ?)
Nijak, pretoze im to nemas ako dokazat.
Presne tak. Jedine, ako to môžeš riešiť, je tak, že už do toho servisu nepôjdeš. Teda za predpokladu, že si si to nevšimol do pár hodín po prevzatí auta zo servisu.
no ono , ja som to zistil az teraz a to bolo pred par mesiacmi , samí experti a to ešte auto po servise mam kontrolovať , ďakujem pekne 
Nejaka blondina na stekloch asi tazko bude kontrolovat ci nezabudli nejaky srob dotiahnut. Holt smola. Len si kazia renome.
tak neviem proste , znami to dotiahol naspat len myslim si ze kazde rameno by malo mat v dielenskej prirucke napisane na kolko Nm sa dotahuje dany diel keby viem toto info tak si to mozem vymenit sam a usetrit koruny.
-
starysomar
Hardcore addict
"Kvalitné autoservisy"
Netvrdím, že to platí na všetky, no šikovný automechanici sa spravia "pre seba".
V autoservisoch môžu byť aj dobrí mechanici. Moja skúsenosť s autom, ktoré predchádzahúci majiteľ servisoval v Blave v značkovom servise je iná...
A nie som sám - od kolegov, známych mám kopec príhod, ktoré by boli úsmevné, keby nešlo o peniaze, účtované za nespravenú / zle spravenú prácu, občas aj o bezpečnosť.
Ostatne aj mne v "značkovom" pneuservise pri prezutí nedotiahli jedno koleso.
Netvrdím, že to platí na všetky, no šikovný automechanici sa spravia "pre seba".
V autoservisoch môžu byť aj dobrí mechanici. Moja skúsenosť s autom, ktoré predchádzahúci majiteľ servisoval v Blave v značkovom servise je iná...
A nie som sám - od kolegov, známych mám kopec príhod, ktoré by boli úsmevné, keby nešlo o peniaze, účtované za nespravenú / zle spravenú prácu, občas aj o bezpečnosť.
Ostatne aj mne v "značkovom" pneuservise pri prezutí nedotiahli jedno koleso.
Nie je dobré servisovať auto v potoku. 
-
starysomar
Hardcore addict
aky odporucate servis v Martine a okoli? Auto je Civic EP2 a hlavny problem je klepanie motora v strednych otackach pod plynom.
-
starysomar
Hardcore addict
Súkromník s dobrým menom - v najmä väčších "autoservisoch" pracujú za plat ľudia, čo by sa sami proste neuživili...
starysomar - to je obycajne skatulkovanie. Potrebujes kapital a nie maly. Mega kvantum byrokracie od BOZP, nebezpecny odpad, atd atd.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ninx: GapaCar v ZTSke. Otazne je, ze kolko budu mat casu, kedze tam maju vzdy strasne vela aut. Tu mas kontakt, volaj na to cislo s koncovkou 433 co je tam: https://www.q-service.sk/siet-q-service ... pacar-sro/