Ja sa v nej vôbec nevyznám
Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám
Tak jej napíš že už proste nemáš záujem. A nie že to necháš vyšumiet.
ale no tak, sak nech to nejako okoreni a mame co citat
ja by som skor napisal nieco v style, aby ona musela nieco pre to spravit, aby ste sa stretli... napr. nech pride k tebe domov s vinom alebo nejakymi pizza slimakmi
ked ti na nej uz nezalezi, tak nic za to nedas a mozno z toho vina bude aj nejaka ta sranda 
ja by som skor napisal nieco v style, aby ona musela nieco pre to spravit, aby ste sa stretli... napr. nech pride k tebe domov s vinom alebo nejakymi pizza slimakmi
Vidíš, že má záujem, tak to nevzdávaj.
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ťažko povedať čo má a čo nie, keď jej napíšem že niečo už mám a potom zasa neodpisuje
ale ako som hovoril myslím že bude fitko zasa sa ozve, ale myslím že už je neskoro
Ked nieco mas, tak co cakas, ze ti odpise? Ved nema dovod pisat, pretoze mas iny program. Klud, netrap sa nou. Ked bude chciet, tak ti opat napise.
pri pohlade na tuto temu som si povedal ze to je tema do ktorej musim prispiet kedze mam podobny problem ako kolega aj ked troska iny
Dievca ma same oslovilo cez net, aj sme sa par krat stretli. Ide to celkom fajn sa mi zda az na jednu vec. Nevyznam sa v nej ale ze vobec. Ide o to ze sa 'nevie' sama od seba ozvat. Ked jej napisem odpoveda bez problemov a aj sa zaujima o mna. Ked sa ideme stretnut tak napise ze sa tesi a ked sme po stretku tak tiez dostavam od nej pozitivny feedback. Na poslednom stretku bola dokonca troska kontaktnejsia. Ale tym ze sa neozyva sama od seba neviem co si mam o tom mysliet...
Dievca ma same oslovilo cez net, aj sme sa par krat stretli. Ide to celkom fajn sa mi zda az na jednu vec. Nevyznam sa v nej ale ze vobec. Ide o to ze sa 'nevie' sama od seba ozvat. Ked jej napisem odpoveda bez problemov a aj sa zaujima o mna. Ked sa ideme stretnut tak napise ze sa tesi a ked sme po stretku tak tiez dostavam od nej pozitivny feedback. Na poslednom stretku bola dokonca troska kontaktnejsia. Ale tym ze sa neozyva sama od seba neviem co si mam o tom mysliet...
Tak keď tam vidíš sympatie aj z druhej strany, tak by som nečakal a na ďalšom stretku jej rovno strčil jazyk do krku. Aspoň zistíš, na čom si. Buď potom začne byť ešte oveľa kontaktnejšia alebo sa odtiahne a začne si vymýšľať rôzne výhovorky, ako ťa berie iba ako kamoša/nepreniesla sa cez bývalého/potrebuje viac času.
Každopádne aspoň budeš vedieť, či má zmysel ďalej s ňou strácať čas alebo nie.
Mňa tiež veľmi nebaví vypisovanie s babami na internetoch o blbostiach, takže tiež nie som veľmi aktívny pri týchto vypisovačkách. Automaticky by som si to ale neinterpretoval ako nezáujem, skôr by som to skúsil tou taktikou, ktorú som spomenul vyššie.
Každopádne aspoň budeš vedieť, či má zmysel ďalej s ňou strácať čas alebo nie.
Mňa tiež veľmi nebaví vypisovanie s babami na internetoch o blbostiach, takže tiež nie som veľmi aktívny pri týchto vypisovačkách. Automaticky by som si to ale neinterpretoval ako nezáujem, skôr by som to skúsil tou taktikou, ktorú som spomenul vyššie.
-
maiikY
Light Star
Úplne súhlasím. Ver mi že keby nemala záujem tak ti ten pozitívny feedback nedá, nezaujíma sa o teba a odpisuje ti jedným slovom.
Poznám pár žien ktoré mi povedali že oni samé nepíšu mužovi z viacerych dôvodov, napríklad sa nechce vnucovať, chce vidieť či si muž chce písať a podobne kecy.. každopádne ak napísala prvá ukázala záujem, teraz už je to v rukách muža, aby urobil prvý krok
držím palce
Poznám pár žien ktoré mi povedali že oni samé nepíšu mužovi z viacerych dôvodov, napríklad sa nechce vnucovať, chce vidieť či si muž chce písať a podobne kecy.. každopádne ak napísala prvá ukázala záujem, teraz už je to v rukách muža, aby urobil prvý krok
Vdaka chalani. Akurat ze to moze byt troska problem to zrealizovat kvoli ruskam 
-
maiikY
Light Star
Čo sa týka mojej situácie, tak len dávam update 
Akurát pár dni dozadu som videl na insta že čajka dávala príbeh, nejaká veľkonočná básnička a samozrejme označený jej bývalý(možno znova aktuálny) frajer
takze som si dobre myslel čo je vo veci, zasa sa riešila s ním preto som ja bol odsunutý na poslednú koľaj
Akurát pár dni dozadu som videl na insta že čajka dávala príbeh, nejaká veľkonočná básnička a samozrejme označený jej bývalý(možno znova aktuálny) frajer
Treba počuvať svoju intuiciu aj mne osobne viackrát zachranila situáciu v bežnom živote alebo aj čo sa týka žien. Aby som sa respektívne nenamotal na nesprávnu ženu. Ja som mal taku situáciu ze velmi sa mi zacala páčiť jedna ženská ale nejako castejsie sa zacala stýkať s jej kamarátom, ktoreho pozná dlhé roky, tak som vycítil že asi niečo budu mat spolu a o pár týzdnov sa dali do vztahu. Takže riešenie je čo najmenej ju kontaktovať sám od seba, najlepšie vobec a ked ona napíše tak strohé odpovedanie bude tiež dobré riešenie alebo aj neodpisovanie.
A ženskej netreba nič vysvetlovať prečo sa zrazu tak začneš správať voči nej. Nejaké velké kamarátenie s babou ti v živote moc nepomože, skorej ona bude tá co bude od teba stále niečo chcieť.
A ženskej netreba nič vysvetlovať prečo sa zrazu tak začneš správať voči nej. Nejaké velké kamarátenie s babou ti v živote moc nepomože, skorej ona bude tá co bude od teba stále niečo chcieť.
-
maiikY
Light Star
Pekne a pravdivo si to napísal. Od toho momentu čo som jej vtedy napísal sám, čo sa tu aj riešilo, som ju absolútne nijako nekontaktoval ani nič podobné. Momentálne mi to už je naozaj jedno a je mi ukradnuté čo robí s kým je a podobne. Počul som že majiteľ posilky hovoril že najskôr ju otvorí až v júni alebo júli ( samozrejme uvidíme podľa situácie ) ale viem že s ňou tam už chodiť cvičiť určite nebudem 
čiže meniš posilku kvôli nej ? mne si na to odpovedal že určite nie
-
maiikY
Light Star
Nie, nemením posilku. Hovorím len toľko že aj keby veľmi chce, pôjdem radšej cvičiť sám 
Bohvie dokedy bude trvat ten koronavirus ale tak dolezitejšie než balenie nejakej ženskej budú iné dolezitejsie veci. Po konci epidemie ked budu fitká, kluby, reštiky, atd v plnom prúde to bude tolko samíc behať po vonku s vypracovanými zadkami, že sa ti určite nejaká zapáči, hodíš snou reč a može to snou inak prebiehať ako s touto babou a aj potom na nu zabudneš že si snou vobec cvicil. Skrátka klin sa klinom vyvíja. mozes byt teraz spokojný ze si snou zbytočne moc casu nemrhal.
-
maiikY
Light Star
To máš pravdu, teraz cvičí každý doma lebo sa nudia, tak z toho vyťažím
každopádne hej jasné toľko žien je že až
Mimochodom ako som sem napísal ten príspevok tak hentá sa mi zasa ozvala a vola ma na kávu
Mimochodom ako som sem napísal ten príspevok tak hentá sa mi zasa ozvala a vola ma na kávu
No tak chod a uvidis co sa dozvies od nej 
-
maiikY
Light Star
Sám som zvedavý či z tej kávy nakoniec aj niečo bude, lebo pri nej človek nikdy nevie 
Ja by som isiel zo zvedavosti. Uz raz si ju odmietol ked ta niekde volala. Chod teraz s nou a uvidis. Nevnucuj sa jej, nech ona navrhne termin a miesto.
-
maiikY
Light Star
Hej určite pôjdem, zvedavý som čo mi povie.. opýtal som sa že kedy by chcela ísť, ona že dnes ešte práca nočná a od zajtra môže hocikedy. Potom mi už písala že zajtra či mám čas tak uvidíme no čo bude. Každopádne držím si odstup, odpisujem až po nejakom čase ( v podstate to nerobím nasilu lebo mám čo robiť ) ale všimol som si že ona hneď, píšeme cez iMessage, hneď ako pošlem správu naskočia tam bublinky
a aj na poslednú správu som už neodpísal, necítil som nejako potrebu udržiavať s ňou konverzáciu. Uvidíme