Chyby na hojko.com
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
dobre co mam robit, aby to slo rychlo?na mobile mi to ide fajn
-
hojko
Site Admin
Problem bude na tvojej strane. Hodil som tu chybu do Google a stava sa to pri pouzivani VPN/proxy: https://kinsta.com/knowledgebase/err_qu ... col_error/ Je tam aj navod ako by to slo opravit, treba skusit.
-
typek61
Darca
lenze ja vpn nepouzivam
-
hojko
Site Admin
To netvrdim, len tam pisu, ze sa to objavuje pri VPN/proxy. Je tam navod co treba skusit, tak to mozes skusit. Si zial jediny, ktory sa na tento problem stazuje.
Tieto google služby zvykne niekedy blokovať AdBlock. Nepoužívaš náhodou? Prípadne, skúsiť vypnúť všetky antivíry/firewally dočasne.
Potom napríklad, ja som mal donedávna podobný problém, že mi hádzalo timeout na google fonts, fontawesome a podobné služby. Vyriešilo sa to, keď mi v UPC zmenili adresu routra z ipv6 na ipv4 - ja sa do toho nevyznám, len hovorím čo pomohlo.
Skús riešenia z tohto linku: https://blog.pcrisk.com/windows/12673-h ... ocol-error
Potom napríklad, ja som mal donedávna podobný problém, že mi hádzalo timeout na google fonts, fontawesome a podobné služby. Vyriešilo sa to, keď mi v UPC zmenili adresu routra z ipv6 na ipv4 - ja sa do toho nevyznám, len hovorím čo pomohlo.
Skús riešenia z tohto linku: https://blog.pcrisk.com/windows/12673-h ... ocol-error
Je možné, že PHPBB má v sebe nejaké kurvítko, ktoré znemožňuje použitie ALT ako modifikátora pre skratky? Mám Firefox, by default ALT funguje pre vyvolanie menu FF, to som ale zmenil, aby na to nereagoval ALT ale stále mi tu nefunguje pre skratky v editore. Skúšal som stránku ako http://keyboardchecker.com/ a tam mi ALT normálne berie (vrátane toho, keď ho kombinujem s inou klávesou).
Podla toho co sa tu pisalo v teme, tak je tu este stare phpBB a pripravuje sa daka aktualizacia fora. Takze skor to bude dakou zmenou vo Firefoxe.
Tak dúfam, že na tej novej verzii sa zmení modifikátor z ALT na CTRL. Bude tak pokoj, mám rovnaký problém aj na iných CZ/SK fórach, kde ako na potvoru je všetko cez ALT. Samozrejme, toto je len vo FF, v Chromáckych to ide v poriadku. FF si musí tiež niekedy nájsť takéto koniny.
-
hojko
Site Admin
Toz neviem, skus to na dakom phpBB 3, ze ci je to ako ty chces. Ale ked nie, tak skus kontaktovat Mozillu.
-
typek61
Darca
hojko teraz som na mobilnom nete a ide vsetko v poriadku rychlo.ako to mam vyriesit?ist za providerom?
-
hojko
Site Admin
Vobec netusim. Skusit mozes iny prehliadac, ine DNS servre, vypnut firewall ci antivirus. Potom uvidis.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
som miesto forackeho smajlika omylom pouzil smajlika z Androidu a hodilo to takuto peknu chybu
-
hojko
Site Admin
Ano, tie androidacke emoji to neberie.
Pri youtube videach sa mi prestali zobrazovat udaje ako nazov, autor a zobrazenia, napr. tu je to vidiet:
post2357760.html
Skusal som Firefox, Chrome, novy Edge, mam Windows 10 1909.
Je chyba u mna alebo na fore? Urcite sa to predtym zobrazovalo spravne.
BTW Kedy uz bude nove forum?
post2357760.html
Skusal som Firefox, Chrome, novy Edge, mam Windows 10 1909.
Je chyba u mna alebo na fore? Urcite sa to predtym zobrazovalo spravne.
BTW Kedy uz bude nove forum?
Jedno z nich. Druhé nie, a tie názvy nevidím ani ja.
yoggy - To bola reakcia na mna? Tie udaje chybaju pri vsetkych videach, ked rolujes v tej teme dole, napr. aj na najnovsom videu:
post2358131.html#p2358131
Pokial to je len u mna, pridavam screenshot ako to mam zobrazene, opakujem ze vo vsetkych prehliadacoch, najnovsich verziach. Riadky Názov videa:, Autor: a Zobrazení: su prazdne, pri vsetkych youtube videach na hojku.
post2358131.html#p2358131
Pokial to je len u mna, pridavam screenshot ako to mam zobrazene, opakujem ze vo vsetkych prehliadacoch, najnovsich verziach. Riadky Názov videa:, Autor: a Zobrazení: su prazdne, pri vsetkych youtube videach na hojku.
Ide vám tapatalk?
-
hojko
Site Admin
TapaTalk na aktualnu verziu phpBB sa uz dlhsie neaktualizuje, tak problem bude mozno v tom. Na novom fore uz bude nativny mobilny template bez nutnosti pouzivat TapaTalk.
Áno mne funguje Tapatalk. Ináč mne vyhovuje fórum tak ako je. Je to taka nostalgia ako DSL.sk. Je to ako keď ideš do obľúbenej krčmy tiež ti nevadí, že je to tam stále to isté. Vôbec mi nevadí, že sa niekde zobrazuje iné číslo, alebo že chyba názov u youtube videa. Fórum robia ľudia čo sem chodia. A nie, že niekto sem príde raz za dva týždne, založí milión nových temat však treba, pofrfle ako je všetko zlé a zas dva týždne tu nepachne.