Banka Revolut
Re: Banka Revolut
Revolut nedávno pridal možnosť nakupovať akcie priamo cez appku.
Len tak pre zaujímavosť:
Skúšali ste niekto?
Len tak pre zaujímavosť:
Skúšali ste niekto?
Čo je podľa vás výhodnejšie ? Revolut alebo N26.
Vyskúšaj, uvidíš
N26 má 5 výberov mesačne free, potom poplatok 2 eurá za každý ďalší výber. Mnohí idú cez zahraničné účty kvôli exekútorom..na tie siahať exekútori nemôžu.
máte niekto skúsenosť s obchodovaním (akcie) cez Revolut?
Môžu, ale je to zložitý, zdĺhavý a relatívne drahý proces na ktorý exekútor potrebuje EU exekučný titul. Pokial máš exekúciu na 200€, tak určite na zahraničné účty siahať nebudú. Lebo sa im to neoplatí...taki7 napísal:N26 má 5 výberov mesačne free, potom poplatok 2 eurá za každý ďalší výber. Mnohí idú cez zahraničné účty kvôli exekútorom..na tie siahať exekútori nemôžu.
ánoschmeter napísal:máte niekto skúsenosť s obchodovaním (akcie) cez Revolut?
inak tiež vám trvajú transakcie SK/CZ <--> Revolut tak cca týždeň?
apple/google pay najrychlejsia metoda peniaze mas na revolute okamzite , sepa prevod z reva mi trva 1 den
Neviete či nejaká internetová banka ponúka vedenie resp. prijímanie platieb v CZK ?
Transferwise CZK nepodporuje ako je na tom Revolut?
Transferwise CZK nepodporuje ako je na tom Revolut?
Podporuje. Máš GB IBAN na ktorý môžeš prijímať aj CZK.
som z toho jeleň
- Prílohy
-
- Komentár 2020-04-18 132355.jpg (18.47 KiB) 3286 zobrazení
Transferwise CZK podporujetyler91 napísal:Transferwise CZK nepodporuje
co presne ti nefunguje?
Len odosielanie, TransferWise to odošle cez nejakého partnera v Česku. Tyler sa pýta na vedenie účtu na ktorý sa dajú odosielať CZK.
nebolo by v tom pripade najjednoduchsie zriadit si Fio?
áno Fio prichádza do úvahy,ale TransferWise by mi vyhovoval oveľa viac,keďže potrebujem to len na prevod peňazí,nič viac.Písal som im mail,vraj neplánujú v blízkej budúcnosti CZK účet zaradiť v ich Multi-Currency účte.
Tak je to najrýchlejšie rastúci UK startup. S kamarátmi využívame revolut už 2 roky niektorí si tam dokonca podieľajú výplatu. Ja tam mám nakúpené aj akcie a zlato. Prekvapilo ma že je tu táto téma tak len reagujem spontánne 
Neviete či si môžem ako slovák v Revolut založiť účet v CZK? Alebo hociktorá iná internetová banka? Potrebujem len prevody nič viac
imho na revolut potrebujes len telefonne cislo na overenie nie? nemas nejakeho kamarata v CR s ceskou simkou? pripadne ze by si si kupil? alebo Fio?
vyskúšal som to,mám tam jeden IBAN a účty v € a v CZK...Teraz neviem či ten € je hlavný a CZK slúži iba na to,iba ja sám si mohol meniť peniaze alebo aj keď mi niekto pošle CZK tak sa mi pripíšu CZK