EDC - Every Day Carry (Všetko, čo so sebou nosím každý deň)
Pre mňa dosť srdcová téma na reddite, viem že je tu veľa tém v ktorých sa riešia jednotlivé časti EDC (aký mobil, peňaženku atď).
Mňa by zaujímalo aké veci so sebou nosíte na dennej báze.
Moje (karantínové) EDC:
Rúško
Antibakteriálny gél na ruky
Peňaženka
Klúče
iPhone 11
Apple Watch 3 Nike
Mňa by zaujímalo aké veci so sebou nosíte na dennej báze.
Moje (karantínové) EDC:
Rúško
Antibakteriálny gél na ruky
Peňaženka
Klúče
iPhone 11
Apple Watch 3 Nike
Re: EDC - Every Day Carry (Všetko, čo so sebou nosím každý d
Kluce a telefon. Peniaze vo vrecku. Kluce nechavam vzdy v aute, ak idem autom. A teraz aj rusko nosim so sebou. Inak nic netradicne nenosim.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mobil, peňaženka, kľúče, kľúče od auta, vreckovky (pre alergika must have), slnečné okuliare, a v týchto časoch aj rúško
-
starysomar
Hardcore addict
To isté, len bez slnečných okuliarov. Vlastne - už ani alergiu nenosím zo sebu 
-
maiikY
Light Star
Ja mám veľmi rád takéto témy, aj na YT to zvyknem pozerať 
Moj EDC je samozrejme mobil, využívam ho aj na platby, nie len kvôli aktuálnej situácii ale odkedy vyšiel Apple Pay na Slovensku, nepoužil som kartu. Okrem toho samozrejme hudba v aute a podobne. Ďalej kľúče, auto, dom. Peňaženku by som ani nenazval peňaženkou, ide skôr o taký card holder. Veľmi sa mi to vždy páčilo, no nevedel som to nikde zohnať až sa mi horko ťažko podarilo. Veľká výhoda je že to je tenké a nemám kvôli tomu vačok o 5 čísiel väčší
drobné mám buď v aute alebo u seba v nohaviciach. Samozrejme teraz aj rúško a v aute mám aj antibakteriálne gél .
Moj EDC je samozrejme mobil, využívam ho aj na platby, nie len kvôli aktuálnej situácii ale odkedy vyšiel Apple Pay na Slovensku, nepoužil som kartu. Okrem toho samozrejme hudba v aute a podobne. Ďalej kľúče, auto, dom. Peňaženku by som ani nenazval peňaženkou, ide skôr o taký card holder. Veľmi sa mi to vždy páčilo, no nevedel som to nikde zohnať až sa mi horko ťažko podarilo. Veľká výhoda je že to je tenké a nemám kvôli tomu vačok o 5 čísiel väčší
iPhone 11 Pro Max, púzdro na doklady, kľúče, AirPods Pro, rúška a ešte Apple Watch + kľúče od auta.
iPhone, AirPods, kľúče, Apple Watch, peňaženka. Ak idem v aktuálnej situácii niekde tak aj rúško na tvári.
Chlapci viem ze teraz mate menej priestoru flexit s apple wearables a iphonmi ale verte ze vacsinu ludi ktori nie su iOvce nezaujima aky mate mobil, hodinky, sluchatka atd...
-
yoggy
A hlavne kazdy nosi to iste... Takze o com je tato tema?
Zase to nie je tak. Ja nosím tu pánsku tašku - crossbody či ako to volajú. Okrem veci vyššie spomenutých tam mám servítky, žetón do košíka, slzák, nožík, zdravotné povolenie na prácu s potravinami, mini držiak na mobil, nákupnú tašku, kábel na mobil, powebanku, zapaľovač.
Téma pre tých, ktorí majú buzitašku versace, tučnú peňaženku gucci z ktorej nenápadne vyliezajú 500€ bankovky, najnovší iphone a kľúčik od porsche.yoggy napísal:A hlavne kazdy nosi to iste... Takze o com je tato tema?
Haha. Gucci nič, Porsche nič [emoji23][emoji23][emoji23] 500€ nič
Moj EDC... Nokia 4.2, cinska napodobenina karbonovej Ridge wallet a kluce bud od domu alebo od auta (Mazda 3 2005) na ktorych mam aj kluce od domu. Ano a este rucickove hodinky Casio.
PS pre vas vyssie: fotka kluca moze sluzit na vyrobu funkcnej kopie kluca
PS pre vas vyssie: fotka kluca moze sluzit na vyrobu funkcnej kopie kluca
-
guess.whoo
Redeemer
aby si mohli pohonit i-egoropman napísal:Chlapci viem ze teraz mate menej priestoru flexit s apple wearables a iphonmi ale verte ze vacsinu ludi ktori nie su iOvce nezaujima aky mate mobil, hodinky, sluchatka atd...
Evidentne téma na nesprávnom fóre
.
Už som to oľutoval
.
ono je celkom logicke, ze vacsina ludi so sebou kazdy den nosi mobil, kluce, kluce od auta a penazenku 
Inak, včera sa mi zdá že tu boli aspoň 4 fotky, dnes tu je jedna.
To zmazali moderátori, alebo si to každý zmazal sám, lebo sa zľakol tých kľúčov? 
Čo sa týka tých vecí, hej, je to asi skoro vždy to isté. Ja keď idem niekam von, tak peňaženka, mobil, kľúče. A keď idem do roboty, alebo niekam autom a tak, tak mám tú malú tašku cez plece a tam mám navyše kľúče od auta, okuliare, nejaké vreckovky, žuvačky a občas nejaké papiere a blbosti čo beriem z/do roboty.
...ale tiež si všímam, že to je taká mentalita. Že väčšinou (aj keď nie vždy), ak má niekto samsung, alebo xiaomi (často vlajkové lode za 1000+ eur), tak povie "môj mobil", alebo "môj smartfón". Ak má niekto iPhone, povie "môj iPhone Xs", a pod.
Tak isto ak má niekto Škodovku (často napr. full vybavenú oktávku za 25 a viac tisíc), tak povie "moje auto", a chlap s Audinou za 3500 povie "Moje audi". 
Čo sa týka tých vecí, hej, je to asi skoro vždy to isté. Ja keď idem niekam von, tak peňaženka, mobil, kľúče. A keď idem do roboty, alebo niekam autom a tak, tak mám tú malú tašku cez plece a tam mám navyše kľúče od auta, okuliare, nejaké vreckovky, žuvačky a občas nejaké papiere a blbosti čo beriem z/do roboty.
...ale tiež si všímam, že to je taká mentalita. Že väčšinou (aj keď nie vždy), ak má niekto samsung, alebo xiaomi (často vlajkové lode za 1000+ eur), tak povie "môj mobil", alebo "môj smartfón". Ak má niekto iPhone, povie "môj iPhone Xs", a pod.
fotka od Filipa87 tu je, cez tapatalk, takze ked si to otvoris cez mobil, vidis to
ostatni to premazali
moje EDC, prekvapivo:
mobil
kluce
penazenku
sluchatka
ak idem autom, tak kluce od auta
buzitasku nemam, ked nesiem viac veci, tak si zoberiem ruksak
ostatni to premazali
moje EDC, prekvapivo:
mobil
kluce
penazenku
sluchatka
ak idem autom, tak kluce od auta
buzitasku nemam, ked nesiem viac veci, tak si zoberiem ruksak
ja som istu dobu nosil buzi tasku, na jednej strane to bolo super lebo som mohol viac veci mat pri sebe, ale popravde necitil som sa uplne pohodlne ked som ju mal sebe 
teraz mam uz aj notebook, tak nosim vacsinu veci tam. je pravda ale ze ruksak nosim len do prace, tak neviem ci je to EDC uplne. ale vdaka tomu nosim toho hromadu
- mobil - galaxy s8
- penazenka - random kozena penazenka
- kluce
- sluchadla - vacsinou airpody
- hodinky - galaxy watch active2
- ruksak - thule accent
- notebook - tihnpad x1 yoga
- multitool - leatherman wingman
- kindle paperwhite
- mini peracnik s roznymi kresliacimi potrebami
- a5 skicak
- prenosnu nakupnu tasku - nanobag 2.0
- a potom este hromadu drobnosti, pero, zapisnik, servitky, minilekarnicku (aspirin, talcid a lieky na alergiu)
teraz neviem ako sa mam citit, na jednej strane som si pohonil ego, na druhej sa citim ako zenska s kabelkou
teraz mam uz aj notebook, tak nosim vacsinu veci tam. je pravda ale ze ruksak nosim len do prace, tak neviem ci je to EDC uplne. ale vdaka tomu nosim toho hromadu
- mobil - galaxy s8
- penazenka - random kozena penazenka
- kluce
- sluchadla - vacsinou airpody
- hodinky - galaxy watch active2
- ruksak - thule accent
- notebook - tihnpad x1 yoga
- multitool - leatherman wingman
- kindle paperwhite
- mini peracnik s roznymi kresliacimi potrebami
- a5 skicak
- prenosnu nakupnu tasku - nanobag 2.0
- a potom este hromadu drobnosti, pero, zapisnik, servitky, minilekarnicku (aspirin, talcid a lieky na alergiu)
teraz neviem ako sa mam citit, na jednej strane som si pohonil ego, na druhej sa citim ako zenska s kabelkou