Ja sa v nej vôbec nevyznám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám

Príspevok od používateľa heker »

Nemusis jej pisat. Ma volno od zajtra, tah je teraz na nej, aby sa ozva. Ty len pockaj, ze ci sa skutocne aj ozve. Ak sa neozve, tak sa kasli na to a ani sa jej nepripominaj.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Ani sa nemienim .. viem že má voľno 4 dni kým pôjde zasa do práce takže som zvedavý či sa ozve a ak áno a pojdeme tak čo mi povie. Podľa mna tie typické kaleráby mi bude tlačiť do hlavy :D
heker
Redeemer
Redeemer

Ake kaleraby, o com? Ved ty sa jej nemusis pytat ci niekoho ma, ani nic ine. Predsa si pisal, ze kasles na nu. Tak ju nechaj, nech rozprava a ty len pocuvaj.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Áno to platí, ale napríklad si myslím že mi povie že preto mi dlho nepísala lebo veľa roboty školy a podobne. Alebo ona sama možno spomenie bývalého a povie ako ho už nerieši a podobne, lebo aj prvý krát tuto tému začala ona. Ale nakoľko aj posledný krát keď sme mali ísť von tak na poslednú chvíľku sa prestala ozývať, nedávam tomu veľké nádeje :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ešte by som rád doplnil len tak na okraj z pozorovania, že ak to má ísť s nejakou babou ako v lete na saniach, tak je to na riť a prípadný vzťah by bol o tom istom, nemal by ten vzťah žiadne čaro. Malo by to ísť hladko ,primočiaro, chlap prejaví záujem žena tiež, nič sa nerieši 300 krát cez písanie, pohodička tak to má byť, chémia funguje vtedy. Vtedy má prípadný vztah vysokú uspešnosť ze prežije aspoň pár rokov alebo aj do konca života.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Zo začiatku to vyzeralo nádejne, ale potom sa to zmenilo a to som si povedal že vzťah určite nie, to by bolo len trápenie :D iste veci by som s ňou dokázal robiť ale normálny vzťah určite nie.. ako mi včera písala či mám dnes čas a že chystá nejakú párty na dome či čo, tak som aj čakal že sa dnes ozve, ale neozvala. Akurát večer som videl na instagrame že zháňa nejakú spoločenskú hru na zajtra. Každopádne na párty sa zúčastňovať aj keby ma na kolenách prosila nebudem, nepotrebujem koronu :D a na druhej strane ani neviem prečo ešte vôbec čakám že sa ozve.
Počas toho ako je táto karanténa som si stiahol úžasnú zoznamku, vyplnil profil a tam sú ženy ktoré by aj hneď teraz išli niekam so mnou a nie sú vôbec fúzaté ani nemajú väčší p*enis ako ja :D (teda, súdim z fotiek čo som videl a poslali mi) .. každopádne teda nevidím dôvod dávať hentej babe vôbec nejakú pozornosť, keďže o to očividne nestojí a mne to uberá len energiu, čas a dáva mi to myšlienky do hlavy.
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

Podla mna si z nej uplne v prdeli a pred nami to tu len hras ako ti to je ukradnute. Peace.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Amen! Ja som to robil tiež takto podobne kedysi. [emoji23]
lukassito
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lukassito »

Čo za zoznamku si stiahol? Poraď aj nám :D
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pekný večer sa praje, prichádzam trosku oživiť tuto tému novými objavmi :D
Takže, ako som bol v štádiu ignorácie, tak sa mi potom ozvala no nejako som nereagoval.. akože potom som odpísal, išlo o nejaký smalltalk iba.. potom o pár dni nato mi začala písať.. najprv len klasicky pozdrav, ako sa mám.. ignoroval som.. potom otázka či sa hnevám, stále som nereagoval.. potom prišli tie veci že mi chce všetko vysvetlit a podobne, že prečo to robila že prišla o pár ľudí kvôli tomu a podobne.. že keď budem mat ja záujem mám sa ozvať.. potom o deň sme si kúsok písali, len pár správ nič špeciálne.. a dnes po dvoch dňoch sme išli von, že pokecáme.. tak som ju dosť podusil, povedal som jej svoje. Ona mi to vysvetľovala ale je to celé na hlavu choré, zasa sa dala dokopy s bývalým.. teraz zasa hovorila že už to nespraví a podobne ale absolútne tomu neverím. Povedal som jej toľko, že ok môžeme si písať keď sa bude dať cvičiť.. ale akonáhle si má ešte raz blokne tak mi už potom ani písať nemusí :)
heker
Redeemer
Redeemer

Vysvetlila ti to, je s inym. Preco mas potrebu sa trapit, pisat si s nou a stretavat sa s nou? Vsak tym ublizijes len sebe a tajne dufas, ze sa s nim rozide a skoci hned tebe do naruce.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

však sem pripoj screen z toho čo ti píše nech si prečítame vsetci
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Súhlasím s Hekerom, a nie čo na tom bude že prišla o pár ludí kvoli tomu.Zeby viacerím ludom motala hlavu a robila z nich bláznov? Baba ktorá je dost komplikovaná, náhodou sa zase rozíde s bývalým (teraz znovu súčasným frajerom), potom sa dá s tebou dokopy lebo budeš po ruke a potom jej zase niečo blisne hlavou a pojdeš aj ty pápá. Zenská možno s peknou tvárou aj telom ale to na buduci vztah nestačí ak má takto pendlovať so vzťahmi.
S niektorými ludmi sa skrátka nedá byť kamarát a ak si nechceš uškodiť tak by si mal snou skončiť kontakt, lebo takto si aj tak preňu len butlavá vrba, nič z toho nebude a ak by aj bolo nebolo by to nič extra. Ja osobne by som trpol že čo jej zase sadne na nos a čo vyvedie.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ak by si mal u nej niekedy nejakú šancu už dávno je s tebou :book: .
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nj, ja už by som ju na tvojom mieste bral maximálne ako kamošku na cvičenie, nič viac. Aj keby ti nakoniec dala šancu, vzťah s takto nestálou babou by bol nepredvídateľný, nikdy nevieš, kedy by sa na teba vykašľala kvôli nejakému bývalému alebo niekomu zaujímavejšiemu ako ty...
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No ja som jej to tak aj povedal, že toto nie je riešenie že sa vracia k bývalému a mna si blokuje. A povedal som jej aj to že kamosi môžeme byť aj cvičiť spolu môžeme, ale vzťah s ňou riešiť nebudem lebo nechcem byť len “náhrada” za bývalého. Bavili sme sa dobrú hodinu a pól o tom. Nie som ale jediný čo jej povedal že ešte raz a už nech sa ani neozýva, aj jej kamoska jej povedala že ešte raz sa k nemu vráti a skončila s ňou.
Ale môj postoj k tomu celému je momentálne taký že naozaj maximálne kamoši,viem že keby aj niečo viacej riešime nedopadne to dobre lebo nemá doriešené udalosti z minulosti. Ale to som jej všetko aj povedal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Takže už nie je čo riešiť zrejme.Tebe s nou stačí to písanie a kamarátenie sa a sem tam ísť spolu zacvičiť. Nájdeš inú babu, možno povahovo, správaním kvalitnejšiu. A aké zoznamky si teda pozrel?
heker
Redeemer
Redeemer

Na co si jej hovoril, ze kamarati mozete byt, ale vztah nie? Mala zaujem o vztah s tebou, naznacovala ti to? Podla mna nie, len si si to domyslel. Nechapem na co ti je s nou kamaratstvo, pretoze aj tak budes nad nou rozmyslat a trapit sa nad tym, ze sa dala dokoly s byvalym. Doplatis na to len ty, ze toho budes mat plnu hlavu a neustale rozmyslat nad tym. Je to k niecomu dobre? Podla mna nie, len tajne dufas, ze sa nieco zmeni. Tu na fore nechces priznat farbu, pises, ako si jej to jasne povedal a ako budete len kamarati, nic ine. Podla mna je pravda niekde i de a ty ju aj tak stale po tom vsetko chces. Preto cakas a dufas, ze sa s nim rozide.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Nepovedal som to priamo tak ako som to napísal. Už neviem presne ako som to povedal ale nebolo to tak priamo. Každopádne je to jedno, ja som len chcel dať update že čo sa deje :) možno sa o deň už zasa nebudeme kontaktovať, uvidíme :)

A stiahol som ten Tinder lebo tam bol nejaký free pass či čo, tak som sa dal na miesto mojej školy a už mám dosiahnute nejaké stretko po korune :D
heker
Redeemer
Redeemer

Tak ako, ma tento pribeh pokracovanie? Buduci tyzden otvaraju posilky, tak som zvedavy.
Napísať odpoveď