Kandidátka ĽSNS zo sexškandálu sa vracia do parlamentu
Danicu Mikovčákovú si vybral poslanec Marek Kotleba, brat šéfa ĽSNS Mariana Kotlebu.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22390489/kandida ... armo_reg=1&#
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kulturblog sa nezaprel v blogu s nazvom "Epidémia, o ktorej sa (radšej) mlčí, by zmenila nie len dejiny" zlahcuje holokaust:
PS: Moze dakto povedat Livii, ze vyrazny ruz bol symbolom proti nacizmu (propagovany hlavne USA) a Hitler zakazoval jeho pouzivanie?
Ale zo šírenia Týfusu nemožno nikoho obžalovať a tak prišiel na rad plán vyhladzovania. Ako to všetko dopadlo asi viete. Holokaust je dnes zakázané kriticky skúmať a preto vám tu dnes nemôžem povedať, že plynové komory sú historický, logický a technický nezmysel, pretože demokracia si vynucuje zákonom, aby ste tomu verili.
Dufam, ze organy cinne v trestnom konani nebudu necinne.Pre potreby dezinsekcie boli vybudované v Osvienčime plynové komory, kde sa šatstvo splynovalo od vši, aby tak, paradoxne, Nemci chránili väzňom životy. Pre tento účel bol používaný, historikmi démonizovaný, Cyklón B.
PS: Moze dakto povedat Livii, ze vyrazny ruz bol symbolom proti nacizmu (propagovany hlavne USA) a Hitler zakazoval jeho pouzivanie?
Udajne ide o blogovaciu platformu a "obsah blogov sa nemusi zhodovat s nazormi redakcie", ako to maju Hlavne Spravy ale aj skutocne media, takze su vraj mimo obliga.
Zuzana Kovačič Hanzelova najskor zdielala, ze sa porusuje zakon a potom postla aj reakciu Livie a kamaratov, kde sa smeju z toho, ze cele Slovensko, okrem ZKH vie, ze ide o blogovaci system a preto im nikto nic nemoze.
Zuzana Kovačič Hanzelova najskor zdielala, ze sa porusuje zakon a potom postla aj reakciu Livie a kamaratov, kde sa smeju z toho, ze cele Slovensko, okrem ZKH vie, ze ide o blogovaci system a preto im nikto nic nemoze.
verim tomu ze toto relevantne organy budu ozaj riesit, lebo to ze je nieco blogovacia platforma, neznamena absolutnu slobodu publikovat co sa mi zapaci.
keby si ja vytvorim "blogovaciu platformu" a zacnem tam streamovat filmy a serialy, tak to bude akoze ok, lebo "haha, blogovaci system"?
keby si ja vytvorim "blogovaciu platformu" a zacnem tam streamovat filmy a serialy, tak to bude akoze ok, lebo "haha, blogovaci system"?
Však možno sa čoskoro dozvieme, že aj gymnazistka Lívia je počítačovo negramotná. Teda vlastne nie. Právnik, ktorý to poradil Mizíkovi, je už v base. Posielal kamošom fotky seba v nazi uniforme.
Deti z Kultu-blogu prevadzkovaneho z penazi LSNS podali trestne oznamenie za poskodzovanie "dobreho mena", lebo boli publikovane spravy o blogu podmienecne odsedeneho Magata popierajuceho Holocaust.
Deti vo videu, v ktorom TO oznamuju asi z nepozoronosti priznavaju, ze same si mimovladka - obcianske zdruzenie.
Mohli by clenovia strany Aryan Angel a Kali, alebo ich asistenti Misko a tehla vysvetlit, ako to s tymi mimovladakmi vlastne je. Ved podla kodexu Strany kazdu mimovladku zalozil Soros. ci ide o Kultu-blok, Sofian na vydavanie ZjemAjVlek, alebo Sobotny Vysavac a ich cielom je znicit Slovakov a ich praslaviansku kulturu. No a to mi nevychadza.
Deti vo videu, v ktorom TO oznamuju asi z nepozoronosti priznavaju, ze same si mimovladka - obcianske zdruzenie.
Mohli by clenovia strany Aryan Angel a Kali, alebo ich asistenti Misko a tehla vysvetlit, ako to s tymi mimovladakmi vlastne je. Ved podla kodexu Strany kazdu mimovladku zalozil Soros. ci ide o Kultu-blok, Sofian na vydavanie ZjemAjVlek, alebo Sobotny Vysavac a ich cielom je znicit Slovakov a ich praslaviansku kulturu. No a to mi nevychadza.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ten isty Kulturblog v ktorom je pravidelny host odsudeny rasista?
Podali tresne oznamenie aj na Magata?
Ako dlho im trvalo stiahnut tie clanky a zabanovat autora?
Podali tresne oznamenie aj na Magata?
Ako dlho im trvalo stiahnut tie clanky a zabanovat autora?
on a dalsi fasisti (Davidko Kurnava, ktory sedel za ponuku 25€ za zastreleneho cudzinca, popieranie Holocaustu a snad aj za krive obvinenie prezidenta z vlastizrady) pridavaju aj dalsie. no Kotlebova Mladez tam nechava aj blogy ludi, ktori su proti fasizmu. kto vie dokedy.
Dojemná detektívna činnosť, ale to že je KB o.z., nebolo nikdy tajné. Takisto postoj k rôznemu typu mimovládok a ich rozlišovanie.
Samozrejme to vyzývanie "orgánov" k zásahu proti zakázaným-myšlienkam je číra úbohosť.
Niečo ďalšie v tomto smere,
https://www.kultur-blog.sk/muzeum-holok ... -dennik-n/
Určite vám chýbalo aj nejaké to video,
Samozrejme to vyzývanie "orgánov" k zásahu proti zakázaným-myšlienkam je číra úbohosť.
Niečo ďalšie v tomto smere,
https://www.kultur-blog.sk/muzeum-holok ... -dennik-n/
Určite vám chýbalo aj nejaké to video,
Mňa by zaujímalo, aký majú Kotlebovci teraz postoj k LGBT občanom a registrovaným partnerstvám. Keďže pani poslankyňa z bisexuálnej rodinky, ktorá sa preto vzdala mandátu, už je zrazu znova v parlamente, ako asistentka iného poslancu za Kotlebu. Prídete na dúhový pochod? Podporíte práva na partnerské vzťahy LGBT ľudí, keďže si zjavne veľmi vážite LGBT členov vašej politickej strany a bolo by dosť pokrytecké, keby ste si vážili len členov strany a srali na rovnakých občanov SR. To by ste potom boli v podstate ako SMERáci, štandardná politická strana plná papalášov, čo myslia na ľudí len keď idú voľby.
Mna zaujima aj to kedy sa zmenil postoj Strany k Janovi Kuciakovi a jeho praci.
Bunka v Bratislave si mysli to co priloha (https://www.aktuality.sk/clanok/568336/ ... -zlocinca/), ini tvrdili, ze ho nezabili a bolo to len divadlo, aby sa odputala pozornost od a) NAKA u Rostasa; b) a to je dolezitejsie: od sudneho procesu s Milanom Horakovou Mazurekom, ktormu na podporu otvara usta do nahravky a cuchala si ku podpaziu spevacka diva Olivie Žižková.
Dalsia vec je, ze tu protimny clen strany tvrdil, ze celu Threemu si vymyslela Todova, aby robila zle cestnym a slusnym obcanom.
Vsetky OZ zaklada Soros na skodenie praSlovakom, okrem Karpatskeho Brandy, Sofia a Sobotny Vysavac, Kuciak uz nie je agent CIA, ktory si kulku mal zasluzit, Threemu nedoniesol Mirek Tóda z vandrov po Izraeli. Konzistenciu si poprosim. Ked prehrate volby a robite kampan, tak konzistentne a nie rano A a vecer B. Jeden by mal pocit, ze:
Bunka v Bratislave si mysli to co priloha (https://www.aktuality.sk/clanok/568336/ ... -zlocinca/), ini tvrdili, ze ho nezabili a bolo to len divadlo, aby sa odputala pozornost od a) NAKA u Rostasa; b) a to je dolezitejsie: od sudneho procesu s Milanom Horakovou Mazurekom, ktormu na podporu otvara usta do nahravky a cuchala si ku podpaziu spevacka diva Olivie Žižková.
Dalsia vec je, ze tu protimny clen strany tvrdil, ze celu Threemu si vymyslela Todova, aby robila zle cestnym a slusnym obcanom.
Takze kym zase nieco das, urob si poriadok v strane.M4jk1:-) napísal:Tu mas kratku odpoved od 1:10 na jankovsku, lipsica a zitnansku. Inak teraz už je NAKA doveryhodna? ja som bol v tom že to je Kalinakova inšpekcia. Ta threema pokial nema hmatatelne dokazy tak to bude taky bullshit ako nahravka medzi sadikim a harabinom.
Vsetky OZ zaklada Soros na skodenie praSlovakom, okrem Karpatskeho Brandy, Sofia a Sobotny Vysavac, Kuciak uz nie je agent CIA, ktory si kulku mal zasluzit, Threemu nedoniesol Mirek Tóda z vandrov po Izraeli. Konzistenciu si poprosim. Ked prehrate volby a robite kampan, tak konzistentne a nie rano A a vecer B. Jeden by mal pocit, ze:
kali520 napísal:Zase klameš a zavadzaš
-
starysomar
Hardcore addict
Ad.) K tomu článku na Kultur-Blogu:
Obrázok nie je zo stránok múzea holokaustu, ale z Pinterestu, prípadne odinakiaľ. Na rozdiel od prívržencov (...) si dokážem (a mnohí iní) vyhľadávaním obrázkov Google možné zdroje obrázku. Nertvrdím, že niektoré môžu byť podvrh. No nie mnoho tisíc rôznych fotografov z tej doby. Je veľké množstvo zachovalých negatívov, filmových pásov. To ovšem ľudia do určitého IQ nevnímajú a nechápu...
Každá totalitná moc mala výborne prepracovanú propagandu - Sovieti, Nemci - aj bývalé Československo. Falošných fotiek, propagačných filmov s komparzom som sám videl nemálo.
(Narodil som sa 13 rokov po "víťaznom februári"...)
Obrázok nie je zo stránok múzea holokaustu, ale z Pinterestu, prípadne odinakiaľ. Na rozdiel od prívržencov (...) si dokážem (a mnohí iní) vyhľadávaním obrázkov Google možné zdroje obrázku. Nertvrdím, že niektoré môžu byť podvrh. No nie mnoho tisíc rôznych fotografov z tej doby. Je veľké množstvo zachovalých negatívov, filmových pásov. To ovšem ľudia do určitého IQ nevnímajú a nechápu...
Každá totalitná moc mala výborne prepracovanú propagandu - Sovieti, Nemci - aj bývalé Československo. Falošných fotiek, propagačných filmov s komparzom som sám videl nemálo.
(Narodil som sa 13 rokov po "víťaznom februári"...)
Inac,neviete niekto co je s Adamkom?
Nejako dlho sa tu uz neukazal.
Nejako dlho sa tu uz neukazal.
Uz sme ho spominali asi pred mesiacom. Sa pod nim zem prepadla.
Henrich? chyba ti?renault napísal:Hughito
Chybaju mi jeho komentare,nemam sa tu na com smiat.
Kto je Henrich?
Kto je Henrich?
Viacerí sa vytratili, aj po miestnych fašistoch sa zľahla zem.
https://www.aktuality.sk/clanok/790670/ ... slovenska/
Poslanci Smeru-SD a ĽSNS založili spoločnú platformu. Hovoria o ochrane normálneho Slovenska
ani to nebolelo
Poslanci Smeru-SD a ĽSNS založili spoločnú platformu. Hovoria o ochrane normálneho Slovenska
ani to nebolelo