one drive , google disk , dropbox

Informácie o software, ankety...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

one drive , google disk , dropbox

Príspevok od používateľa RoQa »

zdravim potrebujem pristupovat k suborom z excelu z viacerych pc, vyuzival som dropbox aj google disk, no ani jedno mi nesedi ... dokaze nieco podobne aj one drive free ? alebo treba platit ? co som pozeral pristupovat k suborom sa da klasicky v tento pocitac a to by mi vyhovovalo , ... Dakujem za radu , ak poznate podobny program co by mi mohol vyhovovat napiste , dakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: one drive , google disk , dropbox

Príspevok od používateľa heker »

Co ti na tych dvoch nesedi? Lebo si podla mna vymenoval dve najlepsie sluzby. S One Drive som nerobil, takze neviem posudit.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Pouzivam Onedrive na synchronizovanie dokumentov z 3 PC a fotiek z 2 mobilov. Som velmi spokojny s rychlostou, moznostou nastavenia, ktory adresar na ktorom PC sa ma synchronizovat. Ked robim firemne fotky okamzite su aj na PC mozem hned upravovat a poslat dalej. Kapacitu mam free 30GB este z dob ked to slo a na ebay som si kupil za 7 eur na 2 roky 200GB a to mi uplne staci.
Naviac Office automaticky uklada na Onedrive, takze bez starosti.
Raz sa mi stalo, ze som dolezity mesacny vykaz prepisal novym mesiacom a prepisalo sa to vsade. Nastastie som mal zalohu, ale odtedy synchronizujem Onedrive aj na NASko, ale nie online, vzdy automaticky raz na konci tyzdna.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z vlastných skúseností môžem povedať, že OneDrive je takmer identický ako Dropbox alebo Disk Google.. len v inom šate a s pár inými drobnosťami, ale základ je ten istý. Ak ti nevyhovoval Dropbox a Disk Google, nebude ti vyhovovať ani OneDrive.

Aj priečinok Dropbox a Disk Google môžeš mať v priečinku Tento počítač... resp. v obľúbených položkách.

Pri OneDrive platená/neplatená služba je len vo voľnom mieste.. resp. ak si zaplatíš ešte viac, môžeš mať rovno k tomu aj licenciu na Office a potom môžeš z ľubovoľného miesta na zemi s prístupom na internet a z ľubovoľnom PC upravovať svoje súbory cez webové Office programy.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Aj pri neplatenom onedrive mas webovy office zdarma. Cim ho neobhajujem, vyskusaj a uvidis.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

no pri google disku ked otvorim v PC napr excel stale ma to hadze do weboveho rozhrania , one drive mi to nerobi, pekne to otvori priamo v exceli
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To by malo ist nastavit, aby ti to z Google Disk otvaralo v Exceli.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

V poslednej dobe si všímam, že na inzercii ponúkaju neobmedzené uložisko na Google Drive za pár eur. Stačí poslať len mail a niekde ho zaregistrujú. Smrdí to podvodom, ako to funguje?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

smrdi to rovnako ako tie dozivotne licencie na ebay na office365 s 2tb uloziskom. Mam to uz nejaky rok a nemam s tym ziaden problem(o365). Asi proste maju len developersky ucet, alebo firemny a mozu takto random pridelit ucet - priestor.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Myslíš, že nebudú mať prístup k tým dátam?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

kto ako? Microsoft a Google ano :D
Ja sa tam prihlasujem pod svojim mailom a heslom. Cize pokial ti oni nezmenia heslo, tak tam nebudu mat pristup. Ja to pouzivam ako 4te zalohovanie. je to takmer zadarmo a mam tam vsetko, just in case, keby zhoreli predchadzajuce 3 zalohy. Teda nie je to moj primarny cloud a nespolieham sa na to na 100%. Mam to len ako dalsi backup do poctu.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Myslel som toho kto to ponúka.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam takto onedrive a je to urobene tak, ze som dostal nejaku vygenerovanu e-mailovu adresu ktoru neviem zmenit. Zmenit som si mohol iba heslo. Takze teoreticky mi ho moze zmenit aj majitel toho korporatneho uctu s pristupom k mailom z danej adresy. Preto to pouzivam tiez ako poslednu moznost zalohy a mam tam iba fotky. Dostal som to k dozivotnej licencii Office 365. Dolezite veci zalohujem na NASku, pripadne na free verzii Google Drive.
Ale inak ani Google Drive nie je 100 %ny ak chlastate a chcete sa pochvalit kamaratovi :D https://www.zive.cz/clanky/sdilel-kamar ... fault.aspx
Napísať odpoveď