Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
to tu nemozete napisat, ze Tatrabanka je proste drbnuta a nevie jednoducho vygenerovat QR kod? namiesto toho tu pisete o vasich nezmyselnych a nepouzitelnych situaciach s obedom???
To je super. My ale gastro karty nemáme a aj keby máme, tak chcem vidieť ako ich použiješ na bistro.sk alebo cez wolt.CheZteR napísal:u nás jeden vyzbiera gastrokarty a ide po jedlo, na stole ta potom čaká vlastný obed a na ňom tvoja karta
pukne ti žilka v hlave za to že som oživil takmer rok starú tému? Nezmysel si ty sám.cinges napísal:to tu nemozete napisat, ze Tatrabanka je proste drbnuta a nevie jednoducho vygenerovat QR kod? namiesto toho tu pisete o vasich nezmyselnych a nepouzitelnych situaciach s obedom???
-
yoggy
Gastro karty sa niekedy dali pouzit na ham.sk a potom ich bistro kupilo
Celkovo gastro listky/karty by sa mali zrusit, ale to je uz na inu temu.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
stale lepsie karty ako samotne stravace
-
yoggy
Ako keby to nemohli poslat na normalny ucet.
(nemyslim legislativne, ale logicky)
skus im napisat, mozno sa do toho pustiabaldorex napísal:Google a faq tatrabanky nepomohol, všade je chvála na scan&pay ale tvorba QR nikde...
Keď to nechýba zákazníkom, ktorí si platia nemalú sumu za vedenie účtu...
Pravdou je, že keď som prišiel s QR kódmi, tak takmer nikto netušil o čo ide, poznali to možno traja ľudia.
Na druhú stranu, odkedy to takto používame, tak každý týždeň za mnou niekto príde s tým, že aký to bol super nápad a že to ukázal doma a tiež to používajú, že žena zase v robote s kolegyňami si tak vymieňajú drobné za nákupy atď.
Takže stačilo ľuďom ukázať aké je to jednoduché a rýchle a už to chcú
.
Pravdou je, že keď som prišiel s QR kódmi, tak takmer nikto netušil o čo ide, poznali to možno traja ľudia.
Na druhú stranu, odkedy to takto používame, tak každý týždeň za mnou niekto príde s tým, že aký to bol super nápad a že to ukázal doma a tiež to používajú, že žena zase v robote s kolegyňami si tak vymieňajú drobné za nákupy atď.
Takže stačilo ľuďom ukázať aké je to jednoduché a rýchle a už to chcú
aj tak si myslim ze viamo je jednoduchsie
Určite nie je. Musíš sa tam registrovať v prvom rade (VÚB a tatrabanka má na to ďalšiu aplikáciu, ó aké pohodlné) a potom musíš jednotlivým kontaktom posielať žiadosť o platbu.
Platba cez QR kód je rýchlejšia a pohodlnejšia pre obe strany.
Keď som mal zuno banku tak som si urobil aj viamo, ale v praxi nulové využitie.
A nepoznám nikoho kto by to poznal a reálne využíval - napriek tomu že jeden čas to malo masívnu reklamu v TV.
Platba cez QR kód je rýchlejšia a pohodlnejšia pre obe strany.
Keď som mal zuno banku tak som si urobil aj viamo, ale v praxi nulové využitie.
A nepoznám nikoho kto by to poznal a reálne využíval - napriek tomu že jeden čas to malo masívnu reklamu v TV.
celkom ma prekvapuje, ze to Tatra banka nema, spravil som prehlad:
CSOB CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
Unicredit CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
George CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
mbank CZ - ma
FIO CZ/SK - ma
mbank SK - ma
zo strany Tatar banky teda celkom fail
pre zaujimavost, v Kanade funguje nieco ako Viamo pod menom Interac, tiez staci prachy cez ebanking poslat na email alebo telefonne cislo
CSOB CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
Unicredit CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
George CZ - ma (slovenska predpokladam rovnako)
mbank CZ - ma
FIO CZ/SK - ma
mbank SK - ma
zo strany Tatar banky teda celkom fail
pre zaujimavost, v Kanade funguje nieco ako Viamo pod menom Interac, tiez staci prachy cez ebanking poslat na email alebo telefonne cislo
Môžeš do zoznamu pridať aj VÚB a 365.
Inak mbank má okrem toho QR kódu tiež možnosť platby na mobil, vyberie sa kontakt zo zoznamu a odošle sa platba. Kontaktu príde avízo o platbe. Funguje to v princípe ako viamo myslím, ale nie je to pod nimi. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202004 ... 21c167.jpg[/IMG]
Inak mbank má okrem toho QR kódu tiež možnosť platby na mobil, vyberie sa kontakt zo zoznamu a odošle sa platba. Kontaktu príde avízo o platbe. Funguje to v princípe ako viamo myslím, ale nie je to pod nimi. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202004 ... 21c167.jpg[/IMG]
Slovenská to má. V Prima banke som to nenašiel.
Rýchla otázočka, má TB nejaký čas, kedy pripisujú na účet peniaze prijaté z cudzej banky?
Poslal som v utorok platbu z mBank do TB, mBank mi ešte v utorok transakciu zúčtoval, v stredu bol štátny sviatok, dnes by mali byť peniaze v TB na účte - len kedy ich asi majiteľ účtu bude vidieť? Ďakujem.
Poslal som v utorok platbu z mBank do TB, mBank mi ešte v utorok transakciu zúčtoval, v stredu bol štátny sviatok, dnes by mali byť peniaze v TB na účte - len kedy ich asi majiteľ účtu bude vidieť? Ďakujem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
o 10 a 14
Inak celkovo platby na TB účet chodia do 17:00..raz mi prišla platba o 16:50..z Revolutu.
Máš viac clearingových cyklov. Ten ranný pripisovací môže začať teoreticky 9:01, prakticky tak od 9:30, v závislosti od banky.
Vie niekto aký je rozdiel medzi týmito dvomi platbami? Platil som mobilom a spravilo mi to duplicitnú platbu.
- Prílohy
-
- IMG_20210917_081112.jpg (10.35 KiB) 1246 zobrazení
-
- IMG_20210917_081140.jpg (8.88 KiB) 1246 zobrazení
-
starysomar
Hardcore addict
Nie je to čisto náhodou kredit do o2 Radosť?
Jedno by malo byt platba kartou (fyzickou) a druhé platba mobilom (GP - Google Pay). Tatra Banka to označuje mimoriadne neprehľadne.
Duplicitná platba sa niekedy stane. V banke to ľahko vyreklamuješ.
Duplicitná platba sa niekedy stane. V banke to ľahko vyreklamuješ.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
teraz som si vsimol, ze od Jula tohto roku platim 7EUR mesacne, do vtedy len 3.50. to fakt zdvihli cenu za TB personal o 100% alebo som mal predtym nejaku zlavu? lebo tu pisu https://www.tatrabanka.sk/sk/o-banke/do ... k-sluzieb/ , ze posledne zmeny boli 14. 12. 2020