Funfón | mobilný operátor
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Funfón | mobilný operátor
Aktivovane 10GB na funfone Diky =)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Akcia 10GB predĺžená - https://fony.dnes24.sk/clanky/aj-v-maji ... tie?fbclid 
ja to mám od začiatku aktivované, ale nechodia mi žiadne sms, takže tých 10GB mám od znova, alebo stále čerpám ešte tie od marca?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To by zaujímalo aj mňa 
lebo žiadna sms mi neprišla, iba ak pošlem sms, chodí odpoveď, že už to využívam...
orange by mal popracovať na appkách či už pre samotný orange a aj Funfon, ako to má Telekom
orange by mal popracovať na appkách či už pre samotný orange a aj Funfon, ako to má Telekom
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Presne tak. Súhlasím.
Keby aspon web bol normalny ale katastrofa. Prihlasovanie otrava s kodom, furt to odhlasuje.
Trochu ma štve,že Orange si takto oddeľuje ten FunFon,nemôžem napríklad byť účastníkom v skupine navzájom zadarmo,bože tí naši operátori by asi "skrachovali" aby vyšli v ústrety zákazníkom,avšak na naše pomery asi najvýhodnejšia predplatenka...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Som spokojný. Aplikáciu neplánujú, už asi 2x som im písal na podporu.
tyler91 - Vsetko je to o konkurencieschopnosti. Preco to mat inac ked ludom to vyhovuje a konkurenicia to ma to iste. Keby si videl haciendu riaditela Orangu tak pochopis ktora bije
Neviem si predstavit co potom maju majitelia, akcionari.
ja toto všetko chápem, načo ponúkať niečo výhodnejšie (pre zákazníka) , keď je po tom aj tak dopyt.
Ale nech mi nikto nevraví, že tu nemáme kartelovú dohodu v našom triopole Orange, Telekom a O2. Proste majú dohodu pod akú hranicu sa nepôjde a keď si porovnáte ponuky za podobné ceny, líšia sa iba v maličkých detailoch.
Snáď sa raz dožijeme podobných cien aké majú poliaci, taliani, rakúšania, briti čo sa týka mobilných služieb
Ale nech mi nikto nevraví, že tu nemáme kartelovú dohodu v našom triopole Orange, Telekom a O2. Proste majú dohodu pod akú hranicu sa nepôjde a keď si porovnáte ponuky za podobné ceny, líšia sa iba v maličkých detailoch.
Snáď sa raz dožijeme podobných cien aké majú poliaci, taliani, rakúšania, briti čo sa týka mobilných služieb
Samozrejme že tu máme kartelovú dohodu. No to tak skoro nebude keď ľudia nebudú riešiť svoje paušály. Vôbec ich to nezaujíma čo majú a hlavne že koľko platia.
ako to, že v Poľsku, Taliansku, Rakúsku, Británii majú ceny aké majú? to tam ľudia protestovali? určite nie
Prečo si nedržali látku ako u nás?
Prečo si nedržali látku ako u nás?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neobmedzené SMS/MMS - Pošli SMS na 316 
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2020, 11:18)
Stala sa taká situácia, že som si ušetril predminulý mesiac a minulý 3gb dát z funfón smart. Mal som tých 10gb dát zadarmo, takže svoje som nečerpal. Počítal som s tým, že dnes kedže sa mi obnovujú dáta, budem mať teda 9gb dát. Ale nie, mám len 6gb, vraj sa to prenáša len s predošlého mesiaca. Vedeli ste o tom?
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2020, 11:18)
Stala sa taká situácia, že som si ušetril predminulý mesiac a minulý 3gb dát z funfón smart. Mal som tých 10gb dát zadarmo, takže svoje som nečerpal. Počítal som s tým, že dnes kedže sa mi obnovujú dáta, budem mať teda 9gb dát. Ale nie, mám len 6gb, vraj sa to prenáša len s predošlého mesiaca. Vedeli ste o tom?
To platí tak všeobecne u všetkých operátorov. Pri extra dátach býva uvedené akú majú platnosť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja píšem o svojich dátach za ktoré si platím. Trocha som to poupravil 
Veď aj ja. Píšem o dátach ktoré si platíš, že všeobecne sa prenáša len minulý mesiac... Nie pol roka dozadu.
A potom píšem o extra dátach navyše, ktoré rozdáva operátor pri rôznych akciách... Napríklad o2 tiež pridalo 10gb a bolo tam jasne uvedené dokedy tie dáta platia, resp že sa vedia preniesť len cez jedno obdobie..
A potom píšem o extra dátach navyše, ktoré rozdáva operátor pri rôznych akciách... Napríklad o2 tiež pridalo 10gb a bolo tam jasne uvedené dokedy tie dáta platia, resp že sa vedia preniesť len cez jedno obdobie..
ten 1gb extra k smart balíku už nedávajú?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ako je to pri volaní a dátovaní cez FUNFÓN v Chorvátsku ?A platí sa niečo za prichádzajúce hovory ?