u mna je to max 5 mesiacov...
sice teraz ho uz mam asi 8, ale uz mi total haluzi a spusta sa nenormalne dlho (uz vyse 30 sekund)...
kebyze mam cas, tak by bol uz davno novy...
skor si myslim ze to zavisi od toho co na kompiku robis, typek co si tam pise vo worde a exceli nemusi reinstalovat vobec... rozne ad-aware atd a antivirusy iba predlzuju zivotnost ale ak surfujete skor ci neskor pride format
mystique napísal:skor si myslim ze to zavisi od toho co na kompiku robis, typek co si tam pise vo worde a exceli nemusi reinstalovat vobec... rozne ad-aware atd a antivirusy iba predlzuju zivotnost ale ak surfujete skor ci neskor pride format
Ked si PC zabezpecis dostatocne, tak nie. Ako som povedal, kto sa o OS starat vie, vydrzi mu mesiace.
hihi..ja som si vcera cital tuto temu, a dozvedel som sa o tom Norton Ghoste.Tak som si hned aj urobil image..A dnes sa mi nahodou po*ral win, tak som to skusil spravit cez ten norton..heh.mal som to hotove za 5 min.to je nieco uzastne..este ze som si ten image urobil..win je ako novy.dakujem vam velmi pekne to si urobim kazdy mesiac, a je po probleme..
p4ra napísal:Ked si PC zabezpecis dostatocne, tak nie. Ako som povedal, kto sa o OS starat vie, vydrzi mu mesiace.
p4ra neviem o co ti ide ale kazda bezpecnost ma dieru, pokial behas po nete kade tade nie je mozne aby si mal na 100 percent zabezpeceny komp, pretoze ak natrafis na nieco noveho koncis chapes? mozes mat aj fitewall aj antivir antispam a neviem aky prehliadac, vsetko je to len otazka casu...
mystique h? V zivote som nemusel preinstalovat Win. Pozeral som do info, tento co mam teraz som instaloval 14.11.2004 a ani vtedy nie kvoli problemom ale chcel som si dat cisty install WinXP-SP2. Vsetko zavisi od "lamovosti" uzivatelov
Aryan Angel napísal:mystique h? V zivote som nemusel preinstalovat Win. Pozeral som do info, tento co mam teraz som instaloval 14.11.2004 a ani vtedy nie kvoli problemom ale chcel som si dat cisty install WinXP-SP2. Vsetko zavisi od "lamovosti" uzivatelov
8roman napísal:hihi..ja som si vcera cital tuto temu, a dozvedel som sa o tom Norton Ghoste.Tak som si hned aj urobil image..A dnes sa mi nahodou po*ral win, tak som to skusil spravit cez ten norton..heh.mal som to hotove za 5 min.to je nieco uzastne..este ze som si ten image urobil..win je ako novy.dakujem vam velmi pekne to si urobim kazdy mesiac, a je po probleme..
kua kua,aj sa som sis xcel imagnut disk,ale som ghoste LAmA,ako sa to v nom robi?
S@ndman napísal:kua kua,aj sa som sis xcel imagnut disk,ale som ghoste LAmA,ako sa to v nom robi?
no ja som to tiez len prvy krat robil.vsak daj len back up, zvol si hdd ktory chces zalohovat, a klikaj len next. btw..co sa stane ak mam virus a dam restore? virus sa strati?alebo to nepojde?
no mne vydržal tak pól roka pokiaľ som nemal internet ale teraz od kedy mám internet tak prvý krát po 2 mesiacoch a potom po 3 týždňoch,teraz už ide 3 táždne bez problémou ale s antivir,firewall,a udržba cez tune up. A zatiaľ žiadne problémy