Law of Attraction / zákon príťažlivosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Law of Attraction / zákon príťažlivosti

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Zas to nežeň do extrému. Nikde som nepísala, že z nich boli kulturisti. Tam sa len porovnávali zmeny medzi tými troma skupinami.
Ja si tiež radšej zašportujem naživo, je z toho viacej benefitov. Aj sex je lepší naživo než v hlave, ale aj tie predstavy ti vyplavia príjemnú chémiu do tela :psssst:
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

zuzanuska napísal:Aj sex je lepší naživo než v hlave, ale aj tie predstavy ti vyplavia príjemnú chémiu do tela :psssst:
Áno, je to úplne to isté... Akurát že pri predstavách na sex sa penis zväčšiť vie, pri predstavách na cvičenie svaly nie, ani o mikrometer. :)
temp
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa temp »

Urobil som si malú google spree na túto tému a táto metaštúdia z r. 2016 ponúka celkom pekné zhrnutie:
Effects of Mental Imagery on Muscular Strength in Healthy and Patient Participants: A Systematic Review napísal: ... In addition, this review suggests that mental imagery might be of benefit in preventing the strength losses that occur during immobilization and ACL. The data available on the direct effects of mental imagery on strength performance and EMG are very limited.
...
Furthermore, short-duration (3-6 weeks) mental imagery training has greater effects on strength performance than long-duration mental training (7-12 weeks). However, the effects of mental imagery interventions on strength performance after three or more months are unknown
...
We suggest also that internal imagery can better improve strength performance than external imagery by enhancing psychological variables such as attentional focus, self-confidence, effort regulation, cognitive and emotional reactions control, and automatic execution triggering.
Napísať odpoveď