datacomp.sk
Re: datacomp.sk
aj si povedal, že je to vadné ?
V com so prosim ta prekvapeny? Napisal som, ze to bola objednavka cez internet podla zakona, inu moznost nemali. Individualnu objednavku ti vysvetlili vyssie, trebars kuchynska linka na mieru, tricko s vlastnou potlacou, narezany koberec a neviem co dalsie.
-
xH4wK
Samozrejme, preto som to vracal na reklamacnom oddeleni kde som ukazal aky problem som mal.DropDead napísal:aj si povedal, že je to vadné ?
tak nech si to udržia a nakoniec si aj spravia dobrý bodík u komunity
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Sorry, že oživujem starú tému no plánujem kúpiť z datacompu športové hodinky avšak našiel som na nete aj lepšiu cenu, konkrétne v gigastore
neviem tento web sa mi nejako extra nezdá tak to radšej neriskujem, otázkou je, či mi dokážu hodinky zľavniť ak im pošlem link na ne zo spomínaného gigastoru
Druhá otázka je, či sú s reklamáciou nejaké problémy. Pozeral som si v téme nejaké príspevky, no ubehlo už pár rokov.
No tak asi prave preto ze im viac doverujes si mozu dovolit dat vyssiu cenu. Pochybujem ze ti daju zlavu. To je normalne ze obchody, ktore su z nejakeho dovodu povazovane za doveryhodne si davaju vyssie ceny. Ja som raz kupoval z gigastore a nemal som problem, ale nepotreboval som uplatnovat reklamaciu ani nic takze s tymto skusenosti nemam.
Zlavnit niekedy vedia a niekedy nie. Urcite to skus a uvidis. Zavisi to asi od ceny za aku to nakupuju. U mna to bolo vzdy tak 50 na 50. Raz mi zlavnili obal na zrkadlovku z asi 60 € na 35 € a inokedy nevedeli ani na 300 € spustit 1 €.
S reklamaciou som tam nikdy nemal problem, nebolo to vsak ako v alze kde ti niekedy daju rovno kus za kus. Vzdy som vec odovzdal a cakal na vybavenie ale pokial si dobre pamatam tak to nikdy netrvalo plnych 30 dni.
S reklamaciou som tam nikdy nemal problem, nebolo to vsak ako v alze kde ti niekedy daju rovno kus za kus. Vzdy som vec odovzdal a cakal na vybavenie ale pokial si dobre pamatam tak to nikdy netrvalo plnych 30 dni.
-
hojko
Site Admin
Ak kupujes napriklad Garmin, tak tie mozes reklamovat u oficialneho distributora na Slovensku. Ak Samsung, tak taktiez v oficialnom servisnom stredisku, ktorych je niekolko na Slovensku. Ako je to s Huaweiom ci Xiaomi, tak to netusim. Pre Huawei robi servis ECS aj FixServis, takze si myslim, ze by to slo tiez reklamovat cez nich.
-
redliner
King
Áno je to Garmin Fénix 6x. Čiže v prípade nejakej poruchy, môžem rovno kontaktovať Garmin bez kontaktovania Datacompu? Je v tom nejaká výhoda? Rýchlejšie vybavenie?hojko napísal:Ak kupujes napriklad Garmin, tak tie mozes reklamovat u oficialneho distributora na Slovensku. Ak Samsung, tak taktiez v oficialnom servisnom stredisku, ktorych je niekolko na Slovensku. Ako je to s Huaweiom ci Xiaomi, tak to netusim. Pre Huawei robi servis ECS aj FixServis, takze si myslim, ze by to slo tiez reklamovat cez nich.
-
hojko
Site Admin
Ked to kupis na Gigastore za najnizsiu sumu, tak to mozes reklamovat priamo cez Garmin s tym, ze dolozis fakturu a zarucny list. Servis robi zilinsky Conan ako oficialny distributor na Slovensko: https://www.nay.sk/garmin-servis
-
Ryan Giggs
VIP
Akykolvek tovar (ak je z oficialnej distribucie), z akehokolvek obchodu, mozes reklamovat v autorizovanom servise a nemusis to riesit cez predajcu. Predajca to aj tak len posle tam isto kde ty.redliner napísal: Áno je to Garmin Fénix 6x. Čiže v prípade nejakej poruchy, môžem rovno kontaktovať Garmin bez kontaktovania Datacompu? Je v tom nejaká výhoda? Rýchlejšie vybavenie?
-
redliner
King
Vďaka borci
Avsak v pripade toho garminu a gigastore to tak asi nebude, lebo ked sa pozriem na garmin.sk tak tam gigastore medzi obchodmi uvedene nie je. Cize predpokladam ze sa jedna o inu distrubuciu a ked si niekto kupi garmin hodinky z gigastore a potom posle reklamaciu do toho servisu tak mu to pravdepodobne nevezmu. Alebo sa mylim?
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2020, 16:20)
A tak isto gigastore nema medzi servismi uvedeny garmin:
https://www.gigastore.sk/autorizovane-servisy/
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2020, 16:20)
A tak isto gigastore nema medzi servismi uvedeny garmin:
https://www.gigastore.sk/autorizovane-servisy/
-
hojko
Site Admin
A co ked to tam Gigastore nema??? Nevidim tam ani Kingston, Western Digital, Seagate, Gigabyte, AMD, Intel, Crucial, Logitech..., takto by som mohol pokracovat s vypisovanim znaciek do zajtra.
Cize si si isty ze ked do toho servisu posle hodinky zakupene z gigastore tak mu ich opravia vramci zaruky? A to aj v pripade ze ich gigastore mozno kupuje od ineho, mozno zahranicneho distrubutora? Za poskytnutie zaruky je predsa zodpovedny predajca a servis nie je povinny reklamaciu prijat od cloveka, s ktorym nema uzatvorenu ziadnu kupnu zmluvu.
-
Ryan Giggs
VIP
To že nejaky servis nema gigastore v zozname nemusi nič znamenať.
Každopadne, meditovanim tu na fore nikto nič nevyrieši. Treba napisať do Gigastoru či su tie hodinky z oficialnej distribucie a vec vyriešena. Pripadne do Conana (ofiko distributor), či maju zmluvu s gigastorom a či to môžeš reklamovať u nich alebo musiš u predajcu.
Každopadne, meditovanim tu na fore nikto nič nevyrieši. Treba napisať do Gigastoru či su tie hodinky z oficialnej distribucie a vec vyriešena. Pripadne do Conana (ofiko distributor), či maju zmluvu s gigastorom a či to môžeš reklamovať u nich alebo musiš u predajcu.
-
hojko
Site Admin
ropman: Nechapem preco otazky smerujes na mna. Vsak si zavolat do Conanu, co je oficialny servis pre Garmin na Slovensku a spytaj sa priamo ich. Pokial viem, Garmin ignoruje len predajcov z eBayu, ak k tomu nemas fakturu.
Ryan Giggs: Garmin ma aj neoficialnu distrubuciu??? Pretoze Garmin ma dost zvlastne podmienky svojho predaja, kedysi to fungovalo tak, ze mali fixnu cenu za ktoru sa predavali veci, ak islo o novinky. Cize ked si pozrel Heureku, tak 10 predajcov malo najnizsiu cenu uplne rovnaku a potom boli uz len vyssie ceny.
Ryan Giggs: Garmin ma aj neoficialnu distrubuciu??? Pretoze Garmin ma dost zvlastne podmienky svojho predaja, kedysi to fungovalo tak, ze mali fixnu cenu za ktoru sa predavali veci, ak islo o novinky. Cize ked si pozrel Heureku, tak 10 predajcov malo najnizsiu cenu uplne rovnaku a potom boli uz len vyssie ceny.
Tak pisal som email na garmin.sk co je ta firma conan a dostal som odpoved ze reklamaciu treba uplatnovat u predajcu, u ktoreho bolo zariadenie zakupene. Na zaklade toho sa neda reklamovat priamo u nich, ako si ty tvrdil.
Moj email:
Moj email:
Odpoved:Dobry den,
Poskytujete zarucny servis aj pre obchod gigastore.sk ? Resp. ak si objednam hodinky z tohto eshopu tak je mozne ich v pripade potreby reklamovat priamo u vas?
Dakujem
Dobrý deň,
s prípadnými reklamáciami je potrebné sa obrátiť priamo na obchodníka, kde bolo zariadenie kúpené.
Ďakujeme za pochopenie.
Pekný deň.
hojko napísal:Ked to kupis na Gigastore za najnizsiu sumu, tak to mozes reklamovat priamo cez Garmin s tym, ze dolozis fakturu a zarucny list. Servis robi zilinsky Conan ako oficialny distributor na Slovensko: https://www.nay.sk/garmin-servis
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo by nemohol? Klasicky šedy dovoz. Eshopy si to môžu objednať kdekoľvek len chcu. Nemaju predsa povinnosť brať tovar od oficialneho zastupenia v SR. Môžu to voziť z Činy, Poľska..., odkiaľ len chcu.hojko napísal:
Ryan Giggs: Garmin ma aj neoficialnu distrubuciu???
Každopadne myslim že u hodiniek je to celkom jedno kam to pošleš. Oficialna distribucia ma zmysel u veľkych spotrebičov (TV, pračky, chladničky...), kde ti to pridu opraviť domov a nemusiš volať kuriera nech to niekam vozi. U maleho tovaru je to jedno.
Inak ako čo sa tu rieši? Ten produkt má, predpokladám, 2 roky záruky, nie? Tak je to potom úplne jedno, toľko GS/In poskytuje a ešte k tomu posielajú predplatené štítky do Zásielkovne (služba Reklamačný asistent). Jediná nevýhoda je to, že vedia o reklamke skôr ako to majú u seba a aj keď sa to pošle, dorazí na pobočku, tak zvykne to tam byť ešte 2 dni kým to vyberú. A reklamácia oficiálne začína až deň po tom ako predajca fyzicky obdržal produkt.