Android do 600€
Android do 600€
Ahojte,
obzeram sa po novom telefone, a chcem sa poradit co kupit do cca 600€, podmienky:
- android
- dobry fotak
- dobra vydrz
- bez tych otrasnych hole punch displejov, toto vnimam ako najvacsi problem pri vybere
Nemusi byt ihned dostupny, moze to byt aj nieco nove co ma prist v blizkej dobe na trh.
Dikes.
obzeram sa po novom telefone, a chcem sa poradit co kupit do cca 600€, podmienky:
- android
- dobry fotak
- dobra vydrz
- bez tych otrasnych hole punch displejov, toto vnimam ako najvacsi problem pri vybere
Nemusi byt ihned dostupny, moze to byt aj nieco nove co ma prist v blizkej dobe na trh.
Dikes.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android do 600€
ja by som siel asi do p30 pro 
Ja odporúčam Xiaomi mi note 10, teraz je v dobrej cene, má nadštandardnú výdrž a foťák.
Pozdavaju sa mi tieto: OnePlus 7 Pro, Huawei P30 Pro, Xiaomi Mi 9 / 9 Lite a Xiaomi Mi Note 10
Ak by som vyberal podla fotaku tak by som zobral p30 pro, aspon podla toho co som pocul.
Oneplus sa mi zase dizajnovo paci najviac a ma aj najlepsie specs.
O xiaomi 9 ani note 10 neviem vobec nic len ma zarazilo ze 9tka lite ma 4030mah a 9tka ma len 3300mah baterku.
Ak by som si napr. oneplus 7 kupil z gearbest alebo podobnej stranky namiesto SK meni sa tym nieco premna? v pripade problemu musim posielat telefon predajcovi alebo mozem priamo do oneplus?
Ak by som vyberal podla fotaku tak by som zobral p30 pro, aspon podla toho co som pocul.
Oneplus sa mi zase dizajnovo paci najviac a ma aj najlepsie specs.
O xiaomi 9 ani note 10 neviem vobec nic len ma zarazilo ze 9tka lite ma 4030mah a 9tka ma len 3300mah baterku.
Ak by som si napr. oneplus 7 kupil z gearbest alebo podobnej stranky namiesto SK meni sa tym nieco premna? v pripade problemu musim posielat telefon predajcovi alebo mozem priamo do oneplus?
Z gearbestu by som teraz neobjednával majú problémy. Banggood je v pohode momentálne.
veď v alze je teraz za 539€ [emoji57]
Ale len zlata farba 
-
peterkozel
Medium Professional
samsung s10e, ziadne zahnutie displeja, je tam akurad priestrel co ani nebudes vediet, na vydrz kasli, vsetko da aj tak den, cez den daju iba obrovske a tazke fony, ma ok rozmer, fotak dost slusny, stereo zvuk
https://mobilne-telefony.heureka.sk/sam ... 70f-128gb/#
https://mobilne-telefony.heureka.sk/sam ... 70f-128gb/#
V skoro rovnakej cene ako OnePlus nevidim dovod ist do Samsungu. Bateria, displej, ziadny priestrel v displeji. Vychadza mi to lepsie
-
peterkozel
Medium Professional
to uz zalezi na kupujucom co mu vadi a co nie, na xi mi vadi velka velkost, vaha a ten display nie je rovny a rozhodne displej na samsungu ma rozumne rozlisenie, vyborny jas...
ktory oneplus myslis? 8 stoji 700 eur, 7 stoji 600 eur. to je oproti 500 eurovemu s10e dost rozdiel.Sh4d0W napísal:V skoro rovnakej cene ako OnePlus nevidim dovod ist do Samsungu. Bateria, displej, ziadny priestrel v displeji. Vychadza mi to lepsie
ja by som ale nekupoval s10e ale rovno s10, za 550 je to podla mna super kupa.
-
peterkozel
Medium Professional
tiez som sa rozhodoval medzi s10 vs s10e, rozdiel je vo fotaku a v rozliseni displeja a s10 ma citacku v displeji, mna pre s10e presvedcilo to ze ma uplne dostacujuce rozlisenie, vsetko vacsie je nezmysel, fotak na s10 nema az tak moc navrch nad s10e a citacka v s10 v displeji nie je az tak ok a casto blbne, posledna vec ze vsetko nad cca 160g a 146mm je pre mna tazka lopata, ale s10 by sa mohlo oplatit ak je nejaka akcia, vratenie penazi...
-
hojko
Site Admin
peterkozel: Mam S10 rok a nemyslim si, ze snimac odtlackov pod displejom je problematicky. Ano, obcas to nejde s vlhkou rukou, ale to sa stane najma hned po umyti ruky a zlom vysuseni. Kazdopadne je tam stale pin kod a keby bolo zle, da sa to odomknut cez pin. Nepredpokladam, ze ine znacky maju snimac pod displejom daleko lepsi. Neverim tomu, ze dokazes citit rozdiel 160 vs 170g alebo vidiet rozdiel v telefone napriklad pri velkosti 146 vs 150mm. Suhlasim vsak, ze S10e je postacujuci, chyba mu akurat teleobjektiv, tie ostatne 2 zadne+predny selfie fotak su tusim rovnake. No a S10e ma o nieco slabsiu bateriu.
tak ale 50 eur rozdiel tam hadam neni o com.
@peterkozel displej mi pride v pohode na vsetkych smartfonoch ale oneplus ma 90Hz a to je uplne iny level + odladenost systemu je tiez top
@aacid myslel som 7 pro, 8 mi pride ako dost velky fail a krok spat
@peterkozel citacka v displeji je podla mna must have, s10 je za 600e + cashback akcia
Osobne sa mi ale samsung s10 a v podstate cela rada dizajnovo vobec nepaci, bez ohladu na hole punch, zadna strana vyzera rovnako uz od cias S5 a stale to rovnako skaredo vystupuje. Foti to ale fakt super, skoda ze OnePlus je vo foteni slabsi.
Rozmyslam nad variantou Xiaomi Mi 9 Lite / Mi 9 ako docasny lacny fon ktory vymenim za OnePlus 9 / Samsung SXX ked konecne spravia nieco schopne dizajnovo aj funkcne. Idealne hybrid medzi OnePlus a Samsungom.
@aacid myslel som 7 pro, 8 mi pride ako dost velky fail a krok spat
@peterkozel citacka v displeji je podla mna must have, s10 je za 600e + cashback akcia
Osobne sa mi ale samsung s10 a v podstate cela rada dizajnovo vobec nepaci, bez ohladu na hole punch, zadna strana vyzera rovnako uz od cias S5 a stale to rovnako skaredo vystupuje. Foti to ale fakt super, skoda ze OnePlus je vo foteni slabsi.
Rozmyslam nad variantou Xiaomi Mi 9 Lite / Mi 9 ako docasny lacny fon ktory vymenim za OnePlus 9 / Samsung SXX ked konecne spravia nieco schopne dizajnovo aj funkcne. Idealne hybrid medzi OnePlus a Samsungom.
Sorry ale čo na s10 vystupuje vzadu? Lebo z toho všetkého čo si spomínal mal práve Samsung najmenej vystupujúci foťák, a hlavne to mali po S20 pekne v strede, že sa pri položení na stôl "nekýva" ako keď je foťák na boku...
Odoslané z SM-N960F pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-N960F pomocou Tapatalku
-
peterkozel
Medium Professional
Sh4d0W - nemaj velke oci z viac hz, dava to dole tak baterku ze budes prepinat na nizsie, samozrejme je to ok vec ale skratka kapacita baterii este na to nema
hojko - no ja pri s10e som mal fest problem naucit sa na bocnu citacku, najviac mi vyhovoval s7 kde bola citacka v prednom fyzickom tlacidle ktore bolo aj praktickejsie, k tomu rozmeru - kazdy ma iny vkus, pre mna je velky fon aj ten s10e, najradsej by som bol keby sa vratili k plastu a displejom s pomerom 16:9, fyzickemu home tlacidlu a hodia sa kvalitne stereo repro, ano s10 ma vacsiu bateriu ale ono to da to iste ako s10e, kazdy kto pouziva fon nabija aj tak denne
hojko - no ja pri s10e som mal fest problem naucit sa na bocnu citacku, najviac mi vyhovoval s7 kde bola citacka v prednom fyzickom tlacidle ktore bolo aj praktickejsie, k tomu rozmeru - kazdy ma iny vkus, pre mna je velky fon aj ten s10e, najradsej by som bol keby sa vratili k plastu a displejom s pomerom 16:9, fyzickemu home tlacidlu a hodia sa kvalitne stereo repro, ano s10 ma vacsiu bateriu ale ono to da to iste ako s10e, kazdy kto pouziva fon nabija aj tak denne
Co som pozeral recenzie tak zevraj 10-15% kratsia vydrz pri 90Hz oproti 60Hz. Myslim si ze to neni take hrozne za ten smooth feeling
-
hojko
Site Admin
Nahanat Hz na mobile je k comu??? Aj tak na tom mobile pozera vacsina ludi web, FB, Instagram, mail a YouTube. Tam staci 60Hz.