IP kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
josefs
Medium Star
Medium Star

Re: IP kamera

Príspevok od používateľa josefs »

to Hojko, baldorex, STomko
Ide o interierovu kameru. Potrebujem monitorovat vnutorny priestor.
Pod komunikaciou rozumiem presne to co napisal BALDOREX aby bola kamera vybavena reproduktorom a mikrofonom a bola umoznena obojstranna komunikacia. Dnes su niektore modely vybavene pre komunikaciu.
Skor ako o zaznam na kartu mi ide o zivy prenos.
Kameru od TP-linku pre ktoru si mi poslal link som uz chcel objednat. Je vyhovujuca z hladiska moznosti komunikacie aj pohybu v H/V rovinach. Ovlada sa cez Android appku Tapo ktoru by som snad rozbehal na PC cez BlueStacks. Niekde som sa vsak docital, ze dlzka trvania streamu je limitovana apkou na par minut a ked som kontaktoval podporu od TP-link a vysvetlil im o co mi ide tvrdili mi, ze tato kamera nenaplni moje ocakavania v tomto smere.

Preto este raz zhrniem poziadavku. Interierova kamera, obojstranna komunikacia, natacanie kamery, pripojenie na router asi cez WIFI (PoE kamera potrebuje mat router ktory to podporuje a ja taky zrejme nemam), a aby umoznovala zivy prenos neobmedzene. Cize ak budem v zivom kontakte s osobou v monitorovanej miestnosti 20 min v kuse tak aby mi nastavenia nejakej apky nezrusili x krat spojenie. A aby som sa mohol ku kamere pripojit aj z PC aj z mobilu ci tabletu. Cena niekde okolo Tapo C200 by mi vyhovovala ale viem cosi priplatit.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tak spominane Reolinky? Inak POE sa riesi rozne - niekde pomocou injektorov. Nie vzdy musis mat router ci nvr s podporou POE
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

to STomko
Spojenie kamera router cez kabel som chcel aby som dany priestor nezaondieval wifi signalom.
Mam 4G router D-link DWR 921. Akym sposobom by sa teda pripojila IP kamera cez kabel k routeru aby ma to nestalo dalsie zbytocne naklady?
Reolink som pozeral. C1 Pro sa zrejme uz nerobi ale E1 Pro mi v podstate vyhovuje ale neviem ako je rieseny live stream. Ci pri nom nie su obmedzenia? Tiez nemam predstavu aky objem dat prejde za 1 min ziveho vysielania?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

C1 pro sa da normalne kupit na ali. Ma ethernet a napajaci adapter. V appke si vies zvolit rozne rezimy (full kvalita, nizka kvalita, atd.). Ja mam sice 4k kamery s NVR, zavisi to od kamery aku kvalitu si vies nastavit. O obmedzeni neviem, mozes pouzit ich cloud pripadne aj nie.
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

koho ideš uniesť? :D
Napísať odpoveď