Android do 600€
Android do 600€
To hej, ale práve to scrolovanie webu ci facebooku tomu dodáva ten "smoothly" pocit. Je to také plynulejšie a pocitovo to vyzerá krajšie. Ale keď to nemá človek s čím porovnať, tak si to nevšimne, alebo veľmi rýchlo mu to príde normálne a ani si nevšimne že ma viac Hz. Ja mám na porovnanie 120 vs 60 a je to fakt vidieť rozdiel.
Re: Android do 600€
takze 10-15% baterky za to ze scrollovanie webu vypada lepsie. ale kedze je tam ta moznost vypnutia tak je to na kazdom co si vyberie, ci viac energie alebo lepsie scrollovanie. mozno casom vymyslia inteligentne switchovanie, ze sa bude vyssia frekvencia zapinat iba pri aplikaciach pri ktorych to ma zmysel. potom to bude rozdiel par percent baterky a uz je ozaj jedno.
ale pri vybere telefonu by som to nezohladnoval, snazim sa riadit systemom "nekupujem co mi nechyba", skratka nevidim dovod priplacat za lepsiu frekvenciu displeja ked som si nikdy v zivote ani len zo srandy nepovedal pri pouzivani telefonu "keby mal tak displej vyssiu frekvenciu"...
ale pri vybere telefonu by som to nezohladnoval, snazim sa riadit systemom "nekupujem co mi nechyba", skratka nevidim dovod priplacat za lepsiu frekvenciu displeja ked som si nikdy v zivote ani len zo srandy nepovedal pri pouzivani telefonu "keby mal tak displej vyssiu frekvenciu"...