Banka Revolut
Re: Banka Revolut
Vieš si v appke nastaviť všetko aj ktorý účet je hlavný, ja si tam nechávam posielať aj výplatu
Zdravím, keď som neuviedol Swift pri prevode na 365 účet (len IBAN a BIC), dorazí zajtra platba príjemcovi ? Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2020, 9:37)
Zdravím, keď som neuviedol Swift pri prevode na 365 účet (len IBAN a BIC), dorazí zajtra platba príjemcovi ? Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2020, 9:37)
Mala by. Pri IBANe netreba uz nic dalsie, ani ten BIC.
Vďaka za info.
Presne tak, stačí len IBAN.
Cez Revolut keď zadáš platbu v € cez bankový deň do 14:00, tak na účet príjemcu príde ešte v deň D
.
Cez Revolut keď zadáš platbu v € cez bankový deň do 14:00, tak na účet príjemcu príde ešte v deň D
vklad hotovosti cez postu funguje ?
https://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet
tu sa pise ze poukázanie sumy na bankový účet vedený v banke na Slovensku alebo v inej členskej krajine SEPA. takze pravdepodobne ano.
ja osobne som to neskusal ale viem ze kamos vkladal tak na N26. ale potrva to dva tri dni
tu sa pise ze poukázanie sumy na bankový účet vedený v banke na Slovensku alebo v inej členskej krajine SEPA. takze pravdepodobne ano.
ja osobne som to neskusal ale viem ze kamos vkladal tak na N26. ale potrva to dva tri dni
Technicky sa to bude dať, ale prečo práve cez poštu na Revolut? 
A ako inak "vložíš" hotovosť na účet banky bez pobočiek?
Este sa to predpokladam da spravit na pobocke hocijakej banky ale bude to tiez za poplatok. Pripadne vlozit na svoj ucet v banke ktora ma pobocku zadarmo a odtial to previest na revolut, idealne cez kartu/google pay/apple pay.
Tak áno ale najlacnejšie to vychádza práve na tej pošte.
Ja mam vklad na pobocke banky zadarmo, takze to normalne vlozim na pobocke svojej banky s tym ze to mam na ucte hned a potom to cez google pay okamzite prevediem na revolut. Je to asi najrychlejsi sposob a zadarmo.
Tak ešte raz...
baldorex napísal:A ako inak "vložíš" hotovosť na účet banky bez pobočiek?
Čo ešte raz? Presne odpoveď na to som napísal.
Že ty máš banku, ktorá má pobočky a vieš tam urobiť vklad na účet. Sú ale ľudia, čo majú účet v banke, ktorá nemá kamenné pobočky ako napríklad mbank a 365 a je tam teda ťažšie vložiť hotovosť. Alebo majú len ten revolut.
Riešil som to nedávno, možnosti sú vložiť hotovosť na účet cez cudziu kamennú banku alebo cez poštu. A cez tú poštu mi vyšiel najmenší poplatok za spracovanie....
Riešil som to nedávno, možnosti sú vložiť hotovosť na účet cez cudziu kamennú banku alebo cez poštu. A cez tú poštu mi vyšiel najmenší poplatok za spracovanie....
Mbank ma fyzicke pobocky aj ked neviem ci sa tam da vkladat. Myslim ze ludi co maju len revolut alebo revolut + nejaku dalsiu banku bez pobociek je minimum. A ak ano a predpokladas ze budes potrebovat castejsie vkladat hoptovost tak sa da napr. si zriadit ucet vo fio banke zadarmo a k tomu su tam aj vklady na pobocke zadarmo.
Trussardi predpokladám nemá účet v kamennej banke a asi nemá predpoklad pravidelných vkladov hotovosti na účet, preto sa pýtal na tú poštu.
Mám rovnakú situáciu ako on, nemám potrebu mať účet v kamennej banke a ak raz za rok riešim vklad hotovosti, využijem poštu. Poznám dosť ľudí čo to tak má.
Si zober že mzda či faktúry sa v 99% uhrádzajú bezhotovostne. Vyššia hotovosť sa ti naskytne akurát tak pri predaji auta...
Mám rovnakú situáciu ako on, nemám potrebu mať účet v kamennej banke a ak raz za rok riešim vklad hotovosti, využijem poštu. Poznám dosť ľudí čo to tak má.
Si zober že mzda či faktúry sa v 99% uhrádzajú bezhotovostne. Vyššia hotovosť sa ti naskytne akurát tak pri predaji auta...
v mbank pokial sa nic nezmenilo co pochybujem sa vlozit hotovost na pobocke neda baldorex to zhrnul presne ako to je inak sa to proste neda a zbytocne nadtym dalej spekulovať.... ten jeden krat rocne co sa mi stane ze potrebujem vlozit hotovost na ucet sa to cez tu postu v poho zvladnut....
Mbank má vkladomat tuším v ČR či poľsku, u nás ešte nie
Na to je tu forum aby sa prediskutovalo viac moznosti, nie len jedna. Ja osobne sa poste rad vyhybam, nebavi ma tam cakat pol hodinu vo fronte.