Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
existuje nieco podobne k nvidia shieldu ? ide mi hlavne o 4k stream cez kodi a cinema plugin, cinskych krabiciek je velmi vela, viem, ze shield je topka co sa android tv da zohnat v rozumnej cene, no rad by som sa pohyboval cca do 100 euro max, to by muselo byt na cinu, ale uz slusne zariadenie, jedna sa mi hlavne o to ci niekto nieco aktualne pouziva a je s tym spokojny
nie je nic.. jedine "konkurencia" je mi box, ktory zvlada 4K.. Pouzivam ho, ale je tam kopec bugov, problemov, obcas padaju aplikacie, chcu sa aktualizovat, aj ked tam nie je ziadna aktualizacie.. Cinske krabicky su cinske krabicky, ziadne updaty, nic.. Videl som ale posledne clanok, ze vyjde nvidia shield 2, resp. nova verzia, tak by som si uz ked tak pockal na to..
-
cORP.
Addict
nj. aj som si myslel, dakujem, naivne som dufal, ze som prehliadol nejaky box ktory by stal za to, no asi nie, zatial ficim cez xbox kodi, no tam je to take nedotiahnute s 4k videami, nie vzdy vsetko ide pustit
Ja mám tuším mi box s, a nemôžem povedať žeby to bolo vyslovene zle. Kodi zo cinema pluginom ide bez problémov, aj keď ja nepozerám 4k. No pravda je, že s inými appkami je niekedy problém.
caute, nenasiel som samostatnu temu na KODI tak skusim tu
konecne som sa odhodlal upustit od torrentov a rozbehal som si kodi na pc, rozbehal som stream cinema ale na moje prekvapenie mi 4K fimy sekaju
speedtest v kodi dopadol takto:
webshare.cz: 10,5 Mbps
speedtestBA: 233,53Mbps
procesor mam Q9400 3.00Ghz, GPU mam GTX 1060 3GB
cim to kua moze byt?
konecne som sa odhodlal upustit od torrentov a rozbehal som si kodi na pc, rozbehal som stream cinema ale na moje prekvapenie mi 4K fimy sekaju
speedtest v kodi dopadol takto:
webshare.cz: 10,5 Mbps
speedtestBA: 233,53Mbps
procesor mam Q9400 3.00Ghz, GPU mam GTX 1060 3GB
cim to kua moze byt?
-
kukiak
Addict
novym serverom kra.sk
Tiez by som hladal problem niekde v pripojeni ci na druhej strane serveru. Pretoze 4K su dost zataz na linku pri streame.
stream cinema teraz prestal podporovat webshare a podporuje iba kra.sk, podla vsetkeho to je dost velky downgrade, je otazka ci sa vobec stream-cinema este oplati. zaplatil som kra.sk na mesiac, uvidim podla toho.
podarilo sa mi rozbehať plynule 4K v HDR cez MPC-HC s LavFilter a MadVR, ide to plynule 
Kodi bude urcite serverom, dost ma to mrzi lebo som sa registroval aj na webshare a az potom som zistil ze treba kra.sk, tak som vyhodil 6 eur aby som zistil ze to seka
Kodi bude urcite serverom, dost ma to mrzi lebo som sa registroval aj na webshare a az potom som zistil ze treba kra.sk, tak som vyhodil 6 eur aby som zistil ze to seka
To nie su na kodi ziadne pluginy, ktore by streamovali rovno z torrentov? Ako jedna vec je piratit a druha zarabat na copyright obsahu ako to tieto uloziska ocividne robia.
tak websharu teraz ked skoncil podla mna rapidne klesne pocet predplatitelov, ved kodi pouziva naozaj dost ludi
to iste podla mna aj kra.sk
ked to tak seka a nezlepsia servery nema to absolutne ziadny vyznam, jedine pre ludi ktorym staci full hd, ale kolko ich je?
to iste podla mna aj kra.sk
ked to tak seka a nezlepsia servery nema to absolutne ziadny vyznam, jedine pre ludi ktorym staci full hd, ale kolko ich je?
Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
Funguje beta SC 2.0 ktorá pracuje z webshare. Ale nefunguje ešte 100% ako predchodca.
Pripadne sa da z webshare fungovať na Súbory Online kde si ale musíš filmy manuálne vyhľadať.
Pripadne sa da z webshare fungovať na Súbory Online kde si ale musíš filmy manuálne vyhľadať.
ja pouzivam stream cinema hlavne kvoli cz/sk obsahu.ropman napísal:To nie su na kodi ziadne pluginy, ktore by streamovali rovno z torrentov? Ako jedna vec je piratit a druha zarabat na copyright obsahu ako to tieto uloziska ocividne robia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Veď aj na torrentoch máš CZ, SK obsah.
nemam pristup do ziadny privatnych cz/sk torrentov, ale asi ano, keby som sa snazil tak najdem. toto je o pohodlnosti, je tam zoznam serialov, roztriedene (Aj ked samozrejme len tak akoze) a hlavne to zvladne ovladat aj moje 5 rocne dieta. stahovat torrenty to este nechcem ucit.
ale pokial ma niekto dobry plugin do kodi co prehrava filmy/serialy z torrentov a vies tam rozdelovat podla jazyku, tak nech sa podeli, rad vyskusam.
ale pokial ma niekto dobry plugin do kodi co prehrava filmy/serialy z torrentov a vies tam rozdelovat podla jazyku, tak nech sa podeli, rad vyskusam.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Donedávna som používal Fastshare doplnok. Zaplatil som si neobmedzený kredit a z mobilu púšťal filmy do Kodi. To mi asi vyhovovalo najviac, avšak musím vedieť čo chcem pozerať
Ak by niekto chcel mohli by sme sa zložiť napol 
-
hojko
Site Admin
aacid: Prehravanie z torrentov mozne nebude, kedze ty pri stahovani tahas kusok od uzivatela A, sucasne kusok od uzivatela B atd... Cize ten subor je pouzitelny az po uplnom stiahnuti, nie je tam mozne on-the-fly prehravanie.
popcorn time to zvlada.
-
hojko
Site Admin
Urcite nie, nakolko torrenty sa tahaju po segmentoch random. Cize Popcorn to moze prehrat az vtedy, ked to ma cele stiahnute.
neviem ci sa mi chce s tebou hadat sa, realne mi je totiz jedno comu veris a comu nie.
mam to odskusane, funguje to. basta, koniec debaty.
https://en.wikipedia.org/wiki/Popcorn_Time
ak chces googli sam, ak nechces, ver si comu chces. predpokladam ze tak ako pri torrente s viacerymi subormi vies konkretnym suborom priradit prioritu aby boli stiahnute prednostne, vies prednostne stahovat aj konkretne segmenty suboru.
ale zbytocne sa hadat, ved nainstaluj si popcorn time, pusti wireshark a budes v tom mat jasno.
mam to odskusane, funguje to. basta, koniec debaty.
https://en.wikipedia.org/wiki/Popcorn_Time
ak chces googli sam, ak nechces, ver si comu chces. predpokladam ze tak ako pri torrente s viacerymi subormi vies konkretnym suborom priradit prioritu aby boli stiahnute prednostne, vies prednostne stahovat aj konkretne segmenty suboru.
ale zbytocne sa hadat, ved nainstaluj si popcorn time, pusti wireshark a budes v tom mat jasno.