Sweatcoin
Re: Sweatcoin
Tak určite, keď urobíš miliardu krokov, nejaké euro alebo dve z toho budeš mať
Pozri si toto video, prečo je to hlúposť.
Pozri si toto video, prečo je to hlúposť.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
snad si nebol taky blby, ze by si si myslel, ze ti niekto bude platit za to, ze chodis?
Vraj žijú z reklám a na YouTube sú videá ako sa to dá previesť na PayPal.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Jasne ze žijú z reklám.. Aj si si vypočítal koľko by si dokázal vytiahnuť z tej appky? Videl si to video?
vo videu je to pekne popisane.
Min. musis mat 20 000 SC.
ked nachodis 25tisic krokov denne, tak zarobis +-. 15SC/den. Nahrabat tuto ciastku by ti trvalo 4 roky, keby dhodis denno denne 25k krokov.
vela stastia
Min. musis mat 20 000 SC.
ked nachodis 25tisic krokov denne, tak zarobis +-. 15SC/den. Nahrabat tuto ciastku by ti trvalo 4 roky, keby dhodis denno denne 25k krokov.
vela stastia
-
yoggy
mna by zauijimalo ako to mozem vyuzit ja ako vozickar 
zas diskriminácia
zas diskriminácia
A oplatí sa ti vôbec mať zapnutý tracking cez tú appku, ktorá ti bude žrať baterku, tzn. budeš musieť častejšie dobíjať mobil, míňať viac za elektrinu, atď. na to, aby si zarobil pár centov mesačne?
V komentároch k tomu video, ktoré si postol, som našiel reálnu recenziu niekoho, kto tú appku používal 2 mesiace:
V komentároch k tomu video, ktoré si postol, som našiel reálnu recenziu niekoho, kto tú appku používal 2 mesiace:
Takže je to tak, ako som písal - úplne zbytočná appka, ktorá akurát berie resourcy a žerie baterku.po dvou měsících to dopadlo tak že je to apka na prd protože denne ti to započíta max 1000 kroku a aby ti to počítalo víc ta si za sweet coiny musis zaplatit větší kapacitu. A za ty dva měsíce jsem vydělal cca 700 kč ale je to strašně debilní pro baterku protože jsem si ji musel furt nabíjet cca 4x denně ještě že mam powercasa z aliexpresu (testoval jsem na Iphounu SE) (s maximalni kapacitou 89% ) nakonec jsem apku odstranil ale před tím jsem peníze poslal na tu nadační charytu nebo co to bylo. Takže nakonec z toho plyne že je lepší pracovat manualne a neztrácet čas odklikaváním nějake ´pitome´ aplikace
Pridam skusenost. Appku mam asi od 7. aprila 2019, ak to spravne ukazuju zaznamy v nej. Doteraz som naskreckoval 948,46 coinov. Subscription mam "Shaker" za 4 coiny mesacne, co mi povoluje denne max 10 coinov. Nerobim s nou v podstate nic, par krat som si vybral nejaky denny bonus po 1 - 5 coinoch, ale takymto tempom nenazbieram na nic podstatne, aj ked chodievam behavat. Este 11 rokov a mozem si vybrat GoPro kameru, super.
Táto téma mi pripomenula jeden článok čo som nedávno čítal.
https://www.mdpi.com/2075-4698/4/3/446
https://www.mdpi.com/2075-4698/4/3/446
This article proposes a previously un-theorised consequence of this large-scale observation and analysis of human behaviour; that exercise activity is in the process of being reconfigured as labour.