Bezdrotove sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Bezdrotove sluchadla

Príspevok od používateľa kelsoo »

Hadam sa tu najde nejaky clovek co realne poradi aj s nejakym vysvetlenim :

Planujem kupovat bezdrotove sluchadla true wireless tie dva stuple v nabijacej krabicke :D

Nakolko som nikdy podobne stuple v ruke ani v uchu nemal tak uz 3 dni googlim pozeram recenzie no vybrat si stale neviem

Vybral som si par co mi padli do oka no kazde ma svoje plus aj minus preto by som uvital nezainteresovanych ludi co do toho vida trosku viac ako ja .momentalne pouzivam powrrbeats 3 kde sa mi pacia bassy vraj su prebasovane no mne pridu este pomerne fajn len nehraju nejako nahlas ak ich vyladim na max volume . Uberal by som sa smerom peknych basov a aj vacsej hlasitosti no dokazem to prekusnut ak mi ponuknu lepsie kvality na ukor mojoch poziadaviek

Takze padlo mi do oka :
Sennheiser monument (nejaky vraj maju prpblem s baterkou a vybijanim aj pocas zasunutia v krabicky ale vraj najlepsi zvuk aky mozu take sluchadla mat
Anker Liberty 2 pro
Lypertek tevi (tie vraj konkuruju sennheiseru a vraj su lepsie)
Bos soundsport free

Dufam ze sa najde nejaky pomerne znaly audiofil ktory ma uvedie na spravnu cestu :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Bezdrotove sluchadla

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tie Sennheisery nie su zas až take užasne, ta cena je nezmyselna.
Aktualne su špičkova kupa čo do pomeru cena/zvuk KZ S2. Za malo peňazi, veľmi veľa muziky. Bezproblemov zvukom konkuruju 100+ eurovym TWS.

Pokiaľ chceš veľa basov, tak Audio-Technica ATH-CKS5TW.
Napísať odpoveď