Steam, Origin, Uplay, Epic games,... - akcie
Re: Steam, Origin, Uplay, Epic games,... - akcie
Rayman Legends je zadarmo na Uplay
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2020, 12:38)
Epic rozdáva štyri hry, vedie ich novinka Totally Reliable Delivery Service
- Totally Reliable Delivery Service - niečo ako Death Stranding, ale zábavné, musíte rozdávať zásielky po meste
- Hob - kvalitná 3D akčná adventúra s puzzle úlohami
- Gone Home - temná walking adventúra
- Drawful 2 - party kreslenie s priateľmi
Epic spustil jarný výpredaj, v zľave je aj Control
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2020, 12:38)
Epic rozdáva štyri hry, vedie ich novinka Totally Reliable Delivery Service
- Totally Reliable Delivery Service - niečo ako Death Stranding, ale zábavné, musíte rozdávať zásielky po meste
- Hob - kvalitná 3D akčná adventúra s puzzle úlohami
- Gone Home - temná walking adventúra
- Drawful 2 - party kreslenie s priateľmi
Epic spustil jarný výpredaj, v zľave je aj Control
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tento týždeň zdarma na Epic Store Close to the Sun a Sherlock Holmes Crimes and Punishments. Budúci týždeň Just Cause 4 
https://www.epicgames.com/store/en-US/free-games
Assassin's Creed II je zadarmo na uPlay
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2020, 20:03)
Epic store rozdáva Just Cause 4 a Wheels of Aurelia
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2020, 20:03)
Epic store rozdáva Just Cause 4 a Wheels of Aurelia
-
Sarger
Guru wannabe
Total War: SHOGUN 2 je free do 1 Mája na Steame.
https://store.steampowered.com/app/2012 ... _SHOGUN_2/
https://store.steampowered.com/app/2012 ... _SHOGUN_2/
GTA V je zadarmo na Epic Games do 21.5., ale spadla im stránka, tak treba skúsiť neskôr. 
cauko,
ako prosim riesit ked mi ukradli steam ucet?
zistili moje heslo, prihlasili sa mi do uctu a zmenili email aj heslo
toto obnovenie mi teda vobec nepomaha
https://help.steampowered.com/cs/wizard ... ountStolen
nemal som tam ziadne hry, kredity ani nic, ale je to 20 rocny ucet tak len z nostalgie ma to mrzi
na mail mi v dobe kradeze prisiel takyto mail
ako prosim riesit ked mi ukradli steam ucet?
zistili moje heslo, prihlasili sa mi do uctu a zmenili email aj heslo
toto obnovenie mi teda vobec nepomaha
https://help.steampowered.com/cs/wizard ... ountStolen
nemal som tam ziadne hry, kredity ani nic, ale je to 20 rocny ucet tak len z nostalgie ma to mrzi
na mail mi v dobe kradeze prisiel takyto mail
cez ucet som nikdy nenakupoval a ani som ho nezakupil, ucet som dostal ked sa zatvaralo internet-caffe a rusili sa pocitace, urobili LAN party a vecne ceny boli prave steam uctyTento e-mail byl vygenerován, protože došlo k pokusu o přihlášení z počítače s IP adresou 45.93.15.81 (RU). Tento pokus obsahoval název Vašeho účtu a správné heslo.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a na Steam Support si pisal? mozno ta odpalkuju, lebo si tam mal mat Steam Guarda, co je aj pravda, ale za pokus nic nedas, odpisuju tak do 24h
Môže to vyjsť, ak má prístup na jeho e-mail, ak vie doložiť, že má napríklad e-mail z registrácie, má tento notifikačný a podobne. Taktiež takto uvidia, že si Slovák a nie Rus.
nemal som steam Guardia, popravde to bol dlho nepouzivany účet, ktorý som obnovil cez zabudnute heslo len nedávno keď som zasa začal hrať z nudy homeofficu cs 1.6 a povedal som si že predsa nebudem traposit na nonsteame keď niekde mám steam
no a toto sa mi stalo
inak tam mám na 1.6stke nahranych 1500 hodín online
napíšem na ten support ale asi si veľké nádeje nebudem robiť
no a toto sa mi stalo
-
cORP.
Addict
nazdar, mam na steame cca 197 hier, nieco normalne nieco odpad, v kazdom pripade mi cca dva roky dozadu tiez ukradli ucet, cez podporu som dolozil emaily kde som nieco obcas kupoval pripadne moj registracny email s tym, ze mi asi po 5tich dnoch podpora ucet vratila, dal som steam guard a od vtedy klud, ja teraz bojujem skor s rockstar launcherom, ukradli mi to v priemere asi 7 krat pocas dvoch tyzdnov aj napriek tomu, ze som vzdy nastavil dvojfaktorove overovanie, vzdy vratia no uz ma to nebavi, tiez nejaky smradlavy rusCheZteR napísal:nemal som steam Guardia, popravde to bol dlho nepouzivany účet, ktorý som obnovil cez zabudnute heslo len nedávno keď som zasa začal hrať z nudy homeofficu cs 1.6 a povedal som si že predsa nebudem traposit na nonsteame keď niekde mám steam
no a toto sa mi stalo
Mňa zaujíma, ako sa dá reálne obísť 2FA, keď už je nastavené? 
Presne tak, ak sa to stáva aj napriek 2FA, tak by som začal mať obavy. 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
staci spravit fejkovu stranku s loginom a aj s fejkovym zadavanim autentizacneho kodu. poznam cloveka, co sa na to nachytal
to bola nejaka ruska stranka, kde akoze mozes vyhrat nejake farebne kokociny do CS:GO, ked si "prepojis" ucet ..
a vyriešil niečo s podporou?
-
cORP.
Addict
no je to sranda to ano, nie nechodim cez fejk stranku, normalne vytvorene dvojfaktor cez google autentificator v telefone, viac krat spravene nanovo, v inom telefone tak isto, aj tak sa to tomu sasovi podarilo, podpora so mnou komunikovala a mal som pocit, ze nevedia co dalej, jedneho dna tieto pokusy prestali, ci ho to prestalo bavit alebo co netusim, zatial je pokoj, ja som z toho bol uz na nervy
Inak pre tieto veci je tu táto téma: steam-diskusia-problemy-otazky-t132089-2260.html
Takto stále vidím, že tu pribudli príspevky, rozkliknem, že kde je aká hra zadarmo či v akcii a nič
Takto stále vidím, že tu pribudli príspevky, rozkliknem, že kde je aká hra zadarmo či v akcii a nič
-
typek61
Darca
ja som to chcel tiez napisal, ale potom som sa na to vykaslal 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
aspon sa zvysuje navstevnost fora :p
to, ze sa im ti dari kradnut ten rockstar ucet aj pri 2FA je zaujimave, ze by nejaky predvidatelny algoritmus generovania autentizacnych kodov? malware v PC? alebo ze by si vytvorili svojho second factor agenta v case ked mali pristup k uctu?
nemyslel som to s tou fejk strankou konkretne na teba, ale tak vseobecne, ze taketo 2FA, ako maju na Steame a spol, ze vsetko ide cez jeden kanal, je bezmocne proti phishingu a man in the middle.cORP. napísal:no je to sranda to ano, nie nechodim cez fejk stranku, normalne vytvorene dvojfaktor cez google autentificator v telefone, viac krat spravene nanovo, v inom telefone tak isto, aj tak sa to tomu sasovi podarilo, podpora so mnou komunikovala a mal som pocit, ze nevedia co dalej, jedneho dna tieto pokusy prestali, ci ho to prestalo bavit alebo co netusim, zatial je pokoj, ja som z toho bol uz na nervy
to, ze sa im ti dari kradnut ten rockstar ucet aj pri 2FA je zaujimave, ze by nejaky predvidatelny algoritmus generovania autentizacnych kodov? malware v PC? alebo ze by si vytvorili svojho second factor agenta v case ked mali pristup k uctu?
neviem uz ako to dopadlo, myslim, ze mal na ten ucet nabindene este telefonne cislo, tak to poriesil nejak cez to.CheZteR napísal:a vyriešil niečo s podporou?
-
ja_som
Star
Na Epicu sú zdarma dve hry ARK: Survival Evolved a SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION