aacid napísal:NAKA podla mna posledne roky funguje celkom dobre.
pokial by bola aj 99% sanca ze s tym nikto nic nespravi, lebo je to tak ako pise gogo956, stale mas 1% sancu. a teba to stoji co? telefonat? mail?
ja netvrdim ze treba vsetko hned nahlasovat, ale pride mi velmi pokrytecke sa tu vyplakavat ako nieco nefunguje lebo vies ze to nefunguje, lebo si toho sucastou a nerobit s tym nic, vobec nic, ani to hlupe minimum ako je napisanie mailu.
Jasne, lebo robiť hlúpe minimum, ktoré na 99% nezaberie mi stojí za to, aby som prišiel o prácu.
Opakujem, že anonymné podnety nemajú ani taký efekt, ako hodenie hrachom o stenu. Či idem písať na NAKA, že sa mi zdá, že sa niektoré posty dosadili po známosti? Síce k tomu nemám žiadny dôkaz a môj anonymný podnet je jeden z desiatok podobných, ktoré sa nikdy neriešili, ale určite sa bude práve tento
Je dosť podstatný rozdiel hlásiť overené veci a mať dôkazy než anonymne dávať svoje dojmy.
Ovšem ani v prom prípade by som si nebol istý, či by som čosi riešil, keďže v tejto krajine sa voči tebe veľmi ľahko veci otočia aj keď si v plnom práve a absolútne nedôverujem nášmu systému spravodlivosti, hlavne keď slabší ide žalovať na tých silnejších. Nie som žiadny altruista a myslím, že na riešenie týchto vecí by sme tu mali mať 150 poslancov, nie náhodných jednotlivcov, ktorí potom v extrémnych prípadoch môžu dopadnúť aj ako Kuciak.