ropman: A ja tvrdim, ze to Conan vyreklamuje. Pretoze teraz som s nimi riesil zaruku na Garmin Vector 3, co su pedale na bicykel. Mali tam chybne dvierka na baterku, vysla druha verzia a aj ta bola problematicka. Na konci marca vydali tretiu verziu, tak som si na garmin.sk zalozil na supporte ticket, opisal problem. Vyziadali si seriove cislo pedalov. Uviedol som im ho, vratane mojej adresy a dnes mi prisla sprava, ze mi tie dvierka posielaju. Pedale boli kupovane na bike24.de, ktoreho prevadzkovatelom je firma z nemeckeho mesta Drazdany. Takze bola uplatnena normalne medzinarodna zaruka: https://www.garmin.sk/default.asp?inc=inc/servis.htm
Medzinárodné uplatnenie záruky
Na tovar, ktorý bol zakúpený mimo územia Slovenska alebo na tovar, ktorý bol dovezený na Slovensko mimo oficiálnej distribučnej siete spoločnosti CONAN s.r.o. si môže zákazník uplatniť záruku výhradne u svojho predajcu alebo priamo vo vybraných servisných strediskách výrobcu.
Ryan Giggs: Prave pri hodinkach Garmin rozlisuje distribuciu a to kvoli jazykom v hodinkach (EU/SK urcene pre nas trh).