Forza Horizon 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od používateľa aacid »

DropDead napísal:Budeš čakať oveľa dlhšie, oprav ma, ak sa mýlim ale ja si pamätám, že tie ceny sa držali na počiatočnej ceny dlhodobo.
no ked prave netusim ako to bolo pri FH3, ale kamarat ma krvopotne presviedcal ze on si par mesiacov po vydani kupil ultimate ediciu za polovicu.
zatial ma to nejak netankuje, sice ma laka nova krajina a nove auta, ale viac menej su to stale tie iste zavody, takze ked dostanem chut na auta zapnem FH3 a necitim sa nejak ukratene. pockam asi do vianoc, mozno bude nejaka akcia.

ja som kupil ten novsi xbox controller co ma v sebe uz standartne BT, takze ho na notebook, tablet ci telefon pripojis bez nutnosti nejakeho adapteru. na desktope som sice BT nemal, ale za 5 eur som dokupil dongel, v buducnosti vyuzijem aj na ine BT zariadenia.
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DropDead »

Určite nekúpil pár mesiacov Ultimate za polovicu (nie z nášho obchodu). Vedel by som si predstaviť krabicovku, že jo, inak len z jedného zo zahraničných Microsoft Store-ov, ktoré ale teraz sú už tabu.
Ale samozrejme, ak nepotrebuješ, tak je to ideálne, lebo máš čas. Osobne sa mi už nechce babrať s FH3, nikdy som nemal veľmi rád to prostredie a hlavne teraz s novým volantom a absenciou podpory viacero USB zariadení navyše (t.j u mňa je základňa jedno USB, jedna prevodovka druhé USB a druhá prevodovka/ručná tretie USB). A hlavne tá mapa v FH4 vyzerá o to zaujímavejšia, menej exotická ale stále veľmi rozmanitá - osobne som už kúpil Ultimate (cdkeys.com) ale neviem sa k tomu nejako dostať ale keď sa dostanem, tak to bude pařba; vypnem všetky asistencie (+ simulačné ovládanie) a budem v 100% pozore, aby som sa nevykvecol z cesty. :D

Cena verzie One S ovládača bez a s adaptérom je len pár eur, za tú sumu to stojí. Na ten adaptér vieš napárovať viac ovládačov a hlavne...keď som kedysi takto používal spojenie ovládač NTB (priamo cez BT), tak som mal dosť oničom silu signálu, s adaptérom bez problémov. A málokedy máme na desktope BT.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Kto nechce vela investovat, staci za 10 usd kupit gamepass a moze hrat mesiac.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

DropDead napísal:Cena verzie One S ovládača bez a s adaptérom je len pár eur, za tú sumu to stojí. Na ten adaptér vieš napárovať viac ovládačov a hlavne...keď som kedysi takto používal spojenie ovládač NTB (priamo cez BT), tak som mal dosť oničom silu signálu, s adaptérom bez problémov. A málokedy máme na desktope BT.
pokial ti ide cisto o ovladac na desktop, respektive windowsovy pocitac, tak to je asi jedno. mne sa paci ze ten novsi controller pripojim cez BT aj k android ci ios zariadeniu.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

chcel by som to skusit zahrat si na PC , demo co je na MS store bude postacujuce aby som si to odskusal ? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ano, je tam dost pretekov na vyskusanie. Ja som ho hral vyse hodiny a stale bolo co jazdit, no nebavilo ma to :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

najlepsie vyskusat cez ten game pass, ja to tak hram teraz. mas 14 dni zadarmo, to uplne staci na vyskusanie. potom bud kupis celu hru alebo zaplatis tych 10 eur na mesiac.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Po vyskúšaní dema som sa rozhodol, že to kúpim. Grafika je neskutočná, povedal by som, že asi najlepšie čo som doteraz videl v závodných hrách. Optimalizácia ma naozaj prekvapila, pekná práca Playground ! Dokonca aj pri natáčaní to beží veľmi dobre. Na gamepade sa to ovláda pohodlne. Zatiaľ som vyskúšal len minimum vecí kvôli demu, no keď to bude aspoň z polovice také dobré ako v recenziách, tak myslím, že som kúpou nespravil blbosť. A ak sa budú držať dvojročného cyklu vydávania, tak už dupľom nemusím banovať. Mimochodom, toto je moja prvá Forza.

Jediné čo ma hnevá je doba sťahovania. Ale to nie je chyba hry, ale rýchlosti môjho pripojenia :lol:

P.S.: Ak si chce niekto online zajazdiť, kľudne napíšte SS.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Inak, po poslednom update mi resetlo grafické nastavenia a prvý nástrel nevyvodil najlepšie FPS, tak som si prešiel všetky, dvakrát pretestoval každý, ktorý ma zaujímal cez ich benchmark a zapísal vždy najhorší FPS výsledok, spísal som to tu
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
v skratke som na 4k získal cca 22 fps na minime, 30fps v priemere a myslím, že až 40fps pri maximoch - každopádne limit mám na 60fps, takže inými slovami mám teraz 100% času stabilných 60fps s v podstate nebádateľnými kompromismi.
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Zdravim :) Je este tato Tema Ziva ? Ak hej tak potrebujem vazne poradit ze co mam robit s tymto problemom ? https://forums.forzamotorsport.net/turn ... Woj1dYDB04 Skusal som uz aj ine navody ale ani jeden nezabera,stale ta Synchrozinacia Dat stoji na 0% aj po 5 minutach a ani do Menu hry sa nemozem dostat,priblizne tak pred mesiacom mi isla uplne v pohodicke ale po poslednom Update grafiky mi zacala Crashovat hra.CPU mam takyto----i5 4690K 3.50 GHZ,16 GB RAM,Nvidia GTX 1070 8 GB Mam Ultimate ediciu,ale pravdepodobne sa mi zmazal Cloud Save alebo ja uz fakt neviem do pekla -_-
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás, nechcem zakladať nové vlákno, tak dúfam, že sa sem niekto mrkne. Chcem sa spýtať na auto Lego Porsche 911 Turbo. Malo by sa dať získať zo stodoly na lego mape. Neviem prečo ale nedá sa mi uvedená stodola nájsť. Neviete čo treba urobiť aby sa na mape tá stodola objavila? Dík moc...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

pokial si to dobre pamatam tak to sa ti odomkne az po case, musis ten pribeh prejst, respektive tie ulohy co ti dava.
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Ďakujem moc...
Napísať odpoveď