Skoda Rapid 1.2TSI (7000eur)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mahany
Novice
Novice

Skoda Rapid 1.2TSI (7000eur)

Príspevok od používateľa mahany »

Zdravím, chystám sa kúpiť ojazdenú Škoda Rapid 1.2TSI Active(základná verzia), benzín
-r.v 2015
-najazdene 80 000km
Pravidelný servis priamo v Škode, boli menené rozvody minulý rok a inak žiadna poistná udalosť ani porucha nie je evidovaná v servisnej knihe.
Po osobnej priehladke a skúšobnej jazde auto vyzerá úplne v poriadku.
CENA je 7000eur

Pokiaľ je tu niekto kto sa rozumie viac autám(miestnemu trhu), rád by som sa opýtal na váš názor. Čo sa týka kvality/typu vozidla v pomere k cene.

Pozerám hlavne po spolahlivom aute do ktorého nebude treba extra investovať a po prípade ho možem po 3 rokoch predať za prijatelnu cenu.
Najazdím na nom cca 15tisic rocne, hlavne na náštevy rodiny, výlety... Výkon motoru mi úplne postačuje.

Čo si myslíte? Oplatí sa kúpa alebo by som mal pozrieť ešte niečo iné?
Díky vopred ak si niekto nájde čas a bude ochotný poradiť :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Skoda Rapid 1.2TSI (7000eur)

Príspevok od používateľa starysomar »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pokial si nenarocny pouzivatel tak ti posluzi a pre mna nepochopitelne si drzi dobru zostatkovu cenu, takze ju aj dobre predas o tie tri roky
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Rapid je len nafuknuta Fabia s hroznym podvozkom a s pofidernym motorom (pokial je to EA111). Za 5-rocny kus v socke by som 7000 urcite nedal. Radsej by som par stovak prihodil a kupil plnohodnotnu nizsiu strednu, napr. Auris, Ceed, Astru alebo kludne aj Octaviu.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ako clovek, co jazdil Auris ako aj Rapid - pre mna su to neporovnatelne vozidla.

Rapid u mna zanechal pocit lacneho plastoveho auta, ked som s nim isiel napriklad v podzemnych garazach (na medziposchodiach), tak ako sa podvozok dorovnaval, tak tam bolo pocut celu ocelovu konstrukciu (hrozne vrzganie a akokeby plecharina) - auto malo necelych 10t km nabehanych.

Na turbe som mal spotrebu v meste od 9 to 13 litrov na 100 km a k tomu sa mi v jednom kuse suchala horna cast nohy o bok palubovky - hrozna ergonomia. Jedina vec bol priestor vnutri (hlavne kufor) a ergonomia opierky voci Auris-u (i ked to skor pocitovo).

Nakoniec som skoncil u 1.6 Auris-u a neviem si to auto vynachvalit ani za tie 3 roky, co ho mam.

Rapid by som urcite nekupoval, su o dost lepsie auta v tej cene.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Ja som tiez rozmyslal nad rapidkou, ale pocitovo je interier velmi lacny, nekvalitny. Odporucam len ak si velmi nenarocny.
mato55002
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mato55002 »

70 tisic km a má vymenené rozvody ? Nebude to AAA servisná kniha ? :D Nehovorím že sa pri takom nájazde nemôžu preventívne meniť ale pri rapide v základnej výbave a pri vedomí že o rok to auto aj tak predáš...
Napísať odpoveď