Dataprojektor neklonuje obraz
Dataprojektor neklonuje obraz
Mam NTB win10 grafická karta Geforce 415m a problém s prepojením HDMI káblom. Na dataprojektore neprenáša klonovaný obraz - prenáša len rozšírenú plochu a iba obrazovku projektora a to isté robí aj na TV. Treba v tej grafike niečo nastaviť, alebo je to niečím úplne iným? Ďakujem
Re: Dataprojektor neklonuje obraz
popisem cely problem, ako to robi, co to prenasa, a ako a ja dostanem radu WIN+P? - ako by som sa inac dostal t tomu rozsirenemu zdielaniu obrazovky a prenosu jednej obrazovky?
A ked prepinas medzi "iba obrazovka pocitaca" a "iba druha obrazovka" (win10) tak sa daco zmeni?
Podľa popisu máš nastavenú rozšírenú plochumatesko3 napísal:popisem cely problem, ako to robi, co to prenasa, a ako a ja dostanem radu WIN+P? - ako by som sa inac dostal t tomu rozsirenemu zdielaniu obrazovky a prenosu jednej obrazovky?
Ak chceš obrazovku klonovat, stlač win+P a prepni na klonovanie
Stačí takto?
-
starysomar
Hardcore addict
Asi ste ho nepochopili. On pouziva skratku win+p
chlapci, mne je uplne jasne, ako si vytiahnem ponuku - ja vam stale opisujem problem, ze mi dulikovat nejde a vsetky ostatne moznosti idu. takze WIN+P to neriesi
preto som sa pytal, ci to netreba nejak nastavit na karte. Ale ani zmena rozlisenia, aktualizacia drivers a ani ine nastavenia mi to nevyriesili. Vga funguje uplne v pohodicke. A nedeje sa mi to len na jednom NTB a datprojektore ale na roznych zariadeniach. Vzdy to spravi po urcitej dobe- najprv to funguje cez HDMI ok, potom (neviem, ci po aktualizacii) zrazu HDMI nechyta na duplikovanie. Aj ked aktualizacie odinstalujem, preinnstalujem original driver gr. karty, nastavim roozlisenia, tak to nefrci. Vyriesil som to cez VGA-HDMI redukciu, ale na niektorych miestach to nejde. Tak zatial pouzivam rozsirenu, ale to nie je riesenie.
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2020, 8:50)
preto som sa pytal, ci to netreba nejak nastavit na karte. Ale ani zmena rozlisenia, aktualizacia drivers a ani ine nastavenia mi to nevyriesili. Vga funguje uplne v pohodicke. A nedeje sa mi to len na jednom NTB a datprojektore ale na roznych zariadeniach. Vzdy to spravi po urcitej dobe- najprv to funguje cez HDMI ok, potom (neviem, ci po aktualizacii) zrazu HDMI nechyta na duplikovanie. Aj ked aktualizacie odinstalujem, preinnstalujem original driver gr. karty, nastavim roozlisenia, tak to nefrci. Vyriesil som to cez VGA-HDMI redukciu, ale na niektorych miestach to nejde. Tak zatial pouzivam rozsirenu, ale to nie je riesenie.
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2020, 8:50)
nie, nic to nemeni, aj rozlisenie zostava rovnakewladas napísal:A ked prepinas medzi "iba obrazovka pocitaca" a "iba druha obrazovka" (win10) tak sa daco zmeni?