Aké nové slúchadlá?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
Tak diky za rady. Asi ale pojdem nakoniec do DT 990, citam reviews, ze maju troska silnejsie basy, co mi vyhovuje. Tiez v reviews spominaju, ze maju trocha skreslene stredy, ale nemyslim, si ze to bude hrozne, uz ked sa to pouzije s DAC.
-
Ryan Giggs
VIP
DT880 su ale lepsie. A basov malo nemaju.
Dt990 skreslene stredy nemaju. Len maju V charakter, takze zvyraznene basy a vysky. Stredy su preto menej vyrazne, ale urcite nie skreslene.
Dt990 skreslene stredy nemaju. Len maju V charakter, takze zvyraznene basy a vysky. Stredy su preto menej vyrazne, ale urcite nie skreslene.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DT 880 Pro stoji 220 a DT 990 Pro stoji 120. Medzi PRO/Edition su zevraj rozdiel iba konstrukcia, kabel a pritlak na usi. Takto mi to vychadza, ze to 990 PRO je teda riadne dobry deal za 120e
-
Ryan Giggs
VIP
Ale DT880 Edition stoja 150€.
https://www.alza.sk/sony-mdr-rf895rk-d4846691.htm
Chcel by som sa spýtať na tieto slúchádlá, či by sa dali používať aj na hranie hier? Ďakujem
Chcel by som sa spýtať na tieto slúchádlá, či by sa dali používať aj na hranie hier? Ďakujem
preco by sa nemali dat pouzivat na hranie hier? okrem toho teda ze nema mikrofon takze cez ne nebudes moct komunikovat.
to chápem ale či tam nebude velka odozva ako pri bluetoothových
prave RF sluchadla by mali mat lepsiu odozvu nez BT.
-
Ryan Giggs
VIP
Herne headsety pouzivaju tiez RF.
Nejaká rada na obyčajné bezdrôtové štuple do uší ? 25-50€.
Z týchto lacnejších som čítal len o xiaomi earbuds, ale neviem ani aká verzia. Ale inak nemám
vôbec prehlad.
Počúvam rôzne žánre, mám rád keď počujem všetko pekne čisto, nemusí byť nič prebasované.
Ď.
Z týchto lacnejších som čítal len o xiaomi earbuds, ale neviem ani aká verzia. Ale inak nemám
vôbec prehlad.
Počúvam rôzne žánre, mám rád keď počujem všetko pekne čisto, nemusí byť nič prebasované.
Ď.
-
Ryan Giggs
VIP
KZ S2. To mas vysoko nadpriemerny zvuk.
A ak to nutne nemusia byt true wireless, tak napr. CCA C12 a k tomu BT kabel.
A ak to nutne nemusia byt true wireless, tak napr. CCA C12 a k tomu BT kabel.
Tie KZ S2 vyzerajú celkom fajn... z tej značky má tento model asi najviac decentný vzhlad 
Zatial sa daju ak dobre pozeram objednat len cez indiegogo.com ?
Zatial sa daju ak dobre pozeram objednat len cez indiegogo.com ?
-
Ryan Giggs
VIP
Zatial tusim ano. Je to novinka.
Pripadne počkať, KZ piše coming soon Z3. Trojmeničove TWS, to len tak nenajdeš. Otazka je cena.
Pripadne počkať, KZ piše coming soon Z3. Trojmeničove TWS, to len tak nenajdeš. Otazka je cena.
Ahoj Ryan, rozhodol som sa pre KZ ZSN. Zvuk je super, akurát ma trochu tlačia v uchu. Skúšal som viacero najmenších nastavcov, ale všetky sú viacmenej rovnaké. Bude to asi konštrukciou. Nevieš či sa dá vymeniť tá časť, na ktorú ide nastavec, za menšiu?
-
Ryan Giggs
VIP
Treba skusit ine nastavce. Svet nekonci u dodavanych k sluchadlam. Hladaj ine ked mas doma nejake ine spunty aleb osa pytaj znamych ci sa im niekde nepovaluju.
Pripadne kup nejaku sadu, to je par drobnych.
Pripadne kup nejaku sadu, to je par drobnych.
Práveže som skúšal všetky čo mám doma. 5 gumených a dvoje penové, ale všetky sú veľké. No problém je, že menšie ako mám, som nenašiel.
-
Ryan Giggs
VIP
Treba s tym trochu polaborovat. Skusit dalsie, pospekulovat s usadenim atd. Pohladat najmensie penove niekde na nete. Na UK amazone (aby to prislo rychlo) je toho plno. Aj konkretne pre KZ. Alebo to moze byt aj o zvyku. Lepsiu radu asi nevymyslim. Posledna moznost bude potom zbavit sa ich.
Mám slúchadlá Audio-Technica ATH-A550z. Ani nie po roku sa koženka na náušníkoch začala rozpadať. Pri slúchadlách za 120 eur by som asi očakával dlhšiu životnosť. Ale nevadí. Existuje nejaká alternatíva k originál náušníkom? Našiel som ich iba v Audigu, s dopravou za 28 eur.
-
Ryan Giggs
VIP
Kozenka sa ti rozpadne relativne rychlo aj na sluchadlach za 12000€.
Ak to je v zaruke, skus to najprv reklamovat, ci to uznaju. Za to nic nedas.
Dobre, nahradne nausniky, pre rozne znacky a modely, z roznych materialov robi Brainwavz.
https://www.brainwavzaudio.com/pages/br ... rpad-guide
Pripadne kvanta ich najdes aj na aliexpresse a pod. Za zlomkove ceny.
Je ale treba mat na pamati, ze ine ako original nausniky mozu mat za nasledok aj vacsiu ci mensiu (pozitivnu aj negativnu) zmenu zvuku.
Ak to je v zaruke, skus to najprv reklamovat, ci to uznaju. Za to nic nedas.
Dobre, nahradne nausniky, pre rozne znacky a modely, z roznych materialov robi Brainwavz.
https://www.brainwavzaudio.com/pages/br ... rpad-guide
Pripadne kvanta ich najdes aj na aliexpresse a pod. Za zlomkove ceny.
Je ale treba mat na pamati, ze ine ako original nausniky mozu mat za nasledok aj vacsiu ci mensiu (pozitivnu aj negativnu) zmenu zvuku.
Zdravím. Od známeho som si zaobstaral za lacno nepoužívané sony wh-1000mk2. Vedeli by ste mi poradiť nejaké lacné riešenie DAC k notebooku lebo keď ich mám zapojené cez kábel tak to praská jak šialené. BT nepoužívam lebo oproti mobilu mi to často padá. Sú to BT NC tak asi majú tú svoju elektroniku v sebe.Ttam nejaké zosilňovače kupovať to je zbytočné ale len niečo aby sa vyčistil šum pri nízkej hlasitosti a to praskanie to je naisto notebookom lebo pri starom PC mi to nerobí.