Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
xadman
Medium Star
Medium Star

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa xadman »

Na Matfyze sa da studovat Biomedicinska fyzika https://fmph.uniba.sk/studium/programy/ ... ka-fyzika/ . Mozno tiez stoji za prezretie :)
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

a ako je to s uplatnenim sa? lebo na konci strednej mam vacsina z nas velke sny a a este vacsie oci a ked spromujeme tak nie vzdy je vsetko ruzove. ked nechces ist zo Slovenska, tak aby si si nasla aj pracu ked skoncis.
napriklad mojmu odboru sa na Slovensku venuju ludia len na akademickej pode a co je zname, tak z tej technologie pouzivaju len zlomok. v ramci sirokeho odboru sa uz otvraju pracovne miesta ale je to asi take ako ked das matfyzakovi hlavnu pracovnu napln doplnanie toneru o plate ani nehovoriac (nie o cisle ale o pomere platu ku vyske najomneho a podobne).
Bibi2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bibi2 »

harrison314 napísal:
Ja som to tiez chcel velmi studovat. Stale ma ta oblast zaujima ale skonci lsom inde.
Ked som hladal, kde sa to studuje, tak bud v Ziline alebo Cechach. No na tento odbor v Ziline som nepocul dobre slovo, ale je to uz desat rokov.
Dá sa to študovať aj v Košiciach. :) práve tam ma to ťahá...len to uplatnenie
fliphyyY
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fliphyyY »

Ahojte, dokončil som bakalárske štúdium informatiky a rozmýšľam nad magistrom. Zaujímam sa o odbor informačná bezpečnosť a dal som si prihlášku do Bratislavy na fiit a do Brna na fi muni. Do Brna ma prijali a asi aj do Blavy ma príjmu.
Čo je podľa Vás lepšia voľba ohľadom kvality? Do Blavy mám bližšie ako do Brna, čiže lepšie by sa mi cestovalo do Blavy, ale to je detail. V Brne udeľujú Mgr. ako titul a v Blave Ing., ale myslím si, že to je jedno. Fi muni sa mi zdá veľmi teoretická a zasa fiit viacej praktická.
Váš názor?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

vitaj na fore
skoda, ze si nerozmyslal nad FIT VUT, resp FP VUT s odborom informacny management a zameranim na ICT bezpecnost

kazdopadne, je to asi jedno, lebo gro sa musis aj tak naucit sam, podla moznosti najlepsie popri skole aj pracovat v danej oblast
fliphyyY
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fliphyyY »

Že vraj na FIT VUT je magisterské dosť hardcore a chcel by som popri škole aj pracovať čiže som túto fakultu vylúčil. FP VUT ma vôbec nenapadlo lebo to nie je it fakulta a manažment ma veľmi nezaujíma.
Napísať odpoveď