kompiho zivot

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

kompiho zivot

Príspevok od používateľa kompi »

Vopred hovorim ak by nahodou modom vadilo ze zakladom dalsiu temu nech to kludne zlucia do mojej temy o vztahoch s hendikepovanym...

No podme k téme ako iste mnohý z Vás aj na mna dorazila karanténova depka. Ako som rozoberal aj v mojej predoslej téme mámu doma problémy resp naši... Otec chodi normalne do práce tak sme uz ked su tie letne terasy vysli trosku von. On stretol byvalu kolegynu pozdravili sa baba vyzerala nadsene ze ho stretla btw moja rovesnicka max 2-3 roky rozdiel trochu sa porehotali a mne prislo oca trochu luto lebo mi opat raz doslo ze nebyt mna bol by uz urcite rozvedený a stastný z niekym inym... Celkovo posledne dni nespávam citim sa nekludne kedze cakam na vysledok z pohovoru z minuleho tyzdna. A neviem cim to je ci tým ze som od januára nemal sex (shit covid 19) alebo cím ale citim sa brutalne sám.

citim hroznu potrebu mat pri sebe niekoho komu na mne bude zalezat (viem co mi budete hovorit más otca ) viem a som zato velmi rád. Ale uz som asi dosiel do stadia ze amaterka uz stacit nebude....
Snad mi aspon víde nove miesto v praci....

Co poviete som divný mate to niekto podobne? :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: kompiho zivot

Príspevok od používateľa Blastbit »

Uplne s plnou vážnosťou bez srandy, tak podme na to.
1. netreba depkárčiť kvoli Covidu 19, sú ovela horšie ochorenia, nejako bolo nejak bude.
2. tvojho otca nejdem riešiť ako si veci zariadi ohladom žien tak bude mať.
3. čo sa týka teba zrejme potrebuješ dobru samicu na ktorej by si sa vybujačil riadne tak ja neviem aký máš sexuálny apetít. Ci chceš frajerku, kamošku s výhodami, alebo ja neviem.
Si aký si, divný nie si v tomto ale ja to nemám tak ako ty, u mňa je všetko inak ako u teba.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

uprimne momentalne by som sa potesil aj tej kamoske z vyhodami samozrejme laske resp priatelke sa nebranim. :)
Nemam zlu skusenost ani z kamoskou z vyhodami :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohoda, tiež by mi stačila kamoška s výhodami, ale v dobe koronavirusu to ani nehladám ja si počkám a ak by to bolo súce dievča aj na viac dal by som tomu šancu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

trosku update praca mi zatial nevychadza mam za sebou tri pohovory nikto sa zatial neozval z vysledkom a na dalsi tiez nikto nepozval :(

ozval som sa par kamoskam z detstva z ponukou stretnutia ani tu som sa zatial nestretol z ok vysledkom. Som velmi na vazkach ci nezrusim facebook.

zalozil som si tinder mal som par matchou vacsinou madarky alebo polky z ke sa mi nikto neozval. Pokec to snad ani nema zmysel skusat. aku apku by ste odporucili vy? :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zatial sa ti okrem mna nikto nevyjadril ale posledné možnosti ktoré by ti pomohli zvrátiť tento nepriaznivý stav sú nasledovné:
1. obleč sa, uprav sa najlepšie ako vieš zober si so sebou kvalitne gramaticky urobený a upravený životopis a pobehaj osobne všetky firmy do ktorých by si chcel ísť pracovať a pekne osobne na personálne sa tam dotrepať za nimi. Povedať im že chceš pracovať a ak majú ešte nejaké volné pozície že by si rád vedel ktoré sú to a nech ti ich ukážu. Nečakať na telefonaty ktoré možu aj nemusia prísť od tích firiem ktoré si už kontaktoval.
2. Opäť sa uprav a nahod sa najlepšie ako vieš a vybehni do mesta, obchodných centier, reštaurácii atd..skrátka tam kde tie ženské sú a nejako skús snimi začať konverzáciu. Skusenosti urcite máš alebo posledná možnosť ak más FB tak skusat písať ženám ktoré sa ti zapáčia a je tam aj tá výhoda, že už niečo o nich vieš kedže na FB si ludia zvyknú dávať skutočné osobné informácie. Možno spočiatku natrafíš aj na vela zadaných žien, ale zase ony možu mat slobodné kamošky a možu ta snimi zoznamiť. Madarky a Polky su vášnivé baby a ak nebývaju prilis daleko od teba možno by si nejaku zlákal na dobrý sex.
Skrátka premýšlaj, hladaj spoboby ako sa to dá urobiť, či už to bude cesta klukatá alebo nejaká skratka ale pôjde to.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

pohovory som mal cez videohovor (covid19) madarkam a polkam sa zo zasady nevyhybam no cestovat na neisto 100-120km asi nema velmi vyznam.
co sa tyka obchodnych centier restik nieje problem len vacsinou clovek natrafi na zadane. co sa fb tyka obcas nahodne rozposielam fb ziadosti z 20-30 ti potvria 4-5 bab a z par som sa tak aj zoznamil no opat bud zadane alebo nie a nie dostat to von na kavu.....

//autoeditácia príspevku (14 Jún 2020, 22:41)
ale nehovorim ze nemam v plane sa snazit dalej.....
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

posielat random ziadosti cudzim zenam na fb a pozyvat ich tak na kavu musi byt teda jeden z najviac neefektivnych sposobov ... vacsina z nich si len spravi screenshot a posle ho kamoskam v groupchate kde sa spolocne zasmeju na dalsom zufalcovi

pozri, budme uprimni - v tvojom pripade je pre vacsinu zien najvacsou prekazkou/problemom fakt ze si na voziku. Skus si najst nejake spolocenske aktivity kde by si vseobecne spoznal novych ludi ... nema moc zmysel sa sustredovat vyslovene len zblizenie sa so zenami, vo vacsine z toho potom vyjdes vyzerajuc ako totalny creep ...

je to celkom cliché, ale z vlasnej skusenosti som vzdy nasiel nieco vtedy, ked som aktivne nehladal
kompi
Medium Professional
Medium Professional

tak nesnazim sa uplne random ale tak ze zo sidliska zo strednej ale napr iny rocnik a tak pridavat si zbytocne babu ktorej nehovoris nic ani z videnia je asi naozaj kktina....
tak ja nemam velmi kam chodit do spolocnosti kedze do skoly uz nechodim ani do prace....
z kamosmi co sme partia vacsinou zadany.

konkretizuj ake spolocenske aktivity mas na mysli? :)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ked nechodis do prace, tak mas cas chodit na rozne eventy popr. stretnutia. Hlavne nebud creepy ako Terepin :roll:

Urcite mas v blizkosti nejake kulturne stredisko, kde sa vies kulturne realizovat. Napr. citanie knih, malovanie, fotenie a co ja viem co este. Alebo napr. modelarstvo s hlinou a ocitnes sa ako vo filme duch. :hug:

Ale inak pridavanie si random zien na facebooku je riadne creepy, to som robil naposledy mozno v roku 2009, ze "jeej aj ty si na facebooku? :roll: "
kompi
Medium Professional
Medium Professional

moja mama chodi na malovanie no tam je sice kopec bab ale 50+ taze to asi nie :D

inak ja nemam problem sa bavit v spolocnosti na stuzkovej ma chcela pretiahnut spoluziacka z ktorou sme si za 4 roky povedali mozno 4 vety :D . byvam v novostavbe na novom sidlisku cize sa tu len buduju veci no pribudla nam tu kaviaren a je tu kopa slobodnych mamiciek asi zacnem hladat aj v tychto vodach co povies? :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tusim si z KE nie?

tabacka, kino usmev robia zaujimave veci, rozne diskusie, workshopy, kvízy, cestovatelske kina a co ja viem co .. v podstate to je uplne jedno, dolezite je aby si aspon trochu vyzeral ze ta to uprimne zaujima .. nadviazes konverzacie, spoznas novych ludi.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ano som z ke. ja sa celkom rad venujem politike co sa tabacky tyka tam som bol naposledy ked mala caputova volebnu kampan. pri kine usmev som tiez pomerne casto. No a fesak urcite niesom :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

yoggy napísal: 15 jún 2020, 1:57Hlavne nebud creepy ako Terepin :roll:
Zmysel pre humor je ako nohy: nie každý ich má.
kompi napísal: 27 máj 2020, 2:29Co poviete som divný mate to niekto podobne? :)
Zvykneš si. Ono to znie desivo, ale človek je tvor prispôsobivý a zvykne si na hocičo, aj na osamelosť. A čím dlhšie budeš osamelý, tým to bude pre teba normálnejšia vec, až sa jedného dňa nad tým ani nepozastavíš. A poviem ti - ten flegmatický postoj k problematike je oslobodzujúci. Všetko a každého máš na háku a nič ťa netankuje. Odvrátenou stranou mince je to, že je to zajačia nora a vyhrabať sa z nej je náročné.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

no mozno sa to tak udeje no ja niesom velmi typ cloveka ktoremu by boli veci na haku.....
yoggy

Terepin napísal: 30 aug 2020, 12:22 Zmysel pre humor je ako nohy: nie každý ich má.
Ze to hovoris prave ty :smt056
Terepin
Addict
Addict

Môj humor je dokonale čierny.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

poprosim neutocte na seba a idealne ani na mna dakujem :)

co sa mna tyka bohuzial u mna to bude asi naozaj tak ako mi povedal raz kamarat co vystudoval psychologiu ja sa do 30tky budem hladat a zistovat ako mam vlastne zit.
yoggy

Hmm to neni len u teba, ale asi u kazdeho. :smt048
Terepin
Addict
Addict

Vôbec nie. Presne číslo neviem, ale poznám ľudí, ktorí sa usadili ešte pred 30kou.
Napísať odpoveď