Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Co je to lacne riesenie?
Napr. FX Audio X3 ci Sabaj D2 je take najviac lacne, schopne riesenie. Z lepsich napr. FX X6, Sabaj D3, Fiio K3....
Napr. FX Audio X3 ci Sabaj D2 je take najviac lacne, schopne riesenie. Z lepsich napr. FX X6, Sabaj D3, Fiio K3....
No tak ničo ako to Sabaj D2 ale pozerám na FiiO K3 tak to sa mi veľmi pozdáva aj vzhľadom, taký trochu lepší budget. Vezmem asi K3. Dá sa u nás kúpiť netreba čakať na ali. No nič asi potom investujem aj do lepších slúchadiel k PC a notebooku na BT nechám len na cesty
. Inak viem to zapojiť aj do viacerých zariadení naraz PC, konzola a tak?
-
Ryan Giggs
VIP
Konkretne fiio K3 ma iba usb vstup, zvysok su vystupy. Ak chces okrem PC pripajat aj nieco ine, treba sa poobzerat inde.
Aha a je niečo v také v cenovej relácii FiiO?
-
Ryan Giggs
VIP
Problem je, že u nas a v CR je vyber značne mizerny. Ten FX X6 je aktualne v novej verzii Mk II, ktora ma aj BT. Da sa kupiť v EU, napr. u audiophonic.fr, čo je seriozny obchod. Pripadne hadam niekde u Poliakov. Tak netreba tak dlho čakať.
Super vďaka ten FX X6 mk2 vyzerá super. Ten francúzsky shop tiež, lepšie ako ali.
-
Ryan Giggs
VIP
Len dodatok, že aj niekde na nemeckom amazone sa isto najde. Či Sabaj, či FX.
Nejaky tip na bezdratove stuple s mikrofonom? Nechcem nejaky vylozene crap produkt na ukor ceny ale co som pozeral tak v Alze najpredavanejsie oba AirPody za 250e na to by som to nevidel
, ma zmysel vobec nieco hladat v cenovom rozsahu okolo 60e ci treba si proste zaplatit?
-
Ryan Giggs
VIP
Airpody su sice mozno najpredavanejsie, ale to z nich nerobi dobre sluchadla. Je to proste dobrym marketingom.
Napr. KZ ma super TWS sluchadla za par €, zvukovo drtia Airpody. Ak ti to nesuri, KZ Z3 pisu coming soon, je to novinka s hybridnym dvojmenicom.
A ak to nutne nemusia byt TWS, tak KZ predava BT kable, takze BT spunty sa daju vyrobit z lubovolnych sluchadiel ktore maju odpojitelny kabel a prisluchajucu koncovku. A to bude zvukovy level z uplne inych galaxii ako ktorekolvek TWS. Aj za zlomok ceny.
Napr. taka kombinacia iBasso IT00 (80€) + najnovsi MMCX BT kabel od KZ (20€). Za 100€ spickovy BT zvuk, aky u TWS nenajdes.
Napr. KZ ma super TWS sluchadla za par €, zvukovo drtia Airpody. Ak ti to nesuri, KZ Z3 pisu coming soon, je to novinka s hybridnym dvojmenicom.
A ak to nutne nemusia byt TWS, tak KZ predava BT kable, takze BT spunty sa daju vyrobit z lubovolnych sluchadiel ktore maju odpojitelny kabel a prisluchajucu koncovku. A to bude zvukovy level z uplne inych galaxii ako ktorekolvek TWS. Aj za zlomok ceny.
Napr. taka kombinacia iBasso IT00 (80€) + najnovsi MMCX BT kabel od KZ (20€). Za 100€ spickovy BT zvuk, aky u TWS nenajdes.
Popravde, tie IBasso sa mi pozdavaju, naviac planoval som ich pouzivat aj ku PC (ci uz v kanclil, tak aj doma) a toto by riesilo dve muchy jednou ranou, dikes za tipa 
-
Ryan Giggs
VIP
Tych moznosti je samozrejme viac, to bol len taky prvy nastrel. Vsetko je len vec toho, kolko chces utratit.
Da sa to aj lacnejsie, napr. take 6 menicove hybridy CCA C12/KZ ZSX za nejakych 30€, to je tiez vysoko, vysoko nadpriemerny zvuk.
Ci teraz novinka CCA CA16, 8 menicove hybridy, CCA C16, 8 menicove tlakove spunty atd.
Do 100€ ma sluchadla s odpojitelnym kablom napr. aj take Fiio (to sa da kupit aj u nas), za 60€ FH1s, FA1, za stovku F9...
A ked ideme cenou este vyssie, tych moznosti je milion.
Inak aj Fiio robi BT kabel, tiez kupitelny u nas. Len je za 40€. Od KZ je ten najnovsi s BT 5.0 za 20€, starsia verzia za nejakych 11€. Ale to uz len z Ciny. A momentalne doprava dost viazne tak to trva.
Len u tych kablov a sluchadiel pozor na konektory. Existuje MMCX (tam je to jasne) a existuje 2 pinovy, ale v 2 verziach. Tak tam si na to treba dat pozor aby ti to pasovalo.
Da sa to aj lacnejsie, napr. take 6 menicove hybridy CCA C12/KZ ZSX za nejakych 30€, to je tiez vysoko, vysoko nadpriemerny zvuk.
Ci teraz novinka CCA CA16, 8 menicove hybridy, CCA C16, 8 menicove tlakove spunty atd.
Do 100€ ma sluchadla s odpojitelnym kablom napr. aj take Fiio (to sa da kupit aj u nas), za 60€ FH1s, FA1, za stovku F9...
A ked ideme cenou este vyssie, tych moznosti je milion.
Inak aj Fiio robi BT kabel, tiez kupitelny u nas. Len je za 40€. Od KZ je ten najnovsi s BT 5.0 za 20€, starsia verzia za nejakych 11€. Ale to uz len z Ciny. A momentalne doprava dost viazne tak to trva.
Len u tych kablov a sluchadiel pozor na konektory. Existuje MMCX (tam je to jasne) a existuje 2 pinovy, ale v 2 verziach. Tak tam si na to treba dat pozor aby ti to pasovalo.
Aké nové slúchadlá?
Ľudia, máte skúsenosti s nejakými bluethoot slúchadlami na beh? Viem že to je individuálne a každému sedia inak, ale aspoň ma na smerujte na čo pozerať. Majú to byť slúchadlá pre priateľku. V podstate ani nejde extra o zvuk, ale o to aby nepadali z uši. Cena tak do 100€. Napríklad niečo takéto https://www.cyberport.de/?DEEP=B619-16R ... c1bb4dd3bf, https://www.cyberport.de/?DEEP=B619-17N ... e73b2ffe55, https://www.saturn.de/de/product/_jbl-r ... %7Cp%7C%7C? Tento typ slúchadiel "za ucho" mi prídu asi ako najlepšia voľba, nie?
-
Ryan Giggs
VIP
MEE audio X6, X7, X8, jays m-six
Super diky. Tie Jays vyzerajú aj dizajnovo pekné. Beriem tie.
caute, BT sluchadla (on alebo over the ear) s mikrofonom, do 120 eur z alzy alebo datacompu?
Pre kancelarsku krysu, ale s co najlepsim zvukom vramci moznosti 
Dakujem
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Meeaudio Matrix 3, a-jays seven, Sennheiser HD 4.40BT (350BT). Len to asi všetko na alze/datakompe nenajdeš.
dakujem. Tie senny vyzeraju fajn, este rozmyslam nad https://www.alza.sk/audio-technica-ath- ... .htm#popis Trochu sa bojim kvality mikrofonu, ale snad to bude OK...
-
Ryan Giggs
VIP
SR30BT nedosahuju zvukovych kvalit vyššie spominanych.
Troska mimo temu. Aky pouzit sluchatkovy kabel? Obycajny kabel z GMka je predpokladam blbost. Ked som daco hladal tak som nasiel len nahradne pre sluchatka co maju odpojovatelny kabel.
Sluchatka mam ATH-AD500
Napajkovat si to zvladnem akurat dufam ze ich neposerem pri rozoberani.
Sluchatka mam ATH-AD500
Napajkovat si to zvladnem akurat dufam ze ich neposerem pri rozoberani.
-
Ryan Giggs
VIP
Možnosti maš viac. Nevidim problem použiť ani kabel z GMka. Najortodoxnejšia možnosť kupiť nejaky značkovy jack, kabel na metraž a oplet, a cele to vyrobiť. Taky značkovy jack napr. Neutrik stoji 3-4€. Najlepšie to kupiť niekde v radioamaterovi či nejakom muzikery. Aj keď masovo sa 3 žilove kable nepredavaju, snaď nejaky z mikrofonovych (aj keď da sa aj z 2-žily). Veľmi obľubeny kabel z ktoreho sa robi sluchadlovy je napr. Kimber Kable PBJ, aj keď skôr k drahšim sluchadlam ako tvojim, lebo to nie je 5 eurova (ale veľmi kvalitna) zaležitosť (cca 20€ meter).
Pripadne ak sa ti s tym nechce veľmi babrať, kupiť nejaky kvalitnejši už hotovy predlžovak jack-jack a odstihnuť z jednej strany koncovku.
Inak na neodpojiteľne AD bol svojho času veľmi popularny odpojiteľny mod, mnoho ľudi si to prerabalo. Tak možno už aj o tomto pripadne porozmyšľať. Aj nejake video navody myslim na to boli. To len tak pomimo.
Pripadne ak sa ti s tym nechce veľmi babrať, kupiť nejaky kvalitnejši už hotovy predlžovak jack-jack a odstihnuť z jednej strany koncovku.
Inak na neodpojiteľne AD bol svojho času veľmi popularny odpojiteľny mod, mnoho ľudi si to prerabalo. Tak možno už aj o tomto pripadne porozmyšľať. Aj nejake video navody myslim na to boli. To len tak pomimo.