cavte seci....ak mozte tak mi skuste poradit lebo sa neviem rozhodnut ktory z tychto mobilo si mam zobrat.....prave sa mi skoncil pausal a chcel by som nejaky new mobil.....thanks za rady
hmmmm....mne sa naopak vieac paci K700, aj preto ze CX75 sa mi zda prilis velky.....funkciovo ako som pozeral su na tom rovnako, akurat CX ma moznost zväcsit pamät o MMC RS kartu.....ale inac diky
no to neviem ci to ma lepsi fotak, ale asi hej.....a co sa tyka toho PUSH TO TALK, to je sice pekne len neviem de by som to vyuzil.....v mobiloch to este mnohych nie je
ja mam K700 a mozem len doporucit.pokial nehces pouzivat mobil ako mp3 prehravac, tak tych 41MB ti bude bohato stacit.myslim,ze co sa tyka kvality konstrukcie a firmwaru bude na tom K700i lepsie, pretoze sa uz dlhsie vyraba. siemensi boli furt vadne telefony
NIEEEE Siemens NIE , bracho si ho vzal a spravil chybu pretoze na siemense ani niektore videa nejdu prehrat ktore na K750 idu ....urcite by som zobral SE. Starsie siemensy boli v kvalite a tiez funkciach na spici no od rady x60 sa to neda s mobilmi SE ani porovnat.
Aj kvalita fotenia a natacania je pri SE urcite vacsie hlavne v tmavsich priestoroch NEPOZERAJTE KOLKO TO MA MegaPixelov treba si kuknut fotku z Siemensu a zo SE a uvidite
Jednoznacne k700, ja ho mam a som velmi spokojny, ma vsetko (az na pamätovu kartu). Jedine slabe miesto je vydrz. Denne pocuvam asi 2 hodiny mp3 a vydrzi mi 2-3dni, ale az tak to nevadi
mal som K700i a uz by som ho nechcel, radsej N6020, aj ked sa to neda porovnat , su to ine kategorie. ale K700i budes nabijat kazdu chvilu - garantujem. inak sa mi ten telefon zdal aj dost velky
Ja som si vcera kupil Sony Ericsson k700i neviem si ho vynachvalit iked som xcel k750i.Ale aj ten Siemens ma moc good funkcie.
Ja som mal doteraz same Siemensi a myslel som si ze su najlepsie,kym som nevyskusal Sony Ericsson.
no tak bracho dostal siemensa cx75 na vianocve je to super mobil a o moc lepsi nez Se aspon podla man alen co ams stve nejak sa neda posielat cez blutut teda ked posielam dam hladat nove zariadenie a vobec to nemoze najst tak to neviemc o tam moze byt ale inak o moc lepsi a tych 262 kilo farieb tak nieje o com
A co takto Motorola V3 RAZR? Rozmyslam nad jej kupou. Mate niekto skusenosti? Podarilo sa uz nejakemu majitelovi rozbehat dodavany soft + USB kabel (Orange)?
0908 napísal:no tak bracho dostal siemensa cx75 na vianocve je to super mobil a o moc lepsi nez Se aspon podla man alen co ams stve nejak sa neda posielat cez blutut teda ked posielam dam hladat nove zariadenie a vobec to nemoze najst tak to neviemc o tam moze byt ale inak o moc lepsi a tych 262 kilo farieb tak nieje o com
Je normálne, že každý si chváli svoje - keď už do toho vrazil peniaze... S môjím SE K700i som nemal najmenšie problémy rozchodiť bluethoot takže ja som spokojný s ním
tomexx napísal:Bude mi s CX75 fungovat datovy kabel, kt. pouzivam aj s S55 a M55?
neviem, Siemensiky nepouzivam, len hovorim ze z tychto dvoch telefionov je lepsi SIemens...ale tipujem ze ten kabel ti nepojde...bo ja mam Nokiu 6610i a otec 6230i a uz mu nejde moj kabel...
mirak2 napísal:neviem, Siemensiky nepouzivam, len hovorim ze z tychto dvoch telefionov je lepsi SIemens...ale tipujem ze ten kabel ti nepojde...bo ja mam Nokiu 6610i a otec 6230i a uz mu nejde moj kabel...
Ale aj s S65 fungoval fpoho a myslim, ze CX75 ma rovnaky konektor takze teoreticky by to mohlo fachat...