Cyberpunk 2077
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cyberpunk 2077
No odkedy som odisiel na vysku (pred 7r.) tak som nejako prestal hrat. Ale toto by ma mohlo nakopnut do kupy stroja konecne
. Vyzera to super.
Autori znova posunuli vydanie cyberpunku, tentoraz na koniec novembra. Hra je vraj hotová, teraz v júni ju budú môcť hrať novinári a mali by sme sa dočkať "preview" (prekladá sa to ako prvý dojem z hry?). CDPROJECT si chce nechať viac času na vybalancovanie herných mechaník a odstránenie bugov.
Len o mesiac je super správa. Lepšie ako by mali na ďalší deň vydať update balíček o veľkosti 40 GB.
Ja som to tak trochu cakal, velky vplyv na to ma urcite aj vydanie novych konzol.
-
lekoklatik
VIP
Ja som cital reakcie :fanusikov: na ten odklad a je mi do placu.
Ja by som velmi chcel aby firmy prestali davat deadline a vydali hru vtedy ked je hotova.
Rozumiem preco sa to takto robi, len mi je z toho na grc. Pokial to vydaju vtedy ked s tym budu sami spokojny, nech maju casu kolko chcu. Zial nieco take si dovoli len par firiem, ako napriklad valve, nedavno ma milo prekvapil doom ze to prelozili lebo to chceli spravit dobre a tak isto teraz cd projekt. Takymto studiam naozaj fandim. Ist proti vsetkemu co dnes pozname a nevazime si.
Ako keby ludia teraz nemali co hrat... Strasny konzum sme tu vytvorili. Na vsetko.
Sorry za taky vylev
Ja by som velmi chcel aby firmy prestali davat deadline a vydali hru vtedy ked je hotova.
Rozumiem preco sa to takto robi, len mi je z toho na grc. Pokial to vydaju vtedy ked s tym budu sami spokojny, nech maju casu kolko chcu. Zial nieco take si dovoli len par firiem, ako napriklad valve, nedavno ma milo prekvapil doom ze to prelozili lebo to chceli spravit dobre a tak isto teraz cd projekt. Takymto studiam naozaj fandim. Ist proti vsetkemu co dnes pozname a nevazime si.
Ako keby ludia teraz nemali co hrat... Strasny konzum sme tu vytvorili. Na vsetko.
Sorry za taky vylev
To je len hlucna mensina. Vacsina ludi to podla mna chape. A musis uznat ze hype je velmi velky, podla zverejneneho gameplay videa sa mame na co tesit a CDR dava zaruku ze to nedopadne ako napriklad prvy Watch Dogs. Odklad zamrzi hlavne kvoli tym ocakavaniam. V poslednych rokoch sme si zvykli ze hry teraz casto vychadzaju v stave ktory by sa pred 10-15 rokmi nemohol povazovat ani za betu 
Nefinancuje ich katolícka charita. Tá hra je obchodný projekt a z tohto hľadiska bude lepšie, keď hra nevýjde po letných prázdninách, ale tesne pred vianočnou sezónou. Treba ho ale prispôsobiť vydaniu titulov od konkurencie + k tomu hry na novú generáciu konzol.
Ak by sa im vývoj daril rýchlejšie, tak mohli hru vydať v riadnom termíne (apríl 2020) a zarobili by strašne dobre, vzhľadom na koronakrízu. Hold nikto nemá vešteckú gulu.
Ale osobne sa nesťažujem. Aj tak teraz nemám prachy na nový comp. Aspoň mám čas si našporiť.
Plus bolo by to pre mňa sklamanie, keby vydali hru v stave ako NO MANS SKY...
Ak by sa im vývoj daril rýchlejšie, tak mohli hru vydať v riadnom termíne (apríl 2020) a zarobili by strašne dobre, vzhľadom na koronakrízu. Hold nikto nemá vešteckú gulu.
Ale osobne sa nesťažujem. Aj tak teraz nemám prachy na nový comp. Aspoň mám čas si našporiť.
Na steame je spusteny preload. Servery to akosi nezvladaju, mne to na 600 Mbit linke stahuje rychlostou 200-300 KBps 
Ak sa to nezlepsi tak to budem mat akurat za 3 dni stiahnute.
//pomenil som download servery - Cesko, Madarsko a nakoniec Ukrajina - Lviv a odtial to nakoniec ide plnou rychlostou.
Ak sa to nezlepsi tak to budem mat akurat za 3 dni stiahnute.
//pomenil som download servery - Cesko, Madarsko a nakoniec Ukrajina - Lviv a odtial to nakoniec ide plnou rychlostou.
-
007miroslav007
Expert
Inak úplne čisto teoreticky - Google Stadia je na vyskúšanie na mesiac zadarmo ( opravte ma ak to tak nie je ) a je tam aj Cyberpunk 2077. Tak rozmýšľam to najskôr vyskúšať tam a potom ak by to bolo ok tak kúpiť...
Aj na Stadia si musíš hry kupovať.
Tak tak + Stadia ma dost problemy s latenciou a dojem z hry moze byt o to horsi. Radsej si pockaj na benchmarky, vzhladom na popularitu hry ich bude vela a urcite najdes benchmark aj pre svoj CPU a GPU.
V recenziach to zatial dostava vysoke hodnotenia a na zaklade toho si mozes urobit obraz o tom ako ti to pojde a ci sa ti bude pacit.
A ak by ti to nestacilo tak na steame mozes hru vratit ak mas nahrate menej ako 2 hodiny.
V recenziach to zatial dostava vysoke hodnotenia a na zaklade toho si mozes urobit obraz o tom ako ti to pojde a ci sa ti bude pacit.
A ak by ti to nestacilo tak na steame mozes hru vratit ak mas nahrate menej ako 2 hodiny.
-
cORP.
Addict
na com to budete hrat ? zajtra idem pre krabicu k series x, no priatelka to chce hrat tiez, mam teraz dilemu, ci to na pc upiratim, nechce sa mi zas kupovat dve verzie, ach jaj toto je zivot
Ja na PC, podarilo sa mi ukoristit RTX 3080 teda nie je o com. Ale zacnem az cez den, nebudem cakat do 1:00 a potom sa to pokusat hrat v noci.
Novy game ready NVIDIA driver mam takze pojde aj DLSS a verim ze vsetko ostatne bude v pohode kedze je to len single player a nehrozi ze by boli servery nedostupne.
Autoeditácia príspevku po 17 hod 52 min 55 sek:
Trochu som dnes sledoval reakcie na internete a vyzera to tak, ze konzolove verzie maju problemy s bugmi. Na PC som si vsimol len jeden drobny bug ked vo vzduchu ostal visiet mobil ale inak nic.
Graficka dostava zabrat, ale mam stabilne nad 60 fps na plnych detailoch s ray tracingom a DLSS v 1440p.
Pod 60 fps to ide pri jazde autom.
Zatial mam odohrate iba 3 hodiny a prve dojmy su take, ze mesto posobi prepracovane, je plne ludi a vyzera to tak ze vsade sa da nieco robit. 1 prejdenie hry urcite nebude stacit.
Novy game ready NVIDIA driver mam takze pojde aj DLSS a verim ze vsetko ostatne bude v pohode kedze je to len single player a nehrozi ze by boli servery nedostupne.
Autoeditácia príspevku po 17 hod 52 min 55 sek:
Trochu som dnes sledoval reakcie na internete a vyzera to tak, ze konzolove verzie maju problemy s bugmi. Na PC som si vsimol len jeden drobny bug ked vo vzduchu ostal visiet mobil ale inak nic.
Graficka dostava zabrat, ale mam stabilne nad 60 fps na plnych detailoch s ray tracingom a DLSS v 1440p.
Pod 60 fps to ide pri jazde autom.
Zatial mam odohrate iba 3 hodiny a prve dojmy su take, ze mesto posobi prepracovane, je plne ludi a vyzera to tak ze vsade sa da nieco robit. 1 prejdenie hry urcite nebude stacit.
-
Yos
Professional
Tiež fungujem na PC verzií a všimol som si, že sa v exteriéri vedľa mňa objavovali / spawnovali ľudia. Zatiaľ jediná chyba, čo som si všimol.
Inak mám z toho veľmi dobré pocity, na plných detailoch pri R5 3600 a RX 580 8GB ide plynulo okolo 55-60fps.
Inak mám z toho veľmi dobré pocity, na plných detailoch pri R5 3600 a RX 580 8GB ide plynulo okolo 55-60fps.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ja to hram na PS4 Slim a uz je vidno ze to konzola nezvlada. Tie fps dropy tam citim.
Grafika tiez nie je bohvie co.
Hned ako sa otvoril open world tak prvu hlavnu misiu som mal bugnutu ze som v nej nevedel pokracovat nastatie loadnutie savu pomohlo
Grafika tiez nie je bohvie co.
Hned ako sa otvoril open world tak prvu hlavnu misiu som mal bugnutu ze som v nej nevedel pokracovat nastatie loadnutie savu pomohlo
-
Nadeo
Guru wannabe
No zatial ma to dost bavi, 7 hod iba kym sa dostanete za "intro". Urcite to bude na viac prejdeti, kedze kazda vacsina misia ma viac moznosti ako ju mozte splnit. No a mnozstvo contentu tam vyzera byt nekonecne, neviem co skorej robit, obcas mi to prijde az moc
.
Co sa bugov tyka tak nejake boli, ale nic take kde by som nevedel pokracovat. Ale kamos co to hra na PS4 Pro vravel, ze je to skarede, nehratelne a asi to bude az na PS5 prechadzat cele...
Co sa bugov tyka tak nejake boli, ale nic take kde by som nevedel pokracovat. Ale kamos co to hra na PS4 Pro vravel, ze je to skarede, nehratelne a asi to bude az na PS5 prechadzat cele...
na ps4 je to absolutne otrasne a nehratelne
som velmi prekvapeny ze moja gtx 1080 8gb to zvlada na 50fps na 2k v kombinacii na strednych a vysokych detailoch - to mesto tam vyzera brutalne
som velmi prekvapeny ze moja gtx 1080 8gb to zvlada na 50fps na 2k v kombinacii na strednych a vysokych detailoch - to mesto tam vyzera brutalne
No este sa to da hrat na geforce now a stadii co bude mozno lepsie ako na starych konzolach.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Na PS4 som mal dalsiu misiu bugnutu, kde som zas musel znova nacitat save.
Hra mi uz aj crashla.
Niektore casti su plne ludi a aut a niektore su uplne prazdne. Niekedy idem peso po moste pre auta a nestretnem ani jedno auto. Trocha divne. Vsade milion stankov a nic si z nich nevies kupit. NPC v oblasti kde je vas byt stale stoja na rovnakom mieste a nic nerobia alebo opakuju dokola to iste.
Tolke roky developmentu , tolko odkladov, 50gb day one patch. Toto som vazne necakal od CD Projekt Red
Zatial celkom sklamanie. Asi len dohram main story a potom si to znovu zahram ked mi pride PS5, aj ked som pocul, ze na ps5 to tiez nie je bohvieco
Hra mi uz aj crashla.
Niektore casti su plne ludi a aut a niektore su uplne prazdne. Niekedy idem peso po moste pre auta a nestretnem ani jedno auto. Trocha divne. Vsade milion stankov a nic si z nich nevies kupit. NPC v oblasti kde je vas byt stale stoja na rovnakom mieste a nic nerobia alebo opakuju dokola to iste.
Tolke roky developmentu , tolko odkladov, 50gb day one patch. Toto som vazne necakal od CD Projekt Red
Zatial celkom sklamanie. Asi len dohram main story a potom si to znovu zahram ked mi pride PS5, aj ked som pocul, ze na ps5 to tiez nie je bohvieco
To so stankami som si dnes uvedomil aj ja. Mesto je na prvy pohlad plne ale pri blizsom preskumani sa vlastne nikam neda vojst a nic sa neda kupit. Narazil aj na NPC na ulici s tabulou "The end is near" v ruke. Gestikuloval akoby nieco hovoril alebo kazal no bol ticho a ked som chcel zacat rozhovor tak daval len klasicke hlasky na styl "I am busy".
ALE musim povedat ze questy ma zatial bavia, mam za sebou nieco vyse 8 hodin a z pribehoveh hladiska je to uplne ok. Graficky je to uzasne, no prostredie je staticke.
Teraz nedavno som druhykrat dohral Control a cakal som ze prostredie v Cyberpunku sa bude dat znicit aspon na 50 % toho ako v Control. No a nie
Takze zatial hodnotim Cyberpunk ako klasicku AAA hru, ktora ma urcite co ponuknut a gameplay bude urcite na viac ako dnes standardnych 10-20 hodin. A uz len to je plus. Na vyrazne bugy som zatia vobec nenatrafil.
Problemom je ze hype bol obrovsky a z toho vyplyval aj tlak na vydanie. Evidentne to potrebovalo este par mesiacov na doladenie. A to hovorim o PC verzii, nie o verzii na predchadzajucu generaciu konzol. Na tie to podla vsetkeho ani nemalo vyjst pretoze je to uplna pohroma.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 10 min 21 sek:
Vysiel hotfix pre PC aj PS verziu: https://www.cyberpunk.net/en/news/37043/hotfix-1-04
ALE musim povedat ze questy ma zatial bavia, mam za sebou nieco vyse 8 hodin a z pribehoveh hladiska je to uplne ok. Graficky je to uzasne, no prostredie je staticke.
Teraz nedavno som druhykrat dohral Control a cakal som ze prostredie v Cyberpunku sa bude dat znicit aspon na 50 % toho ako v Control. No a nie
Takze zatial hodnotim Cyberpunk ako klasicku AAA hru, ktora ma urcite co ponuknut a gameplay bude urcite na viac ako dnes standardnych 10-20 hodin. A uz len to je plus. Na vyrazne bugy som zatia vobec nenatrafil.
Problemom je ze hype bol obrovsky a z toho vyplyval aj tlak na vydanie. Evidentne to potrebovalo este par mesiacov na doladenie. A to hovorim o PC verzii, nie o verzii na predchadzajucu generaciu konzol. Na tie to podla vsetkeho ani nemalo vyjst pretoze je to uplna pohroma.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 10 min 21 sek:
Vysiel hotfix pre PC aj PS verziu: https://www.cyberpunk.net/en/news/37043/hotfix-1-04