nefunkčný internet / HP Probook 4535s
nefunkčný internet / HP Probook 4535s
zdravím všetkých!
mám menší problém so starším notebookom (na ktorom je momentálne windows 7, ak to je podstatné) a počas čistenia sa stalo čosi, čo znefunkčnilo internet.
ikonka internetu je vpravo dole prečiarknutá červeným Xkom - "nepripojené - pripojenia sú dostupné" to vypisuje, no na wifi sa pripojiť nedá...
vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť. Už som veľa pátral a viem, že treba nejaký driver stiahnuť, ale aký a odkiaľ - to neviem...
ďakujem
mám menší problém so starším notebookom (na ktorom je momentálne windows 7, ak to je podstatné) a počas čistenia sa stalo čosi, čo znefunkčnilo internet.
ikonka internetu je vpravo dole prečiarknutá červeným Xkom - "nepripojené - pripojenia sú dostupné" to vypisuje, no na wifi sa pripojiť nedá...
vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť. Už som veľa pátral a viem, že treba nejaký driver stiahnuť, ale aký a odkiaľ - to neviem...
ďakujem
Re: nefunkčný internet / HP Probook 4535s
to úplne nevie, čo to bolo za čistenie
vďaka za link - navolil som verziu OS, no neviem, ktorý driver stiahnuť
vďaka za link - navolil som verziu OS, no neviem, ktorý driver stiahnuť
Skús prvý Atheros 2011 Wireless LAN Driver
Daj sem screen zo Správca zariadení a rozklikni Sieťové adaptéry.
Nainštaluj si ten program a sprav sken https://www.driveridentifier.com
Budeš vedieť , ktorý ovládač potrebuješ.Tam vyššie na tom screene máš nerozpoznaný ovládač.
Budeš vedieť , ktorý ovládač potrebuješ.Tam vyššie na tom screene máš nerozpoznaný ovládač.
vyhodilo mi to tento list, no čo konkrétne mám nainštalovať len pre internet neviem + nič mi nejde stiahnuť priamo bez registrácie... Absolútne tomu nerozumiem, žiaľ...
Nezobrazil sa tam chýbajúci ovládač.Skús sken cez https://www.drivereasy.com Ten aj nainštaluje ovládač.Ak to nepôjde porieši sa to ináč.
nejde to - scan síce prebehne, ale potom to vypíše eror... Možno to je tým, že nemám internet = čiže automaticky mi to tak či tak ten driver nemôže nainštalovať...
Jaj, ja že si pripojený na net cez kábel.
nie, bohužiaľ... pardon, ak som to zle napísal - jediná možnosť je pre mňa na tom notebooku s wifi a tak všetko sťahujem cez druhý PC a prenášam cez USB
Tak dobre.Klikni si hore na ten ovládač,Network kontroller, pravým tlačidlom Vlastnosti-Podrobnosti-a tam si preklikni Identifikácie hardvéru a daj sem tie hodnoty.
Tak si stiahni z tej stránky NTB :
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver for Microsoft Windowssystem software Manager Icon a skús nainštalovať.
Dúfam, že NTB nemá iba mechanický prepínač niekde na boku, ktorý si vypol.
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver for Microsoft Windowssystem software Manager Icon a skús nainštalovať.
Dúfam, že NTB nemá iba mechanický prepínač niekde na boku, ktorý si vypol.
boh ti žehnaj, konečne sa to na tej herke rozbehlo... snáď to aj bude fungovať. Ďakujem ti veľmi pekne 
To je dobre.
Teraz môžeš spraviť na skúšku ten sken cez DriverEasy, čo vyhodí.
Teraz môžeš spraviť na skúšku ten sken cez DriverEasy, čo vyhodí.