ta moralka spociva v tom, ze ten pokrytecky zlodej a podvodnik na cele narodnej rady sa mal hned v prvy den zbalit a vypadnut, ale on namiesto toho ide vydierat tym, ze opusti vladu a druhy pokrytec na cele otvorene priznava, ze to nemoze dopustit lebo jeho poslanecky klub je plny uplatnych oportunistov, ktorych ani sam nepoznaretkvic napísal:V čom vlastne tkvie tá ich dookola premielaná morálka.
1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Tak ale to vedeli v SaS a Za ludi už v momente kedy podpisovali koaličnu zmluvu. Teraz ako idu ukazovať luďom že s 12% tu budu vladnuť republike? To si nemohli toto diviadielko nechať na volebný boj? Aha, ale to by nemali s kým poskladať vládu.
Kollár to išiel vyskúšať, jemu je lepšie byť vo vláde s opozíciou, tam sa budú ovela viac kryť a tunelovanie rozpočtu pôjde ovela jednoduchšie. Jemu to v podstate vyhovuje, lebo ak si počká pol roka na novú vládu, alebo bude v strehu celé 4 roky, tak si vyberie radšej prvú možnosť, v jeho vyhláseniach sa neohrazdoval voči lsns, nenazval ich fašistami, síce rozpráva, že rodinu jeho babky všetku poslali do koncentráku, no tam to aj končí.
Ďalšia vec, ktorá mu vyhovuje, je zbaviť sa jeho ambiciózneho plánu stavať nájomné byty, "chcel som, no nedalo sa, ale rozhodne sa toho nevzdám, a ak ma zvolíte, tak ich postavím 20.000" ale tento raz s pelegrínym na čele, to budú kšefty.
Kollár to išiel vyskúšať, jemu je lepšie byť vo vláde s opozíciou, tam sa budú ovela viac kryť a tunelovanie rozpočtu pôjde ovela jednoduchšie. Jemu to v podstate vyhovuje, lebo ak si počká pol roka na novú vládu, alebo bude v strehu celé 4 roky, tak si vyberie radšej prvú možnosť, v jeho vyhláseniach sa neohrazdoval voči lsns, nenazval ich fašistami, síce rozpráva, že rodinu jeho babky všetku poslali do koncentráku, no tam to aj končí.
Ďalšia vec, ktorá mu vyhovuje, je zbaviť sa jeho ambiciózneho plánu stavať nájomné byty, "chcel som, no nedalo sa, ale rozhodne sa toho nevzdám, a ak ma zvolíte, tak ich postavím 20.000" ale tento raz s pelegrínym na čele, to budú kšefty.
Konečne začínaš aspoň vzdialene rozumieť Matovicovi a jeho dilemam
neviem ci pozerate schodzu, no opozicia si pekne podava pokrytecke postavenie koalicie. Koalicia mlci, ved nic ine ani nemoze robit, dobre vedia ze su pokrytci. Este dobre ze tieto schodze nikto nepozera.
Je ale smutne ako Boris z tohoto vyviazol, dokonca najlepsie zo vsetkych. Sam sa necha odvolavat, dal moznost Za ludi a SaS nech sa postavia za svoje vyjadrenia ze ma odstupit (no ti si to samozrejme nemozu dovolit ze budu pricinou rozpadu vlady). Matovic z toho vysiel ako ritolizac Kollara. A Boris, ten povydieral vladu, dal moznost nech nastane spravodlivost a ponizil partnerov. Na to ze Boris je v podstate stale novacik v politike, z toho pekne vykluckoval.
Je ale smutne ako Boris z tohoto vyviazol, dokonca najlepsie zo vsetkych. Sam sa necha odvolavat, dal moznost Za ludi a SaS nech sa postavia za svoje vyjadrenia ze ma odstupit (no ti si to samozrejme nemozu dovolit ze budu pricinou rozpadu vlady). Matovic z toho vysiel ako ritolizac Kollara. A Boris, ten povydieral vladu, dal moznost nech nastane spravodlivost a ponizil partnerov. Na to ze Boris je v podstate stale novacik v politike, z toho pekne vykluckoval.
16:24 - Šéfka poslaneckého klubu SaS Anna Zemanová informovala, že žiaden z poslancov SaS sa nezúčastnil hlasovania o odvolávaní Borisa Kollára
Jana Žitňanská zo strany Za ľudí uviedla, že ani poslanci zo Za ľudí sa nezúčastnili hlasovania.
Nejak mi teraz nie je jasné, že kto všetko teda hlasuje. A keď oni ho chceli odvolať, prečo teda nehlasujú.
Jana Žitňanská zo strany Za ľudí uviedla, že ani poslanci zo Za ľudí sa nezúčastnili hlasovania.
Nejak mi teraz nie je jasné, že kto všetko teda hlasuje. A keď oni ho chceli odvolať, prečo teda nehlasujú.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pretoze by im potom kazdy vycital zvalenie dalej vlady, ktora bola hradza proti Ficovi. A je uplne jedno, ze Kolar sa zachoval ako vydierac a pokrytec.zuzanuska napísal:Nejak mi teraz nie je jasné, že kto všetko teda hlasuje. A keď oni ho chceli odvolať, prečo teda nehlasujú.
Respektive sa na to da pozerat ako pri volbych, ked hodis prazdny listok, je to vyjadrenie toho, ze sa im vzniknuta sitacia napaci a nema rozumne vychodisko.
oni chceli aby odisiel prec z postu predsedu vlady DOBROVOLNE, nie aby s tym povalil celu vladu. jesitny a samoluby borisko si ale povedal, ze bud ostane alebo odide cela strana a to nikto nechce. taktiez by tym porusili koalicnu zmluvu.zuzanuska napísal:Nejak mi teraz nie je jasné, že kto všetko teda hlasuje. A keď oni ho chceli odvolať, prečo teda nehlasujú.
Je to riadny hnup ten kollar, dnes to dal na Fica, fuj ked ho pocujem, tak mi je az zle. Keby bol normalny clovek tak odstupy da tam nejakeho svojho tajtrlika a basta. Ale on je sebec, mysli si, ze je pan sveta a potrebuje to poziciu, presne ako Danko. aby sa mohol vsade pretrcat a hovorit "pre ludi", ktore ked pocujem, tak ...., hnus. Sas a za ludi nemali inu moznost. Matovic je proste blbec, ktory to absolutne nezvlada manazovat, kollar snim zameta ako s handrou.
Teraz zas idu potraty riesit, lebo co tam po ekonomike.
Teraz zas idu potraty riesit, lebo co tam po ekonomike.
-
AllGoneDead
Medium Star
Praveze mali. Od zaciatku s nimi zameta Kollar a Matovic. Mali sa dohodnut, a vysvetlit im, ze 78 je viac nez 72. Preco by ich malo zaujimat, ci Matovicovi ludia ujdu? A strasit predcasnymi volbami a navratom Smeru? Tak nech to deleguju na uradnicku vladu a ukazu, ze nebudu pouzivat praktiky Smeru.Pascalwb napísal: Sas a za ludi nemali inu moznost. Matovic je proste blbec, ktory to absolutne nezvlada manazovat, kollar snim zameta ako s handrou.
Kollár vs. Šeliga:
Ak si myslíš, že ty a a väčšina študentov na tvojej škole viedli v prácach výskum, tak mi vypíš tie práce nech sa nato pozriemgorsche napísal: Tak to si nam teda uviedol veci na spravnu mieru. U nas vacsina prac boli priamo vyskum. Studujem fyziku. Uznavam ako ty, ze Kollar nema preco odstupit. Jediny dovod na odstupenie by bol, ze ludom by vadilo ze je zlodej, kradne myslienky inych a ktovie ako si ulahcuje pracu pre Slovensko vo vlade ked si musel ulahcit pracu na diplomovke. Ale ludom to ocivide nevadi ze je vlastne lenoch, klamar a zlodej takze ziaden dovod nie je. Mame len taku vladu akych mame obcanov.
Aj keď semestrálky v mojom obore majú zväčša nejaký prínos (hlavne tie neskoršie), ako krátke zadania na predmety som písal už aj práce bez prínosu, len súhrn z niekoľkých zdrojov (mimochodom, ak sú správne urobené, je to výborný spôsob ako sa naučiť viac o danej téme).
Očividne aj takéto práce sa dajú napísať bez toho, aby si mal 50% zhodu - a to som písal po anglicky, čiže žiadne také, že si len preložím anglický zdroj do slovenčiny (wtf ináč) A áno, u nás aj zadania na predmety prechádzajú anti-plagiátorským systémom. No očividne sa cez to dá prejsť. Stačí parafrázovať a vybudovať si vlastné argumenty a vlastný záver.
To, že v Borisovom obore sa zväčša nerobí výskum, nie je dobrý dôvod na to, aby mal opajcnutú polku práce
Očividne aj takéto práce sa dajú napísať bez toho, aby si mal 50% zhodu - a to som písal po anglicky, čiže žiadne také, že si len preložím anglický zdroj do slovenčiny (wtf ináč) A áno, u nás aj zadania na predmety prechádzajú anti-plagiátorským systémom. No očividne sa cez to dá prejsť. Stačí parafrázovať a vybudovať si vlastné argumenty a vlastný záver.
To, že v Borisovom obore sa zväčša nerobí výskum, nie je dobrý dôvod na to, aby mal opajcnutú polku práce
eeehrm.... Doxxing much?Empharko tiež veľký výskumník, ale názov práce nepovedal...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ten paradox, ked ani minister skolstva nema koser diplomovku 
-
starysomar
Hardcore addict
KTO ju v dnešných časoch dokáže napísať "s nulovou zhodou" ?
ehm, kazdy kto vie pouzivat citacnu normu ci software na pomoc s nou. nie je problem citovat, len to treba urobit dobre.
skopirovat celu bakalarku do diplomovky strasne degraduje jeho titul. za dva roky neprisiel na nic nove, ked mohol pokracovat v teme? ja som v teme pokracoval a dovolenu len jedinu kapitolu. tym, ze sa u nas menili zadania a nazvy, nebol tam priestor na prekopirovanie celej predoslej prace. ale kde sa dalo tak som svoje zavery citoval.
skopirovat celu bakalarku do diplomovky strasne degraduje jeho titul. za dva roky neprisiel na nic nove, ked mohol pokracovat v teme? ja som v teme pokracoval a dovolenu len jedinu kapitolu. tym, ze sa u nas menili zadania a nazvy, nebol tam priestor na prekopirovanie celej predoslej prace. ale kde sa dalo tak som svoje zavery citoval.
Skôr by sme sa mali pýtať inak. Kto dnes dokáže napísať diplomovku so zhodou niekoľko desiatok percent a stále za ňu získať titul?starysomar napísal:KTO ju v dnešných časoch dokáže napísať "s nulovou zhodou" ?
-
harrison314
Hardcore addict
Takto, pri prirdnych vedach je akcpetovana zhoda okolo 3%, pretoze pouzivas rovnaky jazyk atd... ale samozrejme nie, ak su tie tri percenta na jednom mieste (opises celu stranu).starysomar napísal:KTO ju v dnešných časoch dokáže napísať "s nulovou zhodou" ?
Pri pravnych veciach je to okolo 10%, ale len na citovanie zakonov (lebo tie sa nedaju parafrazovat), ale ak opajcnes pracu svojho veduceho, tak to akcpetovatelne nie je.
Tiez zalezi od algoritmu vyhodnotenia zhody, ine percento dostanes pri metode N-gramov, ine pri LCSa ine pri Greedy string tiling.
Hmm, je chyba aj to, keď Goring napísal prácu zo svojej bakalárky ? Aj vtedy ukradol duševné vlastníctvo ? Čiže okradol sám seba ?
Či akých chýb sa vlastne dopustil on ? Sranda je, že sa riešia stále nejaké zhody, ale to aký má práca prínos, či je odborná alebo či naozaj v nej nie sú popísané hlúposti už nerieši nikto...
Starý somár - skôr je otázka ako je možné napísať na viac ako 20%
Kamarát mal zhodu 0,00% (Ja pod 1% a moc som to počas písania ani neriešil)
Starý somár - skôr je otázka ako je možné napísať na viac ako 20%
Treba vládu pochváliť, ludia konečne dostanú viac než za Fica
Dôchodci a študenti vlaky a autobusy zadarmo, 200€ tehotenská dávka od 4 mesiaca, skoro dvojnásobne sa dôchodcom zvýši výška vianočného príspevku, neviem čo tam frflali jeden aj druhý smerák, že nehorázne zrušenie 13 dôchodkov, veď predsa dostanú vyššie 13 dôchodky ako majú napr. v Rusku, taký smerácky vzor, a oni sa ešte rozdrapujú. Vidno, že im nechutná ich vlastná medicína.
Dokonca aj doplatky za lieky luďom zrušia, ak je to najlacnejšia varianta, tá banda smerácka to nedokázala prijať ani za 12 rokov. Jediné čo bolo trochu menej štedré je asi to zrušenie obedov zadarmo a nahradenie za dvojnásobný daňový bonus pre dieta do 15 rokov, neviem či zacielili správne na tú najchudobnejšiu skupinu pre ktorú to bolo určené.
/edit
Dokonca aj doplatky za lieky luďom zrušia, ak je to najlacnejšia varianta, tá banda smerácka to nedokázala prijať ani za 12 rokov. Jediné čo bolo trochu menej štedré je asi to zrušenie obedov zadarmo a nahradenie za dvojnásobný daňový bonus pre dieta do 15 rokov, neviem či zacielili správne na tú najchudobnejšiu skupinu pre ktorú to bolo určené.
/edit
takže oprava, potom je to v poriadku.„Naďalej zostanú obedy takmer zadarmo pre deti zo sociálne odkázaných rodín či tých detí, ktorých rodičia sú nezamestnaní," pripomenul Sulik
-
harrison314
Hardcore addict
A k tomu sme dostali poriadnu davku krestnskeho fundamentalizmu, sliapanie po reprodukcnych pravach a kriminalizaciu interupcii.