ako formatovat m2 disk v notebooku?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ako formatovat m2 disk v notebooku?
caute ako formatovat m2 disk v notasi?skusal som stiahnut ubuntu, ale tam ten disk nevidim
nic ine ma nenapada,chcem ho mat na low format ak sa da
Re: ako formatovat m2 disk v notebooku?
Aky mas dovod na low level format? Ides ten disk predavat? Inak nevidim zmysel na LLF.
-
typek61
Darca
prepina windows 10,nevie najst kameru na windows hello(predtym islo),obcasne zaseky v hrach a to mam gtx 1080 
GTX 1080 je dnes taoa priemerna karta,aj ked starsej generacie. Preco to neformatnes pri instalacii Win ked sa vytvara particia? Ci tam bude zmena partie + quick format, tak to je uplne jesno, pretoze low level format tvoj problem nevyriesi.
Win10 boot USB/DVD by malo vidiet takyto M2 disk, ale tam das len obycajny format. Pokial trvas na low-level formate skus si spravit bootovacku z niecoho ako Hiren's BootCD balicka, alebo podobneho, tam by mohli byt low-level format utility. Ak by ti ani toto nefungovalo, tak potom vybrat tento M2 disk z notasu a dat ho do stoloveho PC, kde bootnes z ineho M2/SATA disku a tam cez nejaku low-level format utilitu sformatujes ten tvoj M2 disk.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skusal si checknut vyuzitie ostatnych komponentov pri tych zasekoch v hrach? ci za to nahodou nemoze CPU/GPU/RAM? cez task managera by si to vsetko videl + aj vyuzitie toho disku. pripadne skus HD tune, ak sa bojis, ze mas nieco s diskom. tiez si nemyslim ze by lowlevel format oproti quick formatu mal nejaky zmysel pri problemoch co popisujes.
neviem co tym myslis, ale znie to ako uplne ine problemyprepina windows 10,nevie najst kameru na windows hello(predtym islo)
-
typek61
Darca
predtym mi isla kamera na prihlasenie ako windows hello zrazu nic 
//osobne si myslim ze tam bude nieco cim sa to zasralo,zase citim zaseky a mam chut to cele preinstalovat novym win
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2020, 20:03)
naprikald hram velmi slabu hru return to castle wolfensteina obcasne zaseky ma hnevaju
//osobne si myslim ze tam bude nieco cim sa to zasralo,zase citim zaseky a mam chut to cele preinstalovat novym win
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2020, 20:03)
neviem co tym myslis, ale znie to ako uplne ine problemy[/quote]prepina windows 10,nevie najst kameru na windows hello(predtym islo)
naprikald hram velmi slabu hru return to castle wolfensteina obcasne zaseky ma hnevaju
-
hojko
Site Admin
Nejde ti kamera, mas lagy. Preco chces robit low level formatovanie??? Chyba kamery moze byt sposobena hw problemom, mohla nastat po aktualizacii pre probleym s ovladacmi alebo co. Nepoterbujes low level, aby si preinstaloval Windows.
-
typek61
Darca
tak nakoniec som si zohnal pcie to m2 adapter.hodil low format,nahodil origo win nie co mi tam dali od vyroby a zda sa ze vsetko ide ok