Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.
-
humanstorm
Medium Expert
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je trosku prevrety nazor, ALE, ja tiez nie som Slovak a musim suhlasit, ze pracovna moralka a pracovne navyky na Slovensku su take katastrofalne, ze zahranicne firmy su naozaj nutene prinasat si zamestnancov z domacich krajin, odkial pochadzaju.. Les s niecim by som z casti suhlasit mohol, ale snaz sa to podavat trosku normalnejsie. 
Prosím ťa, akú to máš národnosť - ak to nie je tajomstvo? Odkiaľ ty čepáš informácie a vety, ktoré si tu napísal? Je to tvoja osobná skúsenosť? Pracuješ v nejakej zahraničnej spoločnosti na pozícii riadenia a výberu ľudských zdrojov? Akým právom generalizuješ a rozprávaš o celom Slovensku ako celku a nie o nejakom regione - pokiaľ máš nejaké negatívne skúsenosti s pracovnou morálkou? Napíš mi prosím ťa názov tej firmy a sídlo, ktorá riešila problémy s prac. morálkou a prac. návykmi takou formou ako si písal!p4ra napísal:...musim suhlasit, ze pracovna moralka a pracovne navyky na Slovensku su take katastrofalne, ze zahranicne firmy su naozaj nutene prinasat si zamestnancov z domacich krajin, odkial pochadzaju..
Ďakujem za odpoveď.
-
p4ra
Redeemer
OK, som Chorvat. Pracoval som vo firme, v Bratislave, kt. je zo Slovinska. A predstav si, ze aj na pozicii Project Manager, co je si myslim dost vysoky post. Asi si vies predstavit, co je napln manazera a presne take skusenosti mam. Cize mozem hovorit presne napriklad aj o bratislavskom kraji. Ale v tej firme pracovali ludia z roznych kutov Slovenska. Slovaci su holt nepracovity narod. Vsetko chcu na hotove a nic preto spravit. Ale su aj vynimky, ale tym cest. Tak je to, a to nie je nazor len moj, ale mas na to aj rozne vyskumy, kt. robili mudrejsi ludia, nez sme ty a ja. Tvrdim, stoj si za svojou krajinou, svojim ludom, ale nebud slepo sprosty (tymto ta nechcem konkretne urazit).
Ech, chlape. Písal som, aby si negeneralizoval. Akým právom si osvojuješ právo niekoho urážať? Je predsa nemysliteľné aby som ja napísal že Chorváti sú darební ľudia, ktorým sa nechce robiť, a žijú z vypasených Nemcov, ktorí k ním chodia k moru. Možno že tak robia niektorí ale nie všetci Chorváti Btw - aké výskumy spomínaš? Skôr mám pocit že si počul niečo na spôsob "jedna pani povedala" a ty to ochotne šíriš ďalej. Ako dlho do šľaka bývaš na Slovensku aby si takto dokázal urážať? Nemáš na to právo!!! Predsa ak sa ti tu nepáči tak choď domov. Alebo sa tam nedokážeš realizovať - medzi tými pracovitými Chorvátmi? A ešte niečo - neurážaj.p4ra napísal:OK, som Chorvat. Pracoval som vo firme, v Bratislave, kt. je zo Slovinska. A predstav si, ze aj na pozicii Project Manager, co je si myslim dost vysoky post. Asi si vies predstavit, co je napln manazera a presne take skusenosti mam. Cize mozem hovorit presne napriklad aj o bratislavskom kraji. Ale v tej firme pracovali ludia z roznych kutov Slovenska. Slovaci su holt nepracovity narod. Vsetko chcu na hotove a nic preto spravit. Ale su aj vynimky, ale tym cest. Tak je to, a to nie je nazor len moj, ale mas na to aj rozne vyskumy, kt. robili mudrejsi ludia, nez sme ty a ja. Tvrdim, stoj si za svojou krajinou, svojim ludom, ale nebud slepo sprosty (tymto ta nechcem konkretne urazit).
-
p4ra
Redeemer
Ja som nikoho neurazil. Je to fakt z mojej osobnej skusenosti. Neviem preco v sebe vidis ciernu ovcu. Si presne typ, kt. nedokaze prijat konstruktivnu kritiku. Si zaslepeny tym, ze Slovaci a Slovensko je najlepsie a to je smutne. To je to, co ta nikdy nebude motivovat dopredu. Ja som napr. o Chorvatsku nepovedal nikdy, ze je najlepsie, najkrajsie, a ze vsetci su pracoviti. Co sa tyka Nemcov v HR, pozri to iste sa da tvrdit aj o SVK, ked zacneme hovorit o tom, ze oni sa pridu lyzovat atd.. Sam vies, ze su to neopodstatnene slova.. Clovece, skor nez ma zacnes flameovat, premysli si, co mi povies. A hlavne citaj, citaj...
je mi to pod úroveň - že spamovať... Nie som ničím a nikým zaslepený (na rozdiel od teba). Prečítaj si po sebe svoje príspevky. Kde tam je konštruktívna kritika? Vieš iba kydať a ohovárať. Nikde som nenapísal že Slováci a SK je najlepšie - kde si to čítal? Pozerám sa reálne na život a na problémy s tým spojené, ale nedokážem akceptovať keď nejaký niekto bezmyšlienkovite opakuje kydy a drísty na celý národ a hádže všetkých do jedného vreca. Chlapče, ak žiješ a pracuješ na Slovensku, tak maj aspoň úctu k tomuto národu a štátu. Žil si ty vôbec na Balkáne? Ak áno, mal by si poznať čo je to národná hrdosť, ak nie je ti škoda niečo písať. Ale ešte niečo, určite si rozumieš so všetkým protislovenským. Je toho na tomto fóre už dosť.p4ra napísal:Ja som nikoho neurazil. Je to fakt z mojej osobnej skusenosti. Neviem preco v sebe vidis ciernu ovcu. Si presne typ, kt. nedokaze prijat konstruktivnu kritiku. Si zaslepeny tym, ze Slovaci a Slovensko je najlepsie a to je smutne. To je to, co ta nikdy nebude motivovat dopredu. Ja som napr. o Chorvatsku nepovedal nikdy, ze je najlepsie, najkrajsie, a ze vsetci su pracoviti. Co sa tyka Nemcov v HR, pozri to iste sa da tvrdit aj o SVK, ked zacneme hovorit o tom, ze oni sa pridu lyzovat atd.. Sam vies, ze su to neopodstatnene slova.. Clovece, skor nez ma zacnes flameovat, premysli si, co mi povies. A hlavne citaj, citaj...
-
p4ra
Redeemer
Strasne si zaujaty. Vies preco sa s tebou neda viest rozhovor? Do vsetkeho zapajas emocie. Ja som na nikoho ani nekydal, ani neohovaral. To su fakty a zazitky, kt. ja som prezil, a kt. sa mne stali. Takisto som nehodil vsetkych do jedneho vreca, ved som povedal, ze su aj vynimky. Aj k narodu, aj k statu uctu mam, ale mam pravo kedykolvek vyjadrit, co si myslim. A nehovor mi o Balkane, lebo o nom vies pramalo, aby si sa o nom mohol vyjadrovat. Naposledy, vobec NIE som proti Slovensku, mam ho rad, ale su veci, kt. mi jednoducho vadia.stans napísal:je mi to pod úroveň - že spamovať... Nie som ničím a nikým zaslepený (na rozdiel od teba). Prečítaj si po sebe svoje príspevky. Kde tam je konštruktívna kritika? Vieš iba kydať a ohovárať. Nikde som nenapísal že Slováci a SK je najlepšie - kde si to čítal? Pozerám sa reálne na život a na problémy s tým spojené, ale nedokážem akceptovať keď nejaký niekto bezmyšlienkovite opakuje kydy a drísty na celý národ a hádže všetkých do jedného vreca. Chlapče, ak žiješ a pracuješ na Slovensku, tak maj aspoň úctu k tomuto národu a štátu. Žil si ty vôbec na Balkáne? Ak áno, mal by si poznať čo je to národná hrdosť, ak nie je ti škoda niečo písať. Ale ešte niečo, určite si rozumieš so všetkým protislovenským. Je toho na tomto fóre už dosť.
k tomu kremu za 425 dolarov: tak ja ti taky zozenem za 1 dolar v hociktorej drogerii
vola sa opilca 
ta bravcova mast by sa ti na ksich urcite hodila a mozno je zdravsia ako vsetky americke kremy
sa ti zda normalne ze si musel pri odchode cosi podpisovat
tak to sa moze stat len v USA ze kvoli kremu robia hentake halo
to jak po 11. septembri v amerike zaviedli povinne pasy pri lietani zo statu do statu a nakoniec zistili ze vacsina americanov pas nema
a co je ti ten zapadny standard
mne sa v mac donalde v londyne stalo ze mi dali uplne nieco ine ako som chcel tak sa spamataj a stalo sa to viacerym
KEBY BL**ST NADNASALA TAK BY SI TERAZ PISAL PRISPEVKY KDESI NA MARSE
ta bravcova mast by sa ti na ksich urcite hodila a mozno je zdravsia ako vsetky americke kremy
sa ti zda normalne ze si musel pri odchode cosi podpisovat
tak to sa moze stat len v USA ze kvoli kremu robia hentake halo
to jak po 11. septembri v amerike zaviedli povinne pasy pri lietani zo statu do statu a nakoniec zistili ze vacsina americanov pas nema
a co je ti ten zapadny standard
mne sa v mac donalde v londyne stalo ze mi dali uplne nieco ine ako som chcel tak sa spamataj a stalo sa to viacerym
KEBY BL**ST NADNASALA TAK BY SI TERAZ PISAL PRISPEVKY KDESI NA MARSE
-
p4ra
Redeemer
Jednu vec mi prosim ta vysvetli. Ako by si po takom soku reagoval ty, aby si sa snazil situaciu upokojit a monitoroval uz aj tak napatu situaciu? Povedz mi, ake by bolo tvoje riesenie?maslo napísal:to jak po 11. septembri v amerike zaviedli povinne pasy pri lietani zo statu do statu a nakoniec zistili ze vacsina americanov pas nema
-
Traktorista
Guru
tolko bludov pokope,...
to co pises o carltone, vidno ze si tam VOBEC ani nevkrocil, zrejme by ta kvoli extremnemu smradu z ponoziek ani cez recepciu dalej nepustili,...
Jedine vcom stebou suhlasim je jazda slovenskych vodicov,...
zial nie vsetci su taki, zvycajne su to len mladi balici, co vysli SS, dostali firemnu feldu a tak to supuju po blave 100km/h, sak ich spotreba netrapi,...
takych vazne nemusim,...
to co pises o carltone, vidno ze si tam VOBEC ani nevkrocil, zrejme by ta kvoli extremnemu smradu z ponoziek ani cez recepciu dalej nepustili,...
Jedine vcom stebou suhlasim je jazda slovenskych vodicov,...
zial nie vsetci su taki, zvycajne su to len mladi balici, co vysli SS, dostali firemnu feldu a tak to supuju po blave 100km/h, sak ich spotreba netrapi,...
takych vazne nemusim,...
To je tak. Tzv. "hejslovaci" xenofobi apod. ( stans je tomu nazornym prikladom) si stale myslia, ze im volakto chce tuto prekrasnu vlast ukradnut, alebo "zaspinit". So stansom diskutovat na urovni jednoducho nemozno, lebo si chrani svoje Slovensko, ako keby tu bolo vsetko zo zlata. Opak je vsak pravdou. Nikde som nepisal, ze Slovensko nemam rad, ale s ludmi je to horsie. Mentalnu uroven Slovakov este z cias komunizmu vidno na kazdom kroku, inteligentni ludia ak este nemaju rodinu sa radsej odstahuju a nemusia tu trpiet. Vela ich poznam a vsetci su spokojny a vobec nevidia nieco zle na tom, ked sa bavia alebo pocuju trebars po madarsky hovoriacich ludi. Ja naopak prajem tomuto ludu, aby ich zivotna uroven bola stale vyssia a ako podnikatel im v tom pomaham. Takze este raz a dufam, ze naposledy - nikto vam nechce Slovensko "ukradnut", alebo presunut hranice... Co ma vsak strasne sere je, ze Slovaci su strasne zavistlivi. Niekto si to vie priznat - s nimi nemam problem komunikovat, ini zase zavidia a nepriznaju si to v ziadnom pripade- nevedia o tom.
Vela ludi nema rado Ameriku len koli tomu, ze bojuju aj za ich bezpecnost - tam netreba co diskutovat, raz sa spamataju, ked im vybuchne Manderlak spod riti. Ale to uz bude neskoro...
Vela ludi nema rado Ameriku len koli tomu, ze bojuju aj za ich bezpecnost - tam netreba co diskutovat, raz sa spamataju, ked im vybuchne Manderlak spod riti. Ale to uz bude neskoro...
-
p4ra
Redeemer
Presne. Suhlas. Akoby si mi cital myslienky. Ale tieto veci pochopia asi az deti ich deti..Les napísal:To je tak. Tzv. "hejslovaci" xenofobi apod. ( stans je tomu nazornym prikladom) si stale myslia, ze im volakto chce tuto prekrasnu vlast ukradnut, alebo "zaspinit". So stansom diskutovat na urovni jednoducho nemozno, lebo si chrani svoje Slovensko, ako keby tu bolo vsetko zo zlata. Opak je vsak pravdou. Nikde som nepisal, ze Slovensko nemam rad, ale s ludmi je to horsie. Mentalnu uroven Slovakov este z cias komunizmu vidno na kazdom kroku, inteligentni ludia ak este nemaju rodinu sa radsej odstahuju a nemusia tu trpiet. Vela ich poznam a vsetci su spokojny a vobec nevidia nieco zle na tom, ked sa bavia alebo pocuju trebars po madarsky hovoriacich ludi. Ja naopak prajem tomuto ludu, aby ich zivotna uroven bola stale vyssia a ako podnikatel im v tom pomaham. Takze este raz a dufam, ze naposledy - nikto vam nechce Slovensko "ukradnut", alebo presunut hranice... Co ma vsak strasne sere je, ze Slovaci su strasne zavistlivi. Niekto si to vie priznat - s nimi nemam problem komunikovat, ini zase zavidia a nepriznaju si to v ziadnom pripade- nevedia o tom.
Teroristov akymi su bin Laden a Zarkawi nevytvorila Amerika. Akym sposobom to mala urobit?Rubiki napísal:Ak nam tu nieco vybuchne tak to bude koli USA, totizto svetovy terrorizmus si vytvorili oni svojou politikou...
Treba sa tiez zamysliet nad tym, keby tu nebola Amerika, ako to priznal sam Gorbacov, tak by este Ceskoslovensko bolo obhnane ostnatymi dratmi na hraniciach so Zapadom. Jednoducho byvale ZSSR nestacilo tolko zbrojit ako Amerika, takze kde-tu treba dat kredit v nejakych veciach aj USA a nie ju stale kritizovat.
Suhlas s Rubikim... Pojem terorizmus sa zacal najcastejsie sklonovat v dosledku zahranicnej politiky USA, ktora ma po celom svete na svedomi viac zivotov, ako samotny terorizmus. V tejto suvislosti je uplne jedno co povedal Gorbacov, ktory s Reganom a Kohlom dohodol scenar padu Berlinskeho muru etc. Zaujimave, ako casto odputavas pozornost... bohuzial zase len taranim.Les napísal:Teroristov akymi su bin Laden a Zarkawi nevytvorila Amerika. Akym sposobom to mala urobit?
Treba sa tiez zamysliet nad tym, keby tu nebola Amerika, ako to priznal sam Gorbacov, tak by este Ceskoslovensko bolo obhnane ostnatymi dratmi na hraniciach so Zapadom. Jednoducho byvale ZSSR nestacilo tolko zbrojit ako Amerika, takze kde-tu treba dat kredit v nejakych veciach aj USA a nie ju stale kritizovat.
No akym sposobom? Srali sa kde sa nemali a preto ich polovica sveta nenavidi.....Les napísal:Teroristov akymi su bin Laden a Zarkawi nevytvorila Amerika. Akym sposobom to mala urobit?
To zo zbrojenim je asi vtip? V tejto teme sa dobre vyznam a poviem ti ze ZSSR dokazala za totality zbrojit rychlejsie ako USA. Vezmi si ako rychlo predbehlo ZSSR zapad v pocte jadrovych hlavic! Myslim ze sa hrnies do temy o ktorej vies veelmi malo....
A na vlastnych obyvatelov akosi zabudli, ze?Rubiki napísal:No akym sposobom? Srali sa kde sa nemali a preto ich polovica sveta nenavidi.....
To zo zbrojenim je asi vtip? V tejto teme sa dobre vyznam a poviem ti ze ZSSR dokazala za totality zbrojit rychlejsie ako USA. Vezmi si ako rychlo predbehlo ZSSR zapad v pocte jadrovych hlavic! Myslim ze sa hrnies do temy o ktorej vies veelmi malo....