Musim potvrdit. Bol som zo zaciatku skepticky a odradzovala ma cena. Ale nelutujem. Su tam sice nedokonalosti ale samotne sledovanie je bez problemov.aacid napísal:je sranda ze ta xiaomi krabicka mala tiez android tv, ale islo to 100x horsie, video vypadavalo, obcasne to mrzlo a bolo treba restartovat. neviem posudit ci je to iba hardwarom alebo aj tym ze nvidia vydava vlastne updaty na shield tv a teda aj softwarovo tam mozu byt rozdiely.
dufam ze to bolo iba hardwarom a ked kupim novu telku co bude mat android tv tak budem moct shield tv zahodit a do telky mi vlaste nic nepojde okrem hernej konzoly. ale v najhorsom si necham shield tv.
Kúpa TV
Re: Kúpa TV
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vždy si mi dobre poradil, H43B7500 objednanýRyan Giggs napísal:Ten Hisense je ale obrazovo aj vybavou lepsi.
ahoj,
ak by sa dalo vybrať iba z týchto dvoch, tak Hisense H43B7100 alebo LG 43UM7400?
prípadne čo iné?
ďakujem
ak by sa dalo vybrať iba z týchto dvoch, tak Hisense H43B7100 alebo LG 43UM7400?
prípadne čo iné?
ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Z tychto dvoch rozhodne Hisense. Nieco ine, rozumne za tie peniaze velmi nie je, jedine ak Samsung UE43RU7172.
aj som si myslel, aj som sám tak radil 
akurát nikde som nenašiel, či podporuje Skylink Live TV - rodičia na tom fungujú, tak je to taký malý must-have
prípadne, dá sa to tam dostať nejakou inou aplikáciou?
akurát nikde som nenašiel, či podporuje Skylink Live TV - rodičia na tom fungujú, tak je to taký malý must-have
prípadne, dá sa to tam dostať nejakou inou aplikáciou?
-
Ryan Giggs
VIP
Kukni na stranku Skylinku. Tam to byt musi na ake platformy to Skylink dava.
Ked to nutne musia mat, a nebude to na Hisense, tak urcite radsej ten Samsung ako LG. Na Samsung to urcite bude.
Ked to nutne musia mat, a nebude to na Hisense, tak urcite radsej ten Samsung ako LG. Na Samsung to urcite bude.
Vie mi niekto objasniť prečo táto QLED HDR 100Hz telka je taká lacná v porovnaní s inými QLED/OLED 100hz telkami ?
https://www.alza.sk/65-samsung-qe65q60-d5560762.htm
Dá sa do tej ceny kupiť niečo lepšie ? 65"+
https://www.alza.sk/65-samsung-qe65q60-d5560762.htm
Dá sa do tej ceny kupiť niečo lepšie ? 65"+
-
Ryan Giggs
VIP
Je to uplne normalna cena. A najlacnejsi je preto, lebo je to najnizsi model z qled radu od Samsungu. Logicky.
Kazdopadne, velmi sa to neoplati, kedze podstatne lacnejsi Samsung UE65RU8002 je obrazovo to iste. Lepsia alternativa potom Hisense H65U8B, ten je toez lacnejsi.
Kazdopadne, velmi sa to neoplati, kedze podstatne lacnejsi Samsung UE65RU8002 je obrazovo to iste. Lepsia alternativa potom Hisense H65U8B, ten je toez lacnejsi.
pozeral som ten Hisense ale dost ludi sa stažuje na OS. Samsung mi vyhovuje. Aky je teda rozdiel medzi QE65Q60 a UE65RU8002 ak su obrazovo uplne rovnaké ? Je to o rok starší model ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
brat ma 65" uz dva roky a absolutne sa nestazuje na Hisense
-
Ryan Giggs
VIP
Čo je to dosť ľudi, a na čo sa sťažuju, na konkretnu verziu firmveru či na všetky ...? Lebo aj na Samsung sa dosť ľudi sťažuje. Obzvlašť na tuto kategoriu. V niektorych veciach je ten system
u Hisense horši, v niektorych lepši ako na Samsungu. Celkovo je to ale lepši TV a trochu lacnejši.
Každopadne, TV sa nekupuje podľa systemu, ale podľa obrazu. System (ak by nevyhovoval) vieš vždy vyriešiť externe (napr. nejaka android krabička, PC...), obraz ale nevyriešiš.
Rozdiel je quantum dot, čo realne robi uplne nepodstatny a ťažko viditeľny rozdiel. Zvyšne veci ako obrazovy procesor, obvody, panel (ak si odmyslime QD vrstvu) atd. su tam uplne rovnake. Ani nahodou to nestoji za rozdiel cenovy.
u Hisense horši, v niektorych lepši ako na Samsungu. Celkovo je to ale lepši TV a trochu lacnejši.
Každopadne, TV sa nekupuje podľa systemu, ale podľa obrazu. System (ak by nevyhovoval) vieš vždy vyriešiť externe (napr. nejaka android krabička, PC...), obraz ale nevyriešiš.
Rozdiel je quantum dot, čo realne robi uplne nepodstatny a ťažko viditeľny rozdiel. Zvyšne veci ako obrazovy procesor, obvody, panel (ak si odmyslime QD vrstvu) atd. su tam uplne rovnake. Ani nahodou to nestoji za rozdiel cenovy.
-
guess.whoo
Redeemer
je v tejto velkosti nieco lepsie do povedzme 700€?
https://www.alza.sk/58-hisense-58a7100f-d5855612.htm
https://www.alza.sk/58-hisense-58a7100f-d5855612.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Philips 58PUS7304, alebo aj Panasonic TX-58GX820E.
-
guess.whoo
Redeemer
diks
Ahojte, potreboval by som poradiť nejakú kvalitnú tv za max 500€. Uhlopriečka od 100 cm a viac. Značka da sa povedať že, mi to je jedno. Doteraz som mal Panasonic alebo Samsung a vždy som bol spokojný.
-
Ryan Giggs
VIP
Hisense H55U7B je asi momentalne naj voľba do 500€.
To je asi nejaká nová značka ? Ešte som o nej nepočul. A keby sa zvýši rozpočet o 100 EUR má to zmysel alebo ani nie ? Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Nie je to nova značka. Hisense vyraba televizory už viac ako 50 rokov. A kvalitativne je to bezproblemov na urovni ostatnych znamych vyrobcov ako Sony, Samsung atd. Častokrat za lepšiu cenu. Akurat u nas nemal oficialne zastupenie, oficialne sa to tu predava od roku 2015 či tak nejak. Vyraba sa to v Plzni.
Zvyšenie rozpočtu o 100€ ničomu nepomôže.
Zvyšenie rozpočtu o 100€ ničomu nepomôže.
Super
ďakujem veľmi pekne
Ahoj Ryan, mám Samsung UE65RU8002. Občas sa mi stane, že sa TV sama zapne. Mám pocit že je to maximálne do pár minút po vypnutí. Môže to byť niečo s nastavením? Alebo je to dôvod na reklamáciu?
Ďakujem
Ďakujem