Huawei (Zlý PIN)
Huawei (Zlý PIN)
Potreboval by som od vás pomoc... Obnovoval som si mobil a nadstavil som si v ňom PIN a teraz keď ho zapnem tak pýta ten PIN kód a keď ho zadám tak mi napíše že je nesprávny a popri tom ho dávam správny tak nechápem v čom je chyba. Prosím vás dá sa dáko znovu obnoviť mobil bez toho aby som dával ten PIN kód? Ďakujem vopred.
Re: Huawei (Zlý PIN)
chyba je v tom ze ho davas nespravny, bez toho ho neobnovis, to je podatata toho pin kodu
Choď na pobočku k tvojmu operátorovi a ten ti poradí s resetom PIN kódu. Malo by sa to dať obnoviť cez PUK kód, ktorý je k SIMke.
ja som to pochopil ze to je pin telefonu nie simky
Nezabudnite že to môže byť aj nejaký primitívny lopkár čo sa chce dostať do ukradnutého mobilu.
Pokiaľ viem, tak pri väčšom počte zlých pokusov to prestane pýtať pin/heslo/vzor a pýta to údaje k účtu Google... Aspoň tak to fungovalo na starších verziách Androidu, neviem či sa to nezmenilo...
Pokiaľ viem, tak pri väčšom počte zlých pokusov to prestane pýtať pin/heslo/vzor a pýta to údaje k účtu Google... Aspoň tak to fungovalo na starších verziách Androidu, neviem či sa to nezmenilo...