Nazory na mbank.sk
Re: Účet v banke
baldorex
prave preto som volal, ze sa zrazu neviem prihlasit do IB. Inac ucet aj kartu pouzivam ako hlavny ucet a aktivne. Mozno je to tym ze som stary klient este zo zaciatku ako zacali u nas cinnost a mozno v tej databaze na call centre nie som vedeny, neviem..
prave preto som volal, ze sa zrazu neviem prihlasit do IB. Inac ucet aj kartu pouzivam ako hlavny ucet a aktivne. Mozno je to tym ze som stary klient este zo zaciatku ako zacali u nas cinnost a mozno v tej databaze na call centre nie som vedeny, neviem..
Aha. Ja som tiež jeden z prvých klientov (bol som aj na tej párty s riaditeľom) a všetky údaje v IB mám.
Tak snáď je to u teba len nejaká chyba.
Tak snáď je to u teba len nejaká chyba.
az tak prvy ako ty som nebol, ale bolo to v prvych rokoch cinnosti banky. Dufam ze mi nevymazali vsetko natrvalo a budu to vediet zo zaloh obnovit, nerad by som nastavoval vsetky nielen trvale prikazy od znovu. Ani sa nehnevam, co by clovek cakal od sluzby zadarmo..
V kazdom pripade je uz jasne ze flag "reklamacia - urgent" znamena ze ani za hodinu nie je vyriesena.
V kazdom pripade je uz jasne ze flag "reklamacia - urgent" znamena ze ani za hodinu nie je vyriesena.
Co to ma s tym spolocne ze zadarmo? Ja mam SLSP zadara a je to plnohodnotna banka.
doteraz som bol v mbank maximalne spokojny, nemal som ziadne vyhrady. Teraz nemam moznost ale vyskusam ci mi aspon funguje karta na pos-e. Preto som sa nevedel prihlasit do IB, lebo zjavne mi cely ucet u nich zmizol. Dufam ze to budu vediet ozivit aj s historiou predoslich tnx.
Zvlastne, mbank ma(lo) aj nejake forum, vyskusaj to, ak este funguje, alebo nejaku online podporu a ja by som zavolal na to cislo, kde sa hlasi kradez karty, co najskor.
Inak si to mohol riesit v teme mbank, prave posledny prispevok bol o predaji banky, neviem ci k tomu doslo, mozno presuvali udaje a nieco sa mohlo stratit, ale je to vazne divne.
post2340783.html#p2340783
Inak si to mohol riesit v teme mbank, prave posledny prispevok bol o predaji banky, neviem ci k tomu doslo, mozno presuvali udaje a nieco sa mohlo stratit, ale je to vazne divne.
post2340783.html#p2340783
Vau, urcite daj vediet, ako to dopadne, lebo ak by ti zmizli transakcie, tak to je brutal. Predokladam, ze ako banka to musia poriadne backupovat x rokov.gogo956 napísal:doteraz som bol v mbank maximalne spokojny, nemal som ziadne vyhrady. Teraz nemam moznost ale vyskusam ci mi aspon funguje karta na pos-e. Preto som sa nevedel prihlasit do IB, lebo zjavne mi cely ucet u nich zmizol. Dufam ze to budu vediet ozivit aj s historiou predoslich tnx.
-
yoggy
Keby ti niekto nahodou poslal milion eur, tak by ti ucet hned blokli a ani by si si ich neuzil.gogo956 napísal:Ale je zaujimave za takato hlupost sa stane, ale aby sa mi napr na ucte len tak zjavilo milion eur to nie..
Tusim banka uchovava udaje 10 rokov a ked nie si uz klientom, tak 5 rokov. A kedze si klientom asi nebol, tak nemaju co uchovavat 
Re: Nazory na mbank.sk
Takze priatelia pokracujem tu s lapáliou ohladom zmiznuteho uctu. Dostal som email kde ma formalne informovali ze moju reklamaciu zaregistrovali, ale ziadne dalsie info nemam k dispozicii. Podotykam ze IB bol nepristupny uz dnes rano, chcel som prevadzat peniaze, tak musia zjavne pockat. Dam vediet ked bude nieco nove, dufam ze som ich klient zistia co najskor.
-
yoggy
Pokial tam mas nejake uvery, tak by si mal byt celkom rad, ze ta uz neeviduju ako klienta a dalej by som to neriesil. 
praveze u nich uvery nemam, iba obycajny BU. Ale si zober ze keby som musel previest tie peniaze dnes tak proste nemozem kvoli ich chybe. Keby som mal u nich uver to sa neboj, to by sa rychlo prihlasili keby im neprisla splatka..
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2020, 13:47)
Uz je to vyriesene, vsetko funguje.
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2020, 13:47)
Uz je to vyriesene, vsetko funguje.
A kde bola chyba nám nepovieš?
Odpisali ze som mal neaktivnu Sms autorizaciu, ze sa ospravedlnuju a ze je to uz ok. Zjavne bol za tym asi nejaky vacsi problem, ale samozrejme ze to nepotvrdia, hlavne ze to uz funguje.
ako uprimne mal som mbank len na skusku a cudujem sa kazdemu kto tam ma ucet nedajboze hlavny ucet
Tak dnes u mna pruser s mBank. Chcel som si zmenit mobilne cislo na nove.
Autorizacia cez apku (ked volam zo stareho cisla) nefungovala. Overil som sa teda manualne na prihlasenie. Typek zadal nove cislo a samozrejme, ze mu to system nezobral (pritom je to uplne standardne cislo).
Samozrejme na linke nic nevedeli poriesit, muselo sa to teda zadat ako reklamacia.
No fakt schopna banka, co dodat.
Autorizacia cez apku (ked volam zo stareho cisla) nefungovala. Overil som sa teda manualne na prihlasenie. Typek zadal nove cislo a samozrejme, ze mu to system nezobral (pritom je to uplne standardne cislo).
Samozrejme na linke nic nevedeli poriesit, muselo sa to teda zadat ako reklamacia.
No fakt schopna banka, co dodat.
mne uplne stacilo ze mi nevedeli zadat do systemu ziadost o uver.
v zune za 3 minuty schvalene a nacerpane to bolo 
kompi
preco si bol konkretne nespokojny?
Ja ho pouzivam ako hlavny mnoho rokov, platim cez net, prevody do zahranicia, cerpal som aj jeden uver a vsetko bolo vzdy ok. Ten ich IB je trochu neprehladny, ale zvykol som si.
preco si bol konkretne nespokojny?
Ja ho pouzivam ako hlavny mnoho rokov, platim cez net, prevody do zahranicia, cerpal som aj jeden uver a vsetko bolo vzdy ok. Ten ich IB je trochu neprehladny, ale zvykol som si.
Čiže len za to že ti nedali úver, okkompi napísal:ako uprimne mal som mbank len na skusku a cudujem sa kazdemu kto tam ma ucet nedajboze hlavny ucet
Ja som tam takmer od začiatku a nemám čo zlé povedať, mám to ako hlavný účet.
Na základe histórie (tá tvoja môžeme tušiť aká je podľa príspevkov na fóre) som dostal ponuku na kreditnú kartu, povolené prečerpanie a úver. Zatiaľ som využil iba kreditnú kartu.
Nemám problém splniť podmienky na účet a služby bez poplatkov.
V podstate od založenia účtu som nebol v banke, všetko potrebné viem urobiť cez IB.
Ako doplnok mám teraz ešte 365 banku, je to tiež fajn, niekomu môžu chýbať produkty ako kreditná karta či povolené prečerpanie, zatiaľ majú iba základ.
baldorex
ako pouzivas kreditnu kartu? Beries to proste ako bezny uver /peniaze na necakane vydavky/, alebo ju pouzivas iba na nieco konkretne?
ako pouzivas kreditnu kartu? Beries to proste ako bezny uver /peniaze na necakane vydavky/, alebo ju pouzivas iba na nieco konkretne?