Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
baldorex
Addict
Addict

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa baldorex »

Používam ju ako bežnú platobnú kartu, mám tam "limit" 2000€, čo mi aj s rezervou pokryje mesačné výdaje, samozrejme ju na konci obdobia vyrovnám, ešte som ju za tie roky ako úverový produkt nepoužil. Ale mám ju aj ako zálohu, keby som veľmi rýchlo potreboval peniaze aj za cenu vysokých úrokov.

Doteraz sa mi vracali 2%, nedávno to znížili na 1% cashback z internetových platieb, takže sa mi mesačne ešte vracalo 10-20€.

Na výber z bankomatu používam debetnú kartu k mkontu, keďže výber kreditnou kartou je za poplatok a navyše tieto peniaze sa hneď úročia.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

a bezurocne obdobie mas kolko?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

baldorex napísal:Čiže len za to že ti nedali úver, ok :).

Ja som tam takmer od začiatku a nemám čo zlé povedať, mám to ako hlavný účet.

Na základe histórie (tá tvoja môžeme tušiť aká je podľa príspevkov na fóre) som dostal ponuku na kreditnú kartu, povolené prečerpanie a úver. Zatiaľ som využil iba kreditnú kartu.
Nemám problém splniť podmienky na účet a služby bez poplatkov.
V podstate od založenia účtu som nebol v banke, všetko potrebné viem urobiť cez IB.

Ako doplnok mám teraz ešte 365 banku, je to tiež fajn, niekomu môžu chýbať produkty ako kreditná karta či povolené prečerpanie, zatiaľ majú iba základ.
riesil som to este asi 3 roky dozadu nie ze nedali uver pri zadavani ziadosti cez ib tam bola vzdy chyba cize ku vyjadreniu som sa ani nedostal :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kompi a teda kvoli dakej chybe serveru/scriptu ides hodnotit celu banku ako zlu? To je tvoj jediny argument preco sa cudujes, ze ma niekto hlavny ucet v mBank?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

na zaklade toho aj inych skusenosti ludi na tomto fore a znamych z mojho okolia :)
heker
Redeemer
Redeemer

Hej, hej. Tie tvoje skusenosti zo vsetkeho mozneho v zivote.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ma tvoj prispevok aj hodnotu alebo si chces len rypnut?
heker
Redeemer
Redeemer

Cakal som vacsiu argumentaciu z tvojej strany ako to, ze vdaka chybe v systeme si odsudil celu banku.
Horror
Amateur
Amateur

Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Horror »

aaa tak jaaa to nescem lebo načo mi to bude keď mám 365 a to je to isté, nemá pobočku, ide cez aplikáciu a je zadarmo vedenie účta. Tak načo už buem ondit keď nemusím.
heker
Redeemer
Redeemer

Nuti ta niekto?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja zase nechcem 365ku, lebo mám mBank.. ;)

Tiež ju mám ako hlavnú už takmer od začiatku a zatiaľ bez väčších problémov. Dokonca aj ten únik peňazí mi na 99% preplatili, ale to som bol ešte mladý a blbý... a určite by sa mi to stalo aj v inej banke. Ak potrebujem súrne vložiť na účet nejakú hotovosť, mám jedno "spiace" Fio.

Jedine ma serú tie telefonáty z mBanku a od ich partnerov. Niekedy otravujú aj 3x denne. Minulý týždeň najskôr prezváňali kolegyňu, ktorá tiež používa mBank... a do hodiny volali aj mne - niekedy opačne. Toto nechápem, prečo moderná internetová banka otravuje telefonátmi, keď to môže riešiť modernejšie emailom. Ale už mám všetky ich čísla pod jedným kontaktom a ten je v mobile zablokovaný. :)
baldorex
Addict
Addict

Aj mne tak volali, to mi až tak nevadilo, vadilo mi že na overenie chcú overiť niektoré moje údaje, to som vždy odmietol a tak musel hovor skončiť. Hovorím im, ak mi od vás niekto 5x zavolá, získa 5 údajov a to sa mi nepáči, kde mám zaručené že by ste z mbank?

Začalo mi to vadiť len mi ponúkali produkt ktorý už mám (nevedeli že ho mám), akurát že pri ňom mali horšie podmienky. Takže som to zrušil, stačí v IB odškrtnúť aby ťa kontaktovali pre marketingové účely. Odvtedy som nemal žiaden telefonát...
brm
Darca
Darca

Len pozerám, že tam je úplne odvolať súhlas. Nie je tam na výber, že email áno a telefón nie. Emailové novinky by som chcel zachovať. No uvidím.... zatiaľ zostanem pri zablokovaných telefónnych číslach. Našťastie ich majú všetky zverejnené na webke a tak sa dajú vopred zablokovať.
baldorex
Addict
Addict

Cez email mi nikdy žiadna ponuka neprišla, vždy sa objavila priamo v IB.
brm
Darca
Darca

A cez appku ti chodia ponuky aj po odvolaní súhlasu?
baldorex
Addict
Addict

Ponuky v štýle že máme pre vás predschválený bezúčelový úver s sume xy, stačí podpísať. Máme pre vás povolené prečerpanie v sume xx atď.

Také ponuky v IB mám, mailom mi chodia výpisy z účtu a kariet. Iné nič.
Horror
Amateur
Amateur

Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Horror »

Ale najväčšia sranda je že núkajú ale keď príde k tomu že naozaj potrebuješ súrne väčšiu sumu, tak už zrazu sa nedá. Raz som ich uzemnil protiotázkou: "všade z každej strany samé ponuky na úvery že ľahko, ako dostupné, stačí toto a tamto a hneď to máte... Ale ak by som naozaj potreboval tak to už zrazu nejde. Tak načo to robíte?!? Ten totálne zamrzol a ledva vykoktal: "mnoop viete pane pri schvaľovaní si overujeme to a tamto a vám vyšlo že nemôžete..." to sú tie záhady, pritom šeky platím načas, mám stabilné zamestnanie na zmluvu na neurčito, nikde žiaden nezaplatený dlh a just. Viac už nevolali ale v IB to neprestanú strkať pod nos to veľké nič.
baldorex
Addict
Addict

Mne čo ponúkli, to som dostal. Boli to predschválené ponuky na základe histórie (asi), takže žiadne overovanie nebolo treba.
Kreditná karta ok.
Na podnikateľskom účte povolené prečerpanie, aj tá 1500€ pôžička bola hneď.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Horor
to predsa nie je iba o tom ci mas trvale zamestnanie a ze nemas exekucie. Je to o ix dalsich premennych.
Napísať odpoveď