Hotovosť z bankomatov
Hotovosť z bankomatov
Vydávajú niektoré bankomaty i 100-eurové bankovky ? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hotovosť z bankomatov
taki7: Slovenska sporitelna.
Ale prave ta ma limit 200€ pri vybere kartou cudzej banky, takze ich vela nevyberies.
Záleží od bankomatu či je 3/4 kazetový alebo recyklačný. Tie väčšie 4 kazetové a niektoré recyklačné (má ich napr. VÚB aj SLSP) majú aj 100€ bankovky.
aj TB uz ma 100e bankovky tie nove 
Ja som urcite vybral 100ky aj v Unicredite
V ČR napr. je min. 200 Kč, u nás 10 EUR, bankomaty v Česku vydávajú max. bankovky s hodnotou 2 000 Kč..u nás je to tých 100 eur.
tak pozri u nas ked boli sk koruny si tiez vedel z bankomatu vybrat 100sk. ale doba sa trosku meni 
-
starysomar
Hardcore addict
100-eurové bankovky aj Primabanka
Není pravda, takisto 100kayoggy napísal:Vub maximalne 50-ku.
Presne, ale arashid to vyššie aj vysvetlil ako to ma VÚB.
Záleží aký bankomat je lebo TB nikdy mi nevydala stovky furt v 50-ách vydáva. Ale keď víte že idete kupovat néčo za 2-3 tisíc tak treba vejst do pobočky vybrat a pýtat najváčšé bankovky nevím či existujú 200-ky alebo 500-ky. Ale kedysi som bol v Raiffaizene čo je TB ale v 365-ke keď neni pobočka nevím čo spravím kej buem scet vyplatit klimatizáciu za 1200€ čo buem mat padesátky hŕbu padesátek či jako?
Zaplatíš kartou ako každý normálny človek
Aj 50 eurova bankovka je bankovka. Je uplne jedno ci zaplatis 24 kusov v 50 eurovkach alebo 6 kusov v 200 eurovych bankovach, stale je to dokopy 1200 eur. Okrem toho existuje prevod na ucet pri fakture alebo zalohovej fakture, pripadne platba kartou. Tiez si mozes bankovky niekde zamenit.
Skor faktura lebo na karte mam limit menej ako 1000€ tak musim vyberat viac dni kedze pobocka neni.
Tak si zvys limit. Navyse vied, ze budes platit 1200 eur, tak si peniaze nachystas predsa vopred.
Toto bude nejaký nový troll...